OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online Recensioni 166

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Bonjour, J’ai commandé des chemises olymp sur le site overhemden et je dois dire que tout s’est bien passé. Les chemises sont arrivées dans les temps et en parfait état, impeccable ! Les correspon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week heb ik de door overhemden.com opgestuurde overhemd in ontvangst mogen nemen. Bij deze wil ik dit bedrijf complimenteren met het geleverde product! Om eerlijk te zijn kan ik de prijs... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Breed aanbod en goede kwaliteit kleding. Helaas bleek levertijd niet 1 tot 3 werkdagen maar 10 dagen. De communicatie hierover was slecht (vage redenen, zoals: betaalstatus betaald na vijf dagen, terw... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kwaliteit is prima, echter de maten vallen veel te groot uit, typische Duitse maatvoering. Ipv XL ( welke ik altijd voor mijn man koop) moet je nu blijkbaar L bestellen. Overhemd was uitgepakt en alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo

Scritti dall'azienda

20.000+ Heren Merk® Overhemden Online Dé overhemden en shirts specialist van Nederland en België. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van heren overhemden, herenondergoed, heren poloshirts, heren truien en heren T-shirts online. 100+ Merken, 9.5 Beoordeling, Persoonlijke Service & Gratis Bezorgd. Shop bekende merken, zoals: OLYMP, Circle of Gentlemen, Profuomo, John Miller, Ledub, Desoto, Casa Moda, Eton, Eterna, Alan Red en nog vele andere premium overhemd merken.

4,1

1 stella

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Heel duidelijk en overzichtelijke…

Heel duidelijk en overzichtelijke website.
Heel veel keuze in kleuren.
En in minder dan een week besteld en geleverd.
Wat een goede service.

11 luglio 2025

Hoi Sofie,

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je de website duidelijk en overzichtelijk vond, en dat je zoveel keuze hebt kunnen vinden in kleuren. Fijn om te horen dat je bestelling snel bij je is geleverd.

Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden, we blijven hard werken om je ook in de toekomst zo goed van dienst te zijn!

Ruime sortering

Ruime sortering, goede kwaliteit en snelle service.
Ook bij retour zeer snel mijn geld ontvangen.

13 luglio 2025

Hoi Marianne,

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je de ruime sortering, de kwaliteit en de snelle service waardeert. Het is ook goed om te horen dat alles rondom je retour snel en soepel is verlopen, daar doen we het voor!

Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk, snel en niet duur

Makkelijk, snel en goede prijs / kwaliteitverhouding.

9 luglio 2025

Hoi J,

Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je de service snel en de prijs/kwaliteit goed vond. We hopen je snel weer te helpen!

Eerste kwaliteit levering

De geleverde polo's zijn qua materiaal, snit en kleur geheel conform het getoonde in de webshop. Ook de pasvorm is goed; ik ben er blij mee!
Deze koopervaring is een verademing vergeleken bij een eerdere webshop, waarbij ik verzuimd had om eerst even op TrustPilot te controleren.

7 luglio 2025

Hoi Klaas,

Wat een mooie feedback, dankjewel! We zijn blij dat de polo's helemaal voldoen aan je verwachtingen qua materiaal, snit, kleur en pasvorm. Fijn om te horen dat deze ervaring zo positief was, zeker in vergelijking met een vorige webshop!

Bedankt voor je vertrouwen, we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie overhemden en truien op deze…

Mooie overhemden en truien op deze site, met ruime keuze in aanbod. Het duurt een paar dagen voordat de bestelling binnen is.

8 luglio 2025

Hoi Tom,

Dank voor je mooie woorden! Fijn dat je blij bent met het aanbod en de keuze op de site. Wat betreft de levertijd, we doen ons best om alles zo snel mogelijk te versturen, maar soms duurt het inderdaad een paar dagen. We hopen dat het de moeite waard was!

Bedankt voor je feedback en hopelijk tot snel weer!

Valutata 4 stelle su 5

Het bedrijf biedt kwalitatief goede…

Het bedrijf biedt kwalitatief goede producten aan, maar de levertijd kan beter. Ik ben minder tevreden over de bezorgservice van DHL. Als je het aan huis wilt laten bezorgen, moet je bijna de gehele dag thuis blijven. Daarom laat ik mijn bestelling meestal bezorgen bij een DHL-servicepunt.

4 luglio 2025

Hoi Arnoldus,

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We begrijpen dat de levertijd soms wat langer kan zijn en dat de bezorgservice van DHL niet altijd ideaal is. Het is inderdaad lastig om de hele dag thuis te blijven voor een levering. We vinden het fijn dat je de optie van een servicepunt hebt als alternatief.

We nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog beter van dienst zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Zoals geadverteerd en snel afgeleverd.

Ik heb al meerder bestellingen gedaan. Voornamelijk overhemden en polo's. De producten zijn zoals geadverteerd. Daarbij worden ze snel en goed afgeleverd. Ik ben 10+ tevreden.

2 luglio 2025

Hoi Tobias,

Bedankt voor je geweldige feedback! Super om te horen dat je zo tevreden bent met je bestellingen en de snelle levering. We doen ons best om alles volgens verwachting te leveren, dus dit betekent veel voor ons!

We hopen je snel weer te mogen helpen! 10+ voor jou ook!

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit en goede service. Alles verloopt snel en correct.

1 luglio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en service. We doen ons best om alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen — fijn dat dat wordt gewaardeerd!

Graag tot een volgende keer!

Heel mooi overhemd

Heel mooi overhemd . Ook mooie lengte en pasvorm.

28 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Dank je wel voor je fijne reactie! Wat leuk om te horen dat het overhemd goed bevalt — zowel qua pasvorm als lengte. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer terug te zien.

Valutata 5 stelle su 5

Online bestellen was een makkie

Online bestellen was een makkie. Website is zeer overzichtelijk. Bijna 100% in Nederlandse taal. Levering super snel. Poloshirts en T shirts van goede kwaliteit. Prima gedaan! Bedankt voor de snelle service.

25 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat het bestellen zo soepel verliep en dat je tevreden bent over de snelheid van levering én de kwaliteit van de producten.

We stellen je waardering enorm op prijs en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Overhemden

Goede website, snelle levering, kwaliteit van de overhemden is prima. Ben heel tevreden.

10 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de website, de snelle levering en de kwaliteit van de overhemden. Daar worden we blij van!

Graag tot een volgende keer!

Alles correct verlopen.

Alles correct verlopen.
Ruime keuze.
Goed verpakt

12 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Bedankt voor je fijne feedback! Goed om te horen dat alles correct is verlopen en dat je tevreden bent over de ruime keuze en de verpakking.
We waarderen je reactie en hopen je snel weer terug te zien!

Goede omschrijving van het product

Goede omschrijving van het product
Uitstekend verpakt
Blij met mijn aankoop en voor herhaling vatbaar

15 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de productomschrijving duidelijk was, de verpakking uitstekend, en dat je blij bent met je aankoop.

We zien je graag een volgende keer terug!

Mooie shirts

Mooie shirts, makkelijke site en snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is prima

10 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Bedankt voor je positieve reactie! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de shirts, de gebruiksvriendelijke website en de snelle levering.

Ook fijn dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt — daar streven we naar!

Valutata 1 stelle su 5

Veel te klein

9 giugno 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Dank je wel voor je feedback! Wat jammer om te horen dat het artikel veel te klein is.

Als je wilt, helpen we je graag met het omruilen voor een andere maat of met het retourneren. Laat het gerust weten.

Overhemden.com

Bert

Super site, eenvoudig te bestellen, snelle levering en goed verpakt. De bestelde goederen zijn van goede kwaliteit.
Kortom zeer tevreden!!

28 maggio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Wat een fijne review – bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze site, de bestelling en de kwaliteit van de producten.

We hopen je snel weer terug te zien!

Valutata 5 stelle su 5

Goed selectie algoritme en service

De beschrijving van de artikelen , de prijs en met name de methode om snel en accuraat een overhemd te selecteren. Daarna was de levering al snel na de bestelling.

28 maggio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Hartelijk dank voor je mooie terugkoppeling! Fijn om te horen dat je de productbeschrijvingen duidelijk vindt en dat het selectieproces van het overhemd soepel verliep. Ook fijn dat de levering snel was!

We waarderen je feedback en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

1 poloshirt was niet goed en zeer vlot…

1 poloshirt was niet goed en zeer vlot afgehandeld, mocht direkt ander uitzoeken en die werd ook weer zeer vlot geleverd

7 maggio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Wat fijn om te horen dat het probleem met het poloshirt snel en naar tevredenheid is opgelost! We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en blij dat je dat zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer!

Goede kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en prijs. Levertijd gewoonlijk een paar dagen daardoor 4 sterren ipv 5.

25 maggio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We begrijpen dat de levertijd voor jou iets sneller mag, en werken er hard aan om die te verbeteren.

Hopelijk kunnen we je de volgende keer een 5-sterren ervaring bieden!

Valutata 4 stelle su 5

Prima webshop met goede prijs/kwaliteit

Goede website, makkelijk te bestellen en sneller geleverd dan verwacht. Polo's waren van zeer goede kwaliteit waardoor de prijs/kwaliteit verhouding erg goed was. Helaas was van de in de beschrijving aangegeven licht getaileerde afwerking niet veel te merken. Door mijn postuur was de pasvorm hierdoor niet naar wens. Producten teruggezonden wat overigens ook zeer eenvoudig was.

20 maggio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Bedankt voor je uitgebreide beoordeling! Fijn om te horen dat je de website prettig vond, het bestelproces eenvoudig en de levering snel. Ook mooi dat je tevreden bent over de kwaliteit van de polo’s en de prijs-kwaliteitverhouding.

Het spijt ons echter dat de pasvorm door de minder duidelijke licht getaileerde afwerking niet helemaal naar wens was. We begrijpen hoe belangrijk dat is en nemen je feedback mee om onze productinformatie waar mogelijk te verbeteren.

Mooi om te horen dat het retourproces soepel is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we graag voor je klaar.

Team Overhemden.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più