Ik heb 2 sfeerhaarden besteld met glas. Daarnaast ook nog een klein sfeerhaardje voor op tafel. Die laatste was niet voorradig en ik kreeg netjes de vraag of ik wilde wachten totdat de nieuwe voorraad... Leggi di più
Ik zou outlethal Twente zeker aanbevelen! Snelle vriendelijke service en de fijnste producten voor hele fijne prijzen (niet geheel onbelangrijk in deze dure tijd). Daarnaast ook nog eens een hele snel... Leggi di più
Product werd snel gevleverd maar een onderdeel bleek tijdens transport kapot te zijn gegaan. Werd binnen 24 uur tot tevredenheid hersteld. Veel vertrouwen in de klantgerichtheid en after sale van outl... Leggi di più
Een mooie ruime speciebak!!! Heb hem gebruikt om een garage te maken voor mijn tobotmaaier!!! Staat hij mooi droog geparkeerd!!! 1 korte zijde eruit gezaagd met decoupeerzaag. Die dient bovenop de bod... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Outlethal vind je van alles, van stofzuigers, schoonmaakartikelen, tot tuinartikelen. Op onze website bieden wij allerlei nieuwe producten aan. Op onze website vindt je wekelijks nieuwe producten. De nieuwe artikelen zijn uiteraard ongebruikt, het kan voorkomen dat er verpakkingsschade is. Outlethal is begonnen in 2023, met als doel om jou de producten aan te bieden voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Hinmanweg 3 - BE 22, 7575 BE, OLDENZAAL, Paesi Bassi
- 0622424118
- info@outlethal.nl
- outlethal.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
De site 'Outlethaltwente' moet u koste wat kost vermijden
De site 'Outlethaltwente' moet u koste wat koste vermijden . Met anderen voor mij , ben il opgelicht .
Ik bestelde op 14-6-2025 een refurbished ' de Longhy ' aircooler bij hen voor €89 .
Omdat het defect was , heb ik he apparaat teruggestuurd . Ze beloofden mij vervolgens binnen 14 dagen mijn geld terug te geven . De wet inzake internetverkoop vereist deze terugbetaling ook .
5 weken later, zie ik dat ik mijn geld nog steeds niet heb teruggekregen , ondanks verscillende herinneringmails die onbeantwoord zijn gebleven .

Risposta di Outlethal
Snelle levering en leuk product voor…
Snelle levering en leuk product voor goede prijs
Als je geduld hebt dan ok
Als je geduld hebt dan ok, ik wacht 7 dagen op een pakketje

Snelle levering 👌👌
sorry, wenn ich hier anscheinend die falsche Firma gefunden hatte
sorry, wenn ich anscheinend hier die falsche Firma gefunden hatte.

Goede verzending en product
2x contactgrill besteld, waardeloze service
2x contactgrill besteld, binnen gekregen 1x goed 1x waardeloos. Wiebelt omdat de dop onder een poot weg is, bij het grillen bijna niet warm. na telefonisch contact een contact formulier ingevuld en een retour bon gevaagd, maar dus GEEN enkele reactie, oftewel je hebt betaald wij hebben je geld en de klant zoekt het maar uit! Ik ben hier erg boos om maar het is niet anders, gooi hem wel bij de vuilnis en kan iedereen adviseren hier niets te kopen omdat ze blijkbaar niet aan after sales doen.
Ze hebben commentaar gemaakt over dit review onder het voorwendsel dat ze niet outlethaltwente zijn maar dat zijn ze dus wel. Niet erg betrouwbaar dus

Product was prima
Product was prima
De maat was niet precies wijkte 6 cm af
Helaas
Anders had ik mij afwas bak met handvat hendel kunnen houden
Voor de rest prima bedrijf
Snel afgehandeld
Had grasmaaimachine online besteld
Had grasmaaimachine online besteld. Bleek er in de doos twee schroeven te missen. Door de service van Julius meteen geweldig opgelost. Hij doet ze vandaag op de bus . Bedankt leuke Julius
Goede prijs en snelle levering