OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online Recensioni 166

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Bonjour, J’ai commandé des chemises olymp sur le site overhemden et je dois dire que tout s’est bien passé. Les chemises sont arrivées dans les temps et en parfait état, impeccable ! Les correspon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week heb ik de door overhemden.com opgestuurde overhemd in ontvangst mogen nemen. Bij deze wil ik dit bedrijf complimenteren met het geleverde product! Om eerlijk te zijn kan ik de prijs... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Breed aanbod en goede kwaliteit kleding. Helaas bleek levertijd niet 1 tot 3 werkdagen maar 10 dagen. De communicatie hierover was slecht (vage redenen, zoals: betaalstatus betaald na vijf dagen, terw... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kwaliteit is prima, echter de maten vallen veel te groot uit, typische Duitse maatvoering. Ipv XL ( welke ik altijd voor mijn man koop) moet je nu blijkbaar L bestellen. Overhemd was uitgepakt en alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo

Scritti dall'azienda

20.000+ Heren Merk® Overhemden Online Dé overhemden en shirts specialist van Nederland en België. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van heren overhemden, herenondergoed, heren poloshirts, heren truien en heren T-shirts online. 100+ Merken, 9.5 Beoordeling, Persoonlijke Service & Gratis Bezorgd. Shop bekende merken, zoals: OLYMP, Circle of Gentlemen, Profuomo, John Miller, Ledub, Desoto, Casa Moda, Eton, Eterna, Alan Red en nog vele andere premium overhemd merken.

4,1

1 stella

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 4 stelle su 5

De producten zijn van top kwaliteit

De producten zijn van top kwaliteit. Vooral de aanbiddingen zijn aantrekkelijk.
1 punt minder om deze redenen:
Een artikel was niet meer leverbaar en dat vond ik onprofessioneel. De voorwaarden vooral bij conflicten is in het nadeel van de koper.

19 agosto 2025

Beste Timur,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over de kwaliteit van onze producten en onze aanbiedingen. We waarderen het dat u dit met ons deelt.

We vinden het jammer om te horen dat één van de artikelen niet meer leverbaar was, en dat u dit als onprofessioneel heeft ervaren. We streven ernaar om onze voorraad zo actueel mogelijk te houden, maar soms kunnen onverwachte voorraadproblemen optreden. We werken er continu aan om dit te verbeteren.

Wat betreft onze voorwaarden, begrijpen we dat deze soms als minder gunstig kunnen worden ervaren bij conflicten. We nemen uw opmerking mee en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we hierin transparanter en klantvriendelijker kunnen zijn.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en danken u voor uw open en waardevolle feedback.

Valutata 3 stelle su 5

De overhemden voldoen niet aan de beschrijving

De overhemden zijn prima en van goede kwaliteit.
Ik heb al meerdere keren één of meer overhemden besteld. Helaas heb ik nu al twee keer achter elkaar dat de beschrijving niet klopt met het product. Ik wil altijd overhemden met een borstzak hebben (voor mijn bril). Ik controleer dus altijd of er bij de specificaties staat "met borstzak: ja"
Het is nu de tweede keer dat ik een overhemd krijg dat alleen zonder borstzak wordt geleverd en dat ik dus terug moet sturen. Volgens de klantenservice zijn dat de beschrijvingen van hun leverancier (maar dan wel op overhemden.com)

13 agosto 2025

Hoi Jan,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je twee keer een overhemd zonder borstzak hebt ontvangen, terwijl dit niet overeenkomt met de specificaties op onze website. We begrijpen heel goed hoe belangrijk dit voor je is, zeker als je je bril daarin wilt opbergen.

We nemen je melding zeer serieus en zullen dit intern bespreken met onze leverancier om de productbeschrijvingen te verbeteren en toekomstige misverstanden te voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip en geduld. We hopen je bij je volgende bestelling beter van dienst te kunnen zijn.

Valutata 3 stelle su 5

Een product dat ik besteld had bleek na…

Een product dat ik besteld had bleek na betaling toch niet op voorraad. Na bijbetaling een ander product gekregen. Het contact was vriendelijk, maar de bestelling werd door de communicatie pas na 3 weken geleverd

15 agosto 2025

Hoi Pim,

Bedankt voor je eerlijke terugkoppeling. Wat jammer om te horen dat de levering door de communicatie zo lang heeft geduurd, dat is zeker niet onze standaard. Fijn dat het contact vriendelijk was en dat we je alsnog van een alternatief product hebben kunnen voorzien. We nemen je feedback mee om onze processen en communicatie te verbeteren.

We hopen je bij een volgende bestelling een betere ervaring te kunnen bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Heel snelle en correcte service

Heel snelle service, goede kwaliteit hemden, maattabel klopt. Wij zijn tevreden, terugkerende klanten. De hemden werden veel sneller geleverd dan bij de bestelling werd aangegeven. Heel fijne verrassing.

5 agosto 2025

Hoi Sophie,

Hartelijk dank voor jullie fijne terugkoppeling! Geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service, kwaliteit en de maattabel. Het is natuurlijk mooi meegenomen dat de levering zelfs sneller was dan verwacht.

We waarderen het vertrouwen en hopen jullie nog vaak te mogen bedienen!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel tevreden met deze website.

Ik ben heel tevreden met deze website.
Er is veel keuze en het wordt overzichtelijk gepresenteerd.
De kwaliteit van de overhemden is prima, het verzenden naar Nederland gaat redelijk vlot en het is goed verpakt.
Dit zullen niet de laatste overhemden die ik hier besteld heb.

17 agosto 2025

Hoi Leo,

Hartelijk dank voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de presentatie en de kwaliteit van onze overhemden. We doen ons best om ook het verzendproces soepel te laten verlopen, dus fijn dat dit goed bevallen is.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Op verzoek extra snel geleverd

Op verzoek extra snel geleverd! Top!

8 agosto 2025

Hoi Lidy,

Geweldig om te horen dat de extra snelle levering goed bevallen is! We doen altijd ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Bedankt voor je feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Beste website om kleding te bestellen.

Deze website is bij uitstek de website om kleding te bestellen, ik heb tot nu toe veel kleding besteld en alles is perfect afgehandeld, ik heb geen enkele keer na moeten mailen of bellen over mijn bestellingen, en als je toch een vraag hebt en belt met de klantenservive dan wordt je daar netjes en op een vlotte wijze geholpen dus GA ZO DOOR!!!!

8 agosto 2025

Hoi Halil,

Wauw, hartelijk dank voor je geweldige review en het vertrouwen dat je in ons stelt! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de bestellingen als onze klantenservice. We doen ons best om het elke keer weer soepel te laten verlopen, dus het is super om te lezen dat dat ook zo wordt ervaren.

We waarderen je loyaliteit enorm. Bedankt en graag tot een volgende keer!

Goede pasvorm

Goede pasvorm, zit perfect.
Dacht alleen dat de kleur wat lichter zou zijn. Maar verder prima pantalon

9 agosto 2025

Hoi Frans,

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat de pasvorm perfect is en de pantalon goed bevalt. Jammer dat de kleur iets anders uitviel dan verwacht. We nemen je feedback mee om onze productweergave waar mogelijk te verbeteren.

Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Overhemden besteld en alles keurig…

Overhemden besteld en alles keurig afgewikkeld, geen op of aanmerkingen mijnerzijds.

6 agosto 2025

Hoi BJ,

Hartelijk dank voor je bestelling en fijne reactie! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Valutata 2 stelle su 5

Regular fit spijkerbroek besteld

Regular fit spijkerbroek besteld, bleek nog strakker dan skinfit. Wel snelle levering.

1 agosto 2025

Hoi,

Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat de pasvorm van de regular fit spijkerbroek strakker uitviel dan verwacht , dat is uiteraard niet de bedoeling. Goed om te horen dat de levering wél naar tevredenheid was.
Mocht je de broek willen ruilen of retourneren, dan helpen we je daar uiteraard graag bij!

Valutata 5 stelle su 5

Deze keer lekker vlot net ald de bestelling

tweekeer besteld stuk nu stuk sneller dan de eerste keer

4 agosto 2025

Hoi A,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat alles deze keer lekker vlot is verlopen en dat je tevreden bent over de bestelling. We doen ons best om elke keer weer zo snel mogelijk te leveren.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke omProducten: hemd met korte mouwen, wit hemd met lange mouwen en een boxershort. schrijving van de…

Duidelijke omschrijving van de producten. Levering zoals meegedeeld.
Producten: hemd met korte mouwen, wit hemd met lange mouwen en een boxershort.
Alles past, kwaliteit zoals verwacht.

1 agosto 2025

Hoi Geysbregts,

Hartelijk dank voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen, van de duidelijke productomschrijving tot de levering. Geweldig dat de pasvorm en kwaliteit van de producten goed bevallen.

Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer!

Goeie ervaring

Goeie ervaring met dit bedrijf en de overhemden zitten lekker en zijn van goede kwaliteit. Ook het eventueel retour sturen gaat gemakkelijk.

31 luglio 2025

Hoi Tim,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van onze overhemden. Ook fijn dat het retourproces als soepel wordt ervaren – daar doen we ons best voor.

We hopen je snel weer terug te zien!

Valutata 5 stelle su 5

Goed en helder overzicht op de website…

Goed en helder overzicht op de website van de overhemden met lange en korte mouw.
Eindelijk een website waarbij keus is in overhemden met een lange mouw. Hoewel de keuze in lange mouw en getailleerd overhemd beperkt is. Wellicht wordt dat nog wat meer, ook qua patronen en kleuren.

7 luglio 2025

Hoi Reinier,

Bedankt voor je positieve reactie en feedback! Fijn om te horen dat je ons aanbod en de duidelijke indeling op de website waardeert. We begrijpen dat de keuze in getailleerde overhemden met lange mouw nog wat beperkt is, we zijn hier zeker mee bezig en hopen ons assortiment binnenkort verder uit te breiden, ook qua patronen en kleuren.
Blijf ons vooral volgen, en bedankt voor je vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk overhemden die lang genoeg zijn en bovendien kreukvrij.

Eindelijk overhemden die lang genoeg zijn en ook nog eens kreukvrij. De website is overzichtelijk en de levering binnen enkele dagen. We zijn al jaren zeer tevreden over dit bedrijf.

27 luglio 2025

Hoi E,

Wat leuk om te horen dat de overhemden zo goed bevallen! Fijn dat zowel de pasvorm als de kwaliteit aan jullie verwachtingen voldoen. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne woorden. We waarderen het enorm dat jullie al jaren klant zijn.

Valutata 5 stelle su 5

qualité de produit parfaite à prix…

qualité de produit parfaite à prix correct
rapidité de la livraison

10 luglio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

Bedankt ! We zijn blij dat je tevreden bent over de productkwaliteit en onze snelle levering. We doen altijd ons best om alles zo snel en goed mogelijk te regelen, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

kwalitatief goede kleding…

OVERHEMDEN.COM heeft kwalitatief goede kleding tegen een scherpe prijs en een relatief snelle levertijd.

7 luglio 2025

Risposta di OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online

We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en de scherpe prijzen, en het is fijn om te horen dat de levering ook snel was. We blijven ons best doen om je in de toekomst weer zo goed van dienst te kunnen zijn!

Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Team Overhemden.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più