Valutata 5 stelle su 5

Super mooie kleren, deze winkel leren kennen via een vriendin, en wat een geluk! Ik krijg zoveel complimenten als ik iets aan heb en voel me natuurlijk ook altijd mooi met de gekozen stukken... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Mooie kleding en leuk design maar alles valt zeker 1 maat te klein of meer. Ik had de kleding 1 maat groter besteld vanwege een beginnende zwangerschap maar niets paste! Hierdoor heb ik mijn hele zend... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Het verhaal achter "Outrance Fashion". Outrance Fashion, opgericht door Laura Segers in 2017. Gepassioneerd en gedreven startte zij aan haar unieke verhaal. Gestart met een kleine voorraad kledij in de garage van haar ouders. Enkele maanden later volgde er een eerste pop up en 5 jaar later in 2024 opende zij de deuren van een prachtige boetiek te Roeselare. Een droomwinkel van elke vrouw, waar ook jij uren wil vertoeven. Welkom bij Outrance Fashion.

4,0

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Top service

Al meerdere keren gekocht online en altijd de mooiste collecties! Nu had ik een 'probleem' dat ik twijfel tussen 2 kleuren van een kleedje waar 1 pre order van is en dus nog niet kan passen. Hierdoor zou de retourtermijn voorbij zijn van de eerste bestelling. Een mailtje gestuurd en dit was geen probleem dus kijk al uit naar mijn 2de bestelling!

6 marzo 2026

Hi Samantha,

Wat een lieve review, dankjewel! 🤍
We vinden het belangrijk dat iedereen met een gerust hart kan kiezen, dus helpen we graag wanneer er twijfel is!

Veel liefs,
Team Outrance

Echte aanrader!

Ik krijg zoveel complimenten als ik iets aan heb en voel me natuurlijk ook altijd mooi met de gekozen stukken!

Zeer vriendelijk personeel, helpen jou waar nodig, ik had een bon online gekregen en deze kan je namelijk niet in de winkel gebruiken, enkel als je hem volledig gebruikt, dit werd ook duidelijk gecommuniceerd. Niet elke winkel zou hier zo eerlijk in zijn, dus zeker een dankjewel!

Ik heb ook een sleutel/handtashanger gekocht, deze was jammergenoeg na 3 dagen al kapot/losgekomen en ik mocht direct naar de winkel gaan en kijken voor een oplossing.

Ik raad deze winkel dus zeker aan! Zowel voor het vriendelijke personeel als voor de mooie, unieke kleren! 🎀

6 febbraio 2026

Lieve Phebe,

Wat een mooie woorden 🥹🎀 Dit doet ons écht zoveel plezier om te lezen!

Hoe fijn dat je ons via een vriendin hebt leren kennen – mond-tot-mondreclame blijft het mooiste compliment dat we kunnen krijgen 💕

Dankjewel ook om onze transparantie rond de bonnen te waarderen. We vinden het heel belangrijk om altijd eerlijk en duidelijk te communiceren, dus het betekent veel dat je dat benoemt 🤍

En natuurlijk mocht je meteen langskomen voor een oplossing voor de hanger – we willen dat je met een goed gevoel bij ons buitenstapt, altijd ✨

Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden.

Heel veel liefs,
Team Outrance 💕

Fout bij retour

Ik heb twee kledingstukken teruggestuurd, namelijk een blazer en een broek, correct verpakt in één retourpakket. Desondanks beweert het bedrijf dat zij enkel de blazer hebben ontvangen en weigeren zij de broek terug te betalen.

Ik ben er 100% zeker van dat beide items in het pakket zaten bij verzending. Het is bijzonder frustrerend dat de verantwoordelijkheid volledig bij de klant wordt gelegd, terwijl het probleem duidelijk tijdens hun verwerking moet zijn ontstaan.

De communicatie hierover is onprofessioneel en biedt geen enkele vorm van oplossing of begrip. Als klant voel ik me hierdoor niet serieus genomen en zelfs opgelicht.

Ik raad anderen aan om zeer voorzichtig te zijn met retourzendingen bij dit bedrijf en alles uitvoerig te documenteren.

29 dicembre 2025

Beste Kaylee,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat u dit zo heeft beleefd — dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

We willen graag verduidelijken wat er langs onze kant is gebeurd.
Wij hebben u hierover meteen per e-mail gecontacteerd om dit samen te bekijken. Het retourpakket werd door ons correct en onbeschadigd ontvangen. In het retourportaal had u inderdaad twee items aangeduid (een blazer en een broek). Bij het openen en verwerken van het pakket bleek echter dat er slechts één item aanwezig was, namelijk de blazer.

Bij elk retourpakket verwerken wij onmiddellijk het pakket samen met het originele order, en worden enkel de items terugbetaald die effectief bij ons aankomen en gecontroleerd kunnen worden. Helaas hebben wij de broek niet ontvangen en kunnen wij deze daarom ook niet terugbetalen.

We begrijpen dat dit voor u bijzonder frustrerend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses voor het ongemak aan. Jammer genoeg kunnen wij, hoe vervelend ook, geen verantwoordelijkheid opnemen voor items die niet in het retourpakket aanwezig blijken te zijn.

Wij blijven steeds openstaan voor verdere communicatie en denken graag mee binnen de mogelijkheden die we hebben.

Laura

Top klantenservice

Mijn retour is waarschijnlijk kwijtgeraakt. Omdat ik het via de site verzekerd heb laten versturen, krijg ik toch mijn geld terug. Niet alleen fantastische items, maar ook een fantastische klantenservice. Bedankt!

7 gennaio 2026

Hi Rens,

Wat fijn om dit te lezen, dankjewel voor je lieve woorden! 🤍
We zijn blij dat alles uiteindelijk correct kon worden opgelost en dat je retour, dankzij de verzekering, netjes werd vergoed.

Heel fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren — daar doen we het voor.
Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen bij Outrance Fashion ✨

Super fijne ervaring!

Ik had een kleedje gekocht dat een uurtje later in de solden kwam. Ik heb hierover een berichtje gestuurd en kreeg zeer snel een reactie. Ze hebben meteen een korting/terugbetaling voor mij geregeld, wat ik echt enorm apprecieer.
Superlieve service, heel vlotte en eerlijke communicatie en echt meedenkend. Ik ben hier zó tevreden over! Hier bestel ik met een gerust hart opnieuw.
Dikke aanrader! 💛

3 gennaio 2026

Hi Tiany,

Wat een prachtige review, dankjewel 💛
Dit doet ons ontzettend veel plezier om te lezen dat dit zo werd geapprecieerd.
Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden — klanten zoals jij maken ons werk extra bijzonder 🥹✨

Met heel veel liefs,
Laura & Team Outrance Fashion

Echt hele lieve medewerkers

Echt hele lieve medewerkers , echt zo begripvol en zoeken altijd naar oplossingen. En hele mooie kleding van super kwaliteit ❤️

2 gennaio 2026

Hi Rosa,

Wat een hartverwarmende review 🥹🤍
Dankjewel voor je lieve woorden en het vertrouwen in ons team.
Heel veel liefs & hopelijk tot snel.
Team Outrance Fashion 🫶🏼

Valutata 5 stelle su 5

Eerste maal echt naar jullie winkel…

Eerste maal echt naar jullie winkel geweest anders bestelde ik altijd thuis! Maar wow wat een prachtige winkel 😍 van de kledij was ik ook altijd tevreden! Ook bij problemen met een artikel werd er gewoon een nieuwe opgestuurd wat een service! Ik kom zeker nog eens terug!

1 dicembre 2025

Hi Lieve Lotte,

Wat een ontzettend lieve review — dankjewel! 🫶✨
Zo fijn om te horen dat je voor het eerst in onze winkel bent geweest en dat je zo genoten hebt. We doen elke dag ons best om de winkel, de collecties én onze service helemaal top te houden, dus jouw woorden betekenen heel veel voor ons.

En natuurlijk helpen we altijd graag wanneer er iets mis is met een artikel — daar kan je op rekenen.

Je bent altijd meer dan welkom, we kijken er al naar uit om je opnieuw te zien! 🤍✨

Liefs,

Onwijs goede ervaring

Onwijs goede ervaring met deze webshop. Zij hebben een winkel in België, waar ik zeker eens langs wil gaan. De service is top en de kleding ziet er goed uit, altijd veel complimenten als ik wat van Outrance Fashion draag. Zou het een ieder aanraden.

2 novembre 2025

Hi Linda,

Wat een mooie review — dankjewel! 🤍✨
Zo fijn om dit te lezen! Daar doen we het voor!

Je bent uiteraard meer dan welkom in onze winkel in België. We zouden het superleuk vinden je eens in het echt te mogen ontvangen.

Dankjewel om ons aan te bevelen, dat waarderen we enorm.
Hopelijk tot snel! 🫶✨

Liefs,

Valutata 5 stelle su 5

Wat een prachtige winkel en topservice!

Wat een prachtige winkel en topservice!

23 ottobre 2025

Hi Eline 💜

Super bedankt voor je 5-sterren review!
Dit waarderen wij enorm. Hopelijk tot snel.

Team OutranceFashion 🌷

Prachtige winkel

Een prachtige winkel en heel vriendelijk personeel. Bij het vinden van een outfit word je steeds heel goed geholpen. Ze nemen de tijd voor jou. Ik ga telkens buiten met een goed gevoel.
Elke collectie is prachtig met veel keuzestress ;). Mijn absolute favoriete winkel!

22 ottobre 2025

Risposta di Outrance Fashion

Wat een prachtige woorden, dankjewel! 🫶✨
Het doet ons zoveel plezier dat je je altijd welkom voelt en met een goed gevoel naar huis kan gaan.
Tot snel in de winkel 💖
Liefs, Team Outrance Fashion

Mijn favoriete winkel

Mijn favoriete winkel!
Het personeel neemt echt de tijd om mee te denken en te adviseren. Altijd welkom en geholpen zonder druk.
Steeds hele mooie collecties, en van goede kwaliteit.
Tevreden vaste klant! ❤️

14 ottobre 2025

Hi Elien,
Dankjewel voor je 5 sterren review! 🫶
Het maakt ons gelukkig dat je je altijd welkom voelt en dat je de collecties graag ziet. 💖

Tot snel ✨
Liefs, Team Outrance Fashion

Valutata 1 stelle su 5

Ik krijg mijn pakket niet Ben al weken…

Ik krijg mijn pakket niet Ben al weken aan het wachten
Ze reageren ook niet op mijn meerdere mailberichten
Zeer naar bedrijf

12 ottobre 2025

Beste Anita,

Bedankt voor je feedback 🧡.
Het is heel bizar, want de laatste bestelling op de naam "Anita", is correct verzonden alsook thuis afgeleverd. Wij hebben helaas geen enkele e-mail ontvangen op uw naam. Dus ik vermoed dat dit om een vergissing gaat.

Ons mailadres is ; info@outrancefashion.be
Tel : 0032 51 43 72 09

Mochten er nog vragen zijn, dan helpen wij u graag verder!

Liefs
Team Outrance ❤️

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een tijdje geleden een jumpsuit…

Ik heb een tijdje geleden een jumpsuit gekocht voor een trouw. Toen ik het aan kreeg was de kwaliteit tov de prijs die ik er voor betaald heb niet zo goed. Na 1x wassen schoot er niks meer over van mijn jumpsuit. Ik heb dit dus kunnen weggooien..

18 agosto 2025

Hi Femke,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de jumpsuit. We begrijpen hoe vervelend het moet zijn als je verwachtingen niet worden waargemaakt, zeker bij een speciaal kledingstuk voor een bijzondere gelegenheid.

We vinden het erg jammer dat we hier niet eerder van op de hoogte waren. Als je ons een seintje had gegeven via e-mail, eventueel met wat foto’s, hadden we dit graag samen met jou bekeken en intern onderzocht om tot een passende oplossing te komen.

Mocht je dit alsnog willen doen, dan kan dit zeker via het volgende e-mailadres ; info@outrancefashion.be. We denken graag met je mee!

Team Outrance Fashion🤎

Valutata 2 stelle su 5

Ontzettend duur om een retour te…

Ontzettend duur om een retour te doen...9 euro om van zwevegem naar roeselare terug te sturen...ook al ruim 5 eur verzendingskosten om dan nog je pakket in een punt te laten ophalen...dus voor mij niet meer online bestellen...het kost je heel veel en zeker als het dan nog niet past en de maten niet overeenstemmen...
De retourkosten kunnen zeker de helft goedkoper..je moet dan nog zelf het retourlabel afprinten!!!

15 luglio 2025

Dag Hilde 💕

Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen dat retourkosten vervelend kunnen aanvoelen, zeker wanneer een artikel niet past zoals verwacht.

Graag willen we toch een paar zaken verduidelijken.
Bij een retour wordt de oorspronkelijke verzendkost automatisch terugbetaald, zoals ook vermeld op onze retourpagina. Wat betreft het zelf afdrukken van het retourlabel: we zijn een kleiner bedrijf en kunnen, in tegenstelling tot grote spelers, helaas geen gratis verzending en retouren aanbieden.

We vinden het uiteraard jammer dat je ervaring niet naar wens was en nemen je opmerkingen mee om onze communicatie en service te blijven verbeteren.🛍️

Team Outrance Fashion

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige kleding van mooie kwaliteit

Prachtige kleding van mooie kwaliteit! Erg jammer dat de winkel voor mij niet in de buurt zit anders zou ik zeker vaak langs komen. Ik houd het nu lekker bij een regelmatige bestelling. Altijd weer leuk als het binnen is om het uit te pakken omdat de kleding in mijn ogen vaak naar verwachting is. Heel blij mee!

19 maggio 2025

Hi Lincy,

Bedankt voor deze mooie feedback 💓.
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen.

Veel liefs,
Team Outrance Fashion💋

Valutata 1 stelle su 5

Pakketten worden te laat verzonden

Op 14/4 een bestelling geplaatst .
Als ik naar de track and tracecode kijk staat er nog steeds " pakket in voorbereiding.
We zijn nu 22/4 dit vind ik wel wat overdreven lang.
In principe had ik iets besteld voor Pasen dus 14/4 leek me nog op tijd.
NIET DUS.
je stuurt een mailtje en na dagen pas reactie.

14 aprile 2025

Dag Elke,

Bedankt voor je feedback 🧡
U heeft uw bestelling geplaatst maandag 14 April 20u30.
Dinsdag is onze sluitingsdag , donderdag is uw verzendlabel bij ons aangemaakt. Vrijdag is uw pakje meegegeven met Bpost. Maandag 21 April was onze zaak gesloten, wegens een feestdag. Bpost heeft dus nog niet de tijd gehad om uw pakje te verwerken. Als alles goed gaat, leveren zij vandaag of morgen uw pakje.
Wij garanderen nooit next day delivery en zijn daarin zeer transparant naar onze klanten toe. Dit staat dan ook zo vermeld op onze website. Wij versturen steeds alle orders versturen binnen de 5-7 werkdagen. Wat hier dus wel het geval was.

Wij doen steeds onze uiterste best alle orders ASAP te versturen. Veel dank voor uw begrip.
Wij wensen je een fijne dag toe. Mochten er nog vragen zijn, dan helpen wij je met veel plezier verder!

Team Outrance Fashion 💕

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige boutique in Rumbeke Roeselare…

Prachtige boutique in Rumbeke Roeselare . Je stapt echt in een sprookje binnen . De keuze van de kleding en accessoires is een perfecte match . Heel vriendelijk ontvangen geweest alhoewel het daar razend druk was . De dames maken tijd om
Voor jouw de perfect outfit te helpen kiezen .
Wij komen zeker terug zowel voor feestkleding als casual helemaal ons ding gevonden . Mama en dochters 💕💕💕💕

29 marzo 2025

Hi Isabelle 💜

Super bedankt voor je 5-sterren review!
Dit waarderen wij enorm. Hopelijk tot snel.

Team OutranceFashion 🌷

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più