Het was voor mij een nieuwe aanbieder. Dus eerst gebeld met de klantenservice. Hele goed uitleg gekregen en daarna via de site mijn bestelling gedaan. Artikel, goed verpakt, binnen 2 dagen in huis
L'azienda ha risposto
Ik had een groot en zwaar dressoir besteld bij Kavel 84. Ondanks dat ik in een uithoek woon, is deze binnen een week bij ons geleverd. De gehele week ben ik zowel door Kavel 84, als de producent, als... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In regio Midden-Brabant is Kavel 84 een begrip. Dit komt door ons interieuradvies met een verrassende woonwinkel in hartje Waalwijk. In de loop der jaren hebben we tal van interieurprojecten mogen verzorgen. Laat je inspireren door de verrassende samenstelling van diverse stijlen. Lokale en kwalitatieve merken verrijken ons assortiment. Neem een bezoek aan onze (web)winkel!
Grotestraat 184, 5141 HD, Waalwijk, Paesi Bassi

Risposta di Kavel 84
Mijn bestelling was stuk aangekomen en ze hebben mij direct een nieuw product opgestuurd! goede service!!

Risposta di Kavel 84
Altijd blij met de gave woonproducten van Kavel84. Helemaal als ze persoonlijk bij je aan de voordeur worden geleverd. Top service.

Risposta di Kavel 84
Kandelaar besteld en deze was dusdanig ingepakt dat er niks mee kon gebeuren. Daarnaast snelle levering en een leuke persoonlijke boodschap erbij.

Risposta di Kavel 84
Goede service en prima levering van 2 banken. Wij zijn heel tevreden.

Risposta di Kavel 84
Dressoir besteld in de veronderstelling dat is minstens 6 weken zou moeten wachten. Werd de volgende dag gebeld. Product kon dezelfde week worden geleverd. Fijn. Goede communicatie Prachtig dressoir. Prima levering op geplande tijdstip. Netjes uitgepakt en neergezet. Zo kan het ook.

Risposta di Kavel 84
Mijn bestelling kwam netjes op tijd binnen. Ik had in de chat gevraagd of het nog mogelijk was en kreeg snel een persoonlijk antwoord. Daardoor heb ik mijn zoon de mooie kopjes van Pols potten kunnen geven.

Risposta di Kavel 84
Het product was niet direct op voorraad, dit stond ook duidelijk op de site vermeld toen ik het bestelde en ze hielden mij heel netjes en vriendelijk op de hoogte over de levering. Alsnog kwam het snel binnen. Ik ben tevreden!

Risposta di Kavel 84
Hele fijne communicatie vanuit het personeel. Meerdere malen contact gehad over een product dat we op het oog hadden. Er werd altijd meegedacht om te komen kijken en zelfs op aanvraag voor ons besteld. Meerdere malen iets gekocht en altijd tevreden over de service en kwaliteit. Ook als je online een cadeaubon besteld; de volgende dag al in huis en ook nog eens erg leuk verpakt! Voor wie de cadeaubon bedoeld was, vond het zelfs zonde om uit te pakken. Wij zijn enorm te spreken over Kavel 84! 💚 Complimenten naar het personeel!

Risposta di Kavel 84
Kavel 84 heeft voor ons een interieur-advies gemaakt voor de woonkamer, hal en slaapkamer op de begane grond. Deze zijn volledig verbouwd. Dit interieurplan was de leidraad gedurende de hele verbouwing. Dit was erg fijn voor ons en de aannemer. Het resultaat is prachtig! Zo hadden we het zelf niet kunnen bedenken. De diverse tinten en behang op de muur passen perfect bij elkaar. Ook de indeling met de meubels klopt. Met een prachtige elementen-bank in het zitgedeelte.
Schitterend lichtplan met mooie op- en inbouwspots.
Ook tijdens de verbouwing zelf konden we terecht bij kavel 84 voor aanvullend advies (kleur kozijnen, plinten, etc.).
Dit was voor ons de 2e keer dat we een interieur-advies door kavel 84 hebben laten maken (eerste was woonkamer in ons vorige huis). En we zouden het zo weer laten doen!
Maar nu gaan we eerst genieten van dit prachtige resultaat!! Alle complimenten voor kavel 84!!

Risposta di Kavel 84
Blij met mijn serveer schaal. (hele goede prijs!) Werd netjes verzonden en ik werd steeds op de hoogte gebracht. Vriendelijk contact, heel tevreden!

Risposta di Kavel 84
Duidelijke communicatie. Snelle levering.
En een heel mooi bijzettafeltje.

Risposta di Kavel 84
Goeie communicatie en werd zelfs nog even gebeld om te vertellen dat mijn bestelling eraan kwam.

Risposta di Kavel 84
Perfecte begeleiding ivm een gebroken ontvangen artikel! Heel aardig en goed geholpen door Daan.

Risposta di Kavel 84
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.