Valutata 4 stelle su 5

Har tidigare klagat på hanteringen av ett padelrack köp som anlände lite repigt, men denna gång är jag nöjd när jag fick snabb&bra hjälp med samma rack som nu var föremål för en reklamation, oturligt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra och snabb leverans. Rätt storlek etc. Dock frågade jag om fakturan i Klarna kunde uppdateras med det sänkta pris som uppdaterade efter min beställning, istället för att skulle beställa samma produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Very good service and extremely quick delivery! I will definitely use PadelXpert again, I highly recommend!

Valutata 5 stelle su 5

Öppnar kartongen och tänker på Kanske om jag har tur så har jag en liten godispåse att äta upp! Förvånad så ser jag något jag inte beställt Ett Zerv gummi grip 5+ Beställde 6 rör bollar och et... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

PadelXpert är ledande när det kommer till att sölja sin padelutrustning. Vi har ett stort utbud av märken såsom Nike, Adidas, HEAD, Wilson, Babolat, Nox, Bullpadel och många, många fler! Vi har allt du behöver och du får det du behöver till marknadens bästa priser. Dessutom är vi särskilt kända för vår blixtsnabba leverans och om du behöver hjälp, sitter vi redo att vägleda dig.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Köper ett Cork racket för 5200kr och…

Köper ett Cork racket för 5200kr och beställer att jag vill ha ett lättare ex då de tillverkas i 355g-365g!! Få ett rack som väger 364g !!! Dålig kundbemötande, långsam och dålig support! Handla aldrig här igen!!!!

31 gennaio 2025

Tack för din förfrågan.

Du har fått ett slagträ inom rätt viktkategori. Tyvärr har vi inget stort lager av CORK, så naturligtvis skickade vi tändaren av de två vi hade i lager.

Jag skulle väldigt gärna vilja förstå din upplevelse bättre - om det är något du är missnöjd med får du gärna kontakta mig så att vi kan hitta en lösning.

Med vänliga hälsningar
Padelxpert.se

Valutata 3 stelle su 5

Wrong Pickup location

Wrong Pickup location - My order should have arrived last week - but has been (for some unknown reason) delivered to a wrong pickup location (not the one I have specified) and my order was promised to be delivered correctly as of last week, according to your support that has spoken to Bring (?) - but still no sign or information of my package.
Only a reminder from Bring to get my package at the wrong pickup location before its returned to PadelXpert...
Sorry but no recommendations from my side to buy any products from you in the future.
Update. Padelxpert has corrected the shipment using another distribution company and compensated the delay for my order. Well handled from your side.
Took some time to get my shorts but worth while waiting for

3 giugno 2024

Hej Goran.
Tak for din anmeldelse.
Igennem vores dialog har jeg oplyst at BRING ville leverer den i sidste uge, det er vi selvfølgelig rigtig ked af ikke er gjort.

Er stadig i dialog med dem omkring at flytte din pakke - Har sendt dig en mail med en løsning.

Med venlig hilsen
Padelxpert.se

Akta er.

Akta er.
Beställde ett racket 2023-08-20 som det enligt webbsidan fanns många av i lager.
Två dagar senare fick jag ett mail om att det var fel i lagersystemet och de erbjöd ett ersättningsrack i annan färg som även hade ett billigare pris på websidan.
Detta påpekade jag och bad dem justera fakturan, detta har ännu inte hänt nästan två månader efter och PadelXpert (eller ZERV eller TennisXpert eller vad de vill kalla sig) påstår att båda rack hade samma pris, trots att de fått skärmbilder med priser.
Det är ingen större prisskillnad, men ett företag som antingen medvetet ljuger eller inte har kompetens att räkna enkel matte bör man akta sig för.

20 agosto 2023

Hej Robert.

Tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag.

Vil du kontakte mig direkte på js@zerv.dk

Med venlig hilsen
Padelxpert.

Valutata 2 stelle su 5

Jag har fortfarande inte fått min…

Jag har fortfarande inte fått min leverans och ni vill att jag ska uttala mig om kvaliteten? Vid order utlovade ni leverans efter 2-3 dagar. Jag har fortfarande inte fått något besked efter en vecka.

25 febbraio 2023

Hej Helene.
Tak for din anmeldelse.

Jeg kan se at din ordre er på Terminal. Derfor har vi oprettet en efterlysning hos vores forsendelsesfirma Coolrunner som forhåbentlig vil finde din pakke og sende den til dig.

Vi beklager for at den ikke er blevet leveret i løbet af 2-3 hverdage.

De bedste hilsener. Asbjørn - PadelXpert.se

Valutata 1 stelle su 5

Vill inte reklamera mitt Wilson racket…

Vill inte reklamera mitt Wilson racket som är spräckt mitt i träffytan från normalt spelande.
Dom hänvisar till att det är lite bortskavd färg på sargkanten och att jag då måste ha slagit i racket tidigare.
Jag har aldrig slagit racket i vare sig galler eller glas, jag har kommit åt mattan när jag försvarar mig mot skurna volleys och efter ett tag så slits färgen ner.
Väldigt snålt att inte reklamera ett rack som det väldigt tydligt måste vara ett tillverkningsfel på.
Jag kommer inte handla av Padelxpert igen.

20 febbraio 2023

Dear Stefan.
Thank you for your review.

After verifying the status of the Wilson Blade Elite V2, we inform you that there is no warranty for the following reason:

The core has a break of more than 3 and 4 holes. And you can see a
hit to the upper frame.
The break occurred possibly due to the first stroke / frame break. The
rigid frame transmits hits to the less density areas and weaken its
structure.
* Break in the frame + break in the core- NO WARRANTY

Best regards. Asbjørn - PadelXpert.se

Valutata 3 stelle su 5

Köpte ett dyrt padelracket men kom utan…

Köpte ett dyrt padelracket men kom utan fodral. Enligt kundcenter så ingick inte fodralen i priset vilket jag tycker att det är snål av Padelexpert att sälja så dyra racket utan fodral

31 gennaio 2023

Hej Freddy.
Tak for din anmeldelse.

Vi oplyser altid vores kunder om et cover medfølger eller ej. I dit tilfælde har du købt et bat, hvor der står under produktbeskrivelsen at et cover ikke medfølger. Vi tilbyder at købe løse covers.

De bedste hilsner. Asbjørn PadelXpert SE.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più