Pakhuset Skjern Recensioni 17

TrustScore 4 su 5

3,8

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Restaurant Pakhusets historie Skjern Banegård er en af byens ældste og mest velbevarede bygninger. Den er bygget i 1881 i forbindelse med åbningen af Herning - Skjern banen. Selve ombygningen af "pakhuset" skete i marts 98. Restaurant Pakhuset o...

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Fantastisk aften

Vi fik 3 retter mad d 20/12-25.
Alle 3 retter var lækre og rigtig godt tilberedte
Tjenerne gjorde det fantastisk.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Ikke sidste gang vi kommer her.

20 dicembre 2025

God service

Jeg bestilte gennem wolt, og kunne ikke få lov at bestille en ekstra cola med, så spurgte om de ville give en med, og sende en mobilepay anmodning til mit nummer. Jeg modtog min mad med en seddel, hvor der stod "fra os til jer". Meget god service ☀️

19 luglio 2025

Mortensaften meny skulle være en dejlig…

Mortensaften meny skulle være en dejlig overraskelse og nemt for konen. Brune/hvide kartofler meget kedelige. Sovs havde ikke noget med andesteg at gøre. Rødkål meget kedelig. Selve andestykkerne var meget tør med en klam blød skind. Waldorfsalaten nogenlunde. Risalamanden kun nogenlunde, men med alt for megen piskefløde. 538 kr. fattigere for take away til 2 personer 😡 stort ØV……

10 novembre 2024

Var på Pakhuset mors dag aften

Var på Pakhuset mors dag aften, fik en lækker forret, varmrøget laks. Oksemørbrad til hovedret. Havde bestilt pebersauce, smagte som whiskysauce så vi troede der var serveret forkert, fik det rettet med et smil.... men næste portion pebersauce smagte heller ikke som pebersauce 🤔
Pakhuset havde reklameret med 25 % til "mor" men det glemte de..... kunne selvfølgelig have kværuleret ved skranken, men valgte at det var sidste gang vi kom der.... SÅDAN

12 maggio 2024

“Folk bør kunne regne ud…”

“Folk bør kunne regne ud at softice ikke er inkluderet i vores buffet”

De 59 kroner oven i regningen skal jeg såmænd nok overleve. Nej- det eneste som reelt generer mig, er en tjener som gladeligt giver sig til at mundhugges med gæsterne.

Jeg foreslår høfligt at man med fordel kunne informere om, eventuelle tag-selv-ydelser i lokalet som IKKE er inkluderet i buffet-prisen. Men som jeg indledte her, så blev jeg spidst belært at “folk bør kunne regne ud…”

Men når nu “folk” åbenbart ikke kan ‘regne ud’, var det måske fikst at oplyse om disse forhold ved ankomsten. Således kunne denne ET-stjernede anmeldelse være undgået, så jeg istedet kunne have brugt skrivetid på en ellers dejlig frokost i Pakhuset Skjern.

Gordon Ramsey siger; “Gæsterne stemmer med fødderne”.

Og jeg istemmer:
Der er andre spisesteder i området, så vi kan holde sulten fra døren uden at skulle belæres af tjeneren på Pakhuset.

4 maggio 2024

Brunch

vi har fået en dejlig brunch hos jer flere gange. venligt personale og god betjening. Når folk ankommer kl 11.00 opstår der dog hurtig lang kø ved buffeten. Det kunne derfor være ønskeligt om i oprettede en station mere med drikkevarer i det bagerste lokale, så der ikke blev så presset ved buffeten så man kunne hygge sig med det, indtil der var plads til afhentning af mad. mvh. Frank Pedersen

20 gennaio 2024

Halv kedelig brunch oplevelse

Vi var 8 som besøgte Pakhuset til brunch lørdag d. 10/12 2022. Det var en noget speciel oplevelse, eller mangel på samme. De to stjerner er for det stegte bacon og skramblet æg. Resten på bordet var der ikke meget at råbe hurra for. Den første gang jeg talte med en personale, var da jeg gik til baren for at betale regningen. Ingen kom til bordet efter brugte tallerkener, dem satte vi så op på baren for at komme af med dem. Det hele virkede noget hektisk og cafeteria-agtig! Og mit i maden skulle der så lige fejes spindelvæv ned med en lang kost få meter fra bordet med al maden.... Det bliver nok ikke lige der min fødselsdag skal holdes næste år.

9 dicembre 2022

Kedelig og tørt Stjerneskud.

Kedelig og tørt Stjerneskud.
Har i dag spist det sidste Stjerneskud fra Pakhuset. Vi var 5 eller 6 der alle oplevede de stegte fiskefilet så tørre og hårde at de faktisk ikke var til at spise, halestykkerne var så hårde at det var umuligt at stikke gaflen i.
Brødet var et kedelig stykke tør ristet toastbrød.
Kommentar fra “tjener” da han blev fortalt fisken var tør, var et skuldertræk og nå.

4 dicembre 2022

Elendig oplevelse

Vi bestilte en flaske vin til middagen, men ikke mindre 2 gange kom tjeneren tilbage og fortalte, at de ikke havde den vin, vi bestilte. Efter 3. gang lykkedes det så at finde noget kortet rent faktisk kunne levere. Dog en Ribera del Duero, som var markant billigere end det, vi oprindeligt havde bestilt.

Vi bestilte en snackkurv med forskellige friterede snacks og 2 slags dip. For det første var ostesnacks så varme, at min kompagnon brændte sig på maden og for det andet var der rester af bearnaise sauce på flere snacks trods det, at bearnaise sauce IKKE var en af de to dips til vores snacks.

Vi bestilte henholdsvis en filet og en mørbrad bøf stegt rare, dvs. røde og blodige. De bøffer vi fik serveret var skamstegte og havde samme tekstur som skosåle.

Efter henvendelse til personalet var køkkenet ikke interesseret i at adressere den manglende kvalitet ift. det bestilte. Det eneste vi fik tilbudt var en gratis dessert, som vi ikke tog imod.

Hvis du skal spise i Skjern, så spis på Stuen Th.

2 aprile 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito