1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di tende
  3. Negozio di casalinghi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Pagunette startede som en lille familievirksomhed i Slagelse i 1960. I dag er vi en af Skandinaviens førende udbydere af kvalitetstekstiler til boligindretning.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,9

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Dejlig pris - smukt tæppe

Dejlig pris og det smukke tæppe kom hurtigt! Fri fragt - hvem elsker ikke det. Tæppet er så flot og kvaliteten virker til at være rigtig god, vi er meget tilfredse :-)

23 luglio 2022

Risposta di Pagunette

Hej Rikke. Hvor er det dejligt at læse. Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive. Venlig hilsen Pagunette

Skuffende kundehåndtering

Bestilte en stor mengde gardinlengder fra Pagunette Norge gjennom Fargerike Kolbotn. Ved montering viste det seg at vi skulle gjerne hatt 2 lengder til, og dermed ble det bestilt 2 nye lengder. Denne bestillingen brukte de over 2 måneder på, og den kom aldri frem. Så ble det sendt to nye lengder, og med det tok bestillingen totalt 3 måneder. Da de nye lengdene skillet seg stort i farge, mer enn hva som ville være forventet å kunne skille seg i produksjon, tok jeg kontakt med Fargerike Kolbotn, som igjen tok kontakt med leverandøren (Pagunette). Pagunette unnlot derimot å ta ansvar, og mente at fargeforskjellen var akseptabelt og innenfor. Har nå selv vært i kontakt med Pagunette, som velger å frasi seg ansvaret.

Da jeg bestiller designvarer av høy kvalitet til både næring og privat, er jeg vant til kundebehandling ved anerkjente selskaper. Slik Pagunette har håndtert saken er svært skuffende og det er tydelig at jeg ikke vil komme til å bestille varer fra dem i fremtiden. Anbefaler også andre å unngå dem av samme grunn.

Jeg pleier alltid å si at det er når problemer og utfordringer oppstår, at man ser hvor profesjonell motparten er. I dette tilfellet var det stryk. Hadde det vært mulig å gi 0 stjerner hadde de fått det av meg.

13 luglio 2021

Hei.
Jeg beklager din dårlige opplevelse. Angående leveringstiden; hele vår bransje (og riktig mange andre bransjer) er dessverre påvirket av forlengede leveringstider - spesielt på alle råvarer som kommer fra Asia. Coronakrisen gir store utfordringer på godstransporten og skipsfarten. De stengte grensene og økte kontroller gir lengere transitt-tider, mere ventetid på fabrikkene og opphopning av gods på terminalene og i de europeiske havnene. Jeg beklager at du har måtte vente på gardinene.

Vi lover aldri samme innfargning når man etterbestiller gardiner, så små fargeforskjeller kan forekomme. Hvis du har mulighet må du gjerne sende meg bilder av de forskjellige gardiner. Er det velourgardiner - må du gjerne sjekke at stoffet vender samme vei - altså at luven er samme vei på de nye og gamle gardinene.

Kontakt meg gjerne på th@pagunette.dk.
Med vennlig hilsen Tale, Pagunette Marketing

Perfekt :-) De lækreste varer.

Perfekt :-) De lækreste varer.
Var heldige at finde de fedeste pudebetræk på tilbud og ikke mindst en luxusplaid. Fri fragt og sød kundeservice. Ikke sidste gang, jeg handler hos Jer :-)

5 maggio 2021

Risposta di Pagunette

Kære Lone. Tak for de fem fine stjerner. Det glæder os at høre at du er tilfreds med vores varer. Du ønskes en dejlig dag!

Mvh Pagunette

Nu gjorde i det igen:) I får 5 store…

Nu gjorde i det igen:) I får 5 store stjerner, for en fantastsik god handel. Hurtig levering; bestilt den 10 modtaget den 13. Jeg har modtaget det fedeste pyntepude betræk, for kun 49 kroner og fri fragt, det kan ikke gøres bedre:)

14 marzo 2021

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse!
Min kæreste og jeg bestilte et stort tæppe, som var nedsat til en skarp pris. Udover den skarpe pris var der gratis fragt og tæppet blev leveret til døren, nærmest næste dag.

Derudover var der vedlagt slik, som en sød lille hilsen fra personalet.

Kan klart anbefales 🙂!

28 aprile 2020