Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Øzkan bedste lære nogensinde vælg ham hvis I får muligheden for det. Jeg bestod begge prøver første gang på kort tid takket være øzkan. Som gjorde teori timerne og køre timerne sjove hyggelige og lære... Leggi di più
Bedste køreskole uden tvivl! Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte m... Leggi di più
Super god køreskole med den bedste kørelærer. Skiftet over til Özkan fra en anden køreskole. Der er styrer på tingene, god service og total hyggelige teoritimer. Kan kun anbefale ozzy trafikskole. Tus... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
tak til kære øzkan som har hjulpet mig…
tak til kære øzkan som har hjulpet mig igennem dette kørekortforlø
Verdens bedste Kørelære Øzkan!!
Verdens bedste Kørelære Øzkan!!
Kan varmt anbefale ham!🤩🤩
Super underviser
Det har været en stor fornøjelse at deltage i undervisningen, Ozzy er en rigtig god underviser der brænder for at undervisningen bliver god og har øje for den enkelte for optimalt ud sf undervisningen. Jeg kan varmt anbefale Ozzy som kørelærer. Finn Tåstrup
Kun de bedste anbefalinger til køreskolen!
Køreskolen var det perfekte sted for mig, da der både var sjov og seriøsitet. Jeg følte mig tryg både til teori og ude i trafikken. Jeg bestod min teoriprøve første gang og min køreprøve anden gang kun pga de søde lærere på Ozzy trafikskoleo. De bedste anbefalinger her fra!
Bedste køreskole
Jeg kan varmt anbefale Ozzys Trafikskole! Undervisningen er både lærerig og underholdende, så man får fuldt styr på alt, der har med kørsel at gøre. Instruktørerne skaber en hyggelig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas. Deres pædagogiske og humoristiske tilgang gør hver lektion sjov og engagerende. Perfekt trafikskole til både teori og praksis!
Rigtig god Kørelære osv.
Rigtig god Kørelære osv.. Der er styr på tingene derned. Folk der gerne vil gi en chance for at få kørekort, jeg anbefaler Ozzy Trafikskole
Bedste kørelære i DK
Bedste kørelære i DK. Kan klart anbefale Øzkan. 😄
Undervisning med humor og personlighed
Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Undervisning med humor og personlighed.
Rigtig god oplevelse. Kan klart anbefales!
Bestod min køreprøve og er vildt glad☀️…
Bestod min køreprøve og er vildt glad☀️ Tak til Øzkan for at ha hjulpet mig igennem det
Kan klart anbefales
Bestod teori og køreprøve i første…
Bestod teori og køreprøve i første hug!!!
Øzkan er en kanon kørelærer med mange års erfaring og en fed humor det var en fornøjelse og have ham igennem hele mit forløb så jeg vil egentligt bare sige tusind tak for det hele.
Exchange of Turkiosh driving licence
I worked with Ozzy Trafikskole for the exchange of my Turkish driving licence. They were very helpful in everything. Thank you.
Begge prøver i første hug
Begge prøver i første hug! Vil især takke min kørelærer Øzkan som både gjorde teoriundervisningen sjovt og interessant, samt behaglige kørsel på vejene. Tak for du har været tålmodig, vil helt klart anbefale Øzkan og Ozzy Trafikskole!!
fantastisk kørelære og teoriunderviser
fantastisk kørelære og teoriunderviser
de gør det nemt og sjovt at lære
bestod i første hug pga dem
- Lucas Diggs
Vil klart anbefale Ozzy Trafikskole
Vil klart anbefale Ozzy Trafikskole.
Øzkan er den bedste kørelærer som går meget op i at hans elever består hurtigst muligt. God stemning til teori undervisning og kørelektionerne foregår meget professionelt og lærerigt. Kæmpe anbefaling herfra.
Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales. Super sød kørerlærer der prioriterer sine elever og gør alt for at få dem igennem køreprøven.
Øzkan har igennem hele processen været meget behjælpelig og har presset til det yderste for at positiv resultat. Endnu engang tak Øzkan! fordi du er så behagelig og sød ☺️
Hånden på hjertet
Hånden på hjertet, den bedste køreskole i kan finde herude. Underholdende, virkelig sjov, hjælpsom til enhver tid. Har gået på 2 forskellige køreskoler nu og der ik nogle der slår ozzys køreskole. Fik kortet på under 2 måneder. Mange tak til øzkan og turgut for denne gang. ;))))
Kørekort
Jeg har idag færdiggjort mit forløb hos Ozzy trafikskole. Jeg havde Øzkan til både køretimerne og teoritimerne, og det har været så lærerigt, sjovt og en fornøjelse hvergang! Øzkan er en super god underviser, og presser en så man bliver den allerbedste i trafikken. Jeg kan klart anbefale Ozzy Trafikskole vil samt sige tak til Turgut for både manøvre og glatbane:)
Virkelig Danmarks bedste køreskole
Virkelig Danmarks bedste køreskole. De hjælper altid en og svarer på alle ens spørgsmål hvis man er forvirret. Derudover er forløbet også fantastisk. Man kommer hurtigt igennem forløbet, og bliver hurtig klar til trafikken. Turkut er også uden tvivl en af de bedste kørelærer. Han kommer med gode tricks og er god til at gøre så man er rolig når man kører. Oplevelsen har været så fantastisk og både turkut og Özkan har gjort forløbet meget overskueligt og godt
DK’s bedste køreskole uden tvivl
DK’s bedste køreskole uden tvivl, de hjælper dig personligt gennem teori så du klar til teoriprøve på den bedste måde, min kørelærer turgut er den varmeste kørelærer jeg bestod køreprøven efter 20 minutter fordi han har lært mig alt og sat mig ind i tingende på den bedst mulige måde og givet mig tips og tricks hele vejen igennem, kæmpe tak til Ozzy trafikskole
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.