Mkt Trevlig personal och hjälpsam,mkt bra kvalitet på sakerna. Snabb leverans. I detta fall köpte jag en deflector till en Solo Stove- Bonfire. Blir nog fler köp framöver. Kan varmt rekommendera d... Leggi di più
Jag brände in stekhällen precis som det stod att man skulle göra. Det blev bra. Använde öppen eld och kol ned galler. Sen stekte jag grönsaker till köttet som jag grillade bredvid. Jag är nöjd. Jag ha... Leggi di più
Jag har precis testat min nya stekhäll från Dalum – och wow! Jag blev förälskad redan vid första burgaren! Att hällen är lättare än vanliga gör faktiskt stor skillnad när man är på ute o vandrar. Kör... Leggi di più
Jag köpte Jälda-kitet med den största hällen (50 cm) och den är perfekt - lätt att använda och bära med sig. Fick en känsla av bra kvalitet redan vid uppackningen: smart väska/förvaring och riktigt... Leggi di più
- Negozio di articoli per il campeggio
- Negozio di articoli da regalo
- Negozio di barbecue
- Organizzatore di attività all'aperto
- Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
- Negozio di articoli per sport all'aria aperta
Informazioni su Dalumsweden
Scritti dall'azienda
Stekhällen för alla tillfällen

Stekhällar och tillbehör för matlagning och friluftsliv
Dalum Sweden är ett företag från Dalarna som specialiserar sig på svensktillverkade stekhällar av lättviktsmodell, designade för att underlätta matlagning i naturen oavsett om du lagar mat över öppen eld, med gasol eller på grillen. Våra högkvalitativa stekhällar tillverkar vi i Sverige av svenskt kolstål, vilket minimerar transportsträckor och miljöpåverkan. Vi erbjuder även ett brett utbud av olika tillbehör, inklusive matförvaring, receptböcker och renskinn. För att inspirera våra kunder delar vi med oss av recept, guider och skötselråd på vår webbplats. Med fokus på hållbarhet och lokal produktion strävar vi efter att skapa robusta produkter som håller över tid. Våra stekhällskit, såsom Jälda Kit och Brasu kit, innehåller allt som behövs för en komplett utomhusmatlagningsupplevelse, inklusive stekhäll, smarta tillbehör och en slitstark väska med flera bärlösningar. Förutom produkter av hög kvalitet så är vårt mål att erbjuda våra kunder en förstklassig service och support. Upptäck vårt företag och produkter och låt oss hjälpa dig att skapa oförglömliga matlagningsupplevelser i naturen.
Hälsinggårdsvägen 11C, 79143, Falun, Svezia
- +46 70 5417 027
- hej@dalumsweden.se
- dalumsweden.se
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Good product!
Snabb leverans och mycket fin produkt
Snabb leverans och mycket fin produkt. Blev både stekt korv och renskavsgryta på första fjällturen.
Mkt Trevlig personal och hjälpsam.
Blir nog fler köp framöver.
Kan varmt rekommendera dom.
Tack för en fin/ snabb affär.
Jättefina!
Finfina produkter
Finfina produkter som gör att jag och mina barnbarn längtar ut i skogen och laga mat. Massor av tips i Barnens utebok.
Normal butik
Använt den en gång men vet redan att vi…
Använt den en gång men vet redan att vi kommer ha med den på varje äventyr!
Väldigt snabb leverans :)
Finne produkter å svært hyggelig…
Finne produkter å svært hyggelig kundeservice.
Har handlet flere ganger hos de :)
Fick riktigt bra service
Fick riktigt bra service, enormt trevligt bemötande av den som svarade och hällen är riktigt bra, den kommer följa med på både jakt och vandring.
Rekommenderas starkt
Pizzan blev kanonbra
Pizzan blev kanonbra. Lycks att ha med en pizzaugn på resan i husbilen.
Mycket bra med snabb leverans
Mycket bra med snabb leverans. Jag gillar även att ni packar i papper, med papperstejp, istället för med plast.
Dock lite väl många mejl vid leverans, det behövs nog inte skickas så många egentligen.
Fick en bra personlig service
Fick en bra personlig service, det är man tacksam för i dessa digitala tider. // Birgitta
Leverans tiden och produkten.
Leverans tiden och produkten.
En mycket liten fantastisk häll, som fungerar precis som utlovat.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.