Outlet Fashion Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fantastisk service. Jeg ville give flere stjerner hvis jeg kunne. Bestilte varer på nettet og ved betaling fandt jeg ud af at vi ikke bor så langt fra lageret. Skriver en mail og får et svar tilbag... Leggi di più

Jeg bestiller en Ball Hammer hoodie i str. L,men opdagede et par dage sender, at jeg egentlig skulle have haft en XL. Jeg ringer ind en fredag eftermiddag og talte med Dennis, som var rigtig flink og... Leggi di più

Jeg er i dag blevet modtaget af den venligste og mest hjælpsomme medarbejder hos Outlet Fashion. Jeg manglede afventegaver til mine sønner på søndag og den venlige medarbejder, tilbød at sende med Dao... Leggi di più

Har bestilt tøj flere gange hos Nordic Fashion Group, har været super godt tilfreds, fine produkter der fuldt ud svarer til forventningerne. Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di scarpe
  4. Negozio di abbigliamento donna

Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

super

alt fungerer super godt.

25 maggio 2022

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak Villads for den fine anbefaling, vi ønsker dig en rigtig god dag ☀️

Helt igennem god oplevelse

Billige priser, hurtig levering og altid god kundeservice! Altid muligt at skrive til firmaet omkring varerne og hjælp til returnering af tøj bestilt i forkert str.

- Kæmpe anbefalling!

21 marzo 2022

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak for den fine anbefaling, vi hjælper gerne så alle er glade 😊

Hallo

Hallo, habe gestern über die Homepage 2 Fred Perry Poloshirt's bestellt. Es gab dann ein kleines Problem mit der Bezahlung über Paypal, aber die konnten dann sehr schnell am Telefon gelöst werden. Super Service, vielen Dank Dennis
Viele Grüße von Klaus aus Hamburg

19 febbraio 2022

Danke für die schöne Anmeldung Klaus ☀️
Es bedeutet uns viel den besten Kundenservice zu geben 👌🏻

Super priser og god services

Super priser og god services
Købte sko og de ringede og sagde at det ene par havde de desværre ikke, så kan kun sige rigtigt god services👍🏻👍🏻

1 febbraio 2022

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak for anmeldelsen Tania ☀️ Netop og så fandt vi sammen et andet godt par 👍🏻

Gennemført god kundeservice

Gennemført god kundeservice
Der har været hurtig responstid på alle mails ang. returnring og levering.
Op til jul glemte jeg, midt i gavemylderet, at hente en pakke fra Nordic Fashion Group, som jeg først opdagede uger efter. Rasmus var hurtig til at besvare min mail, og sendte kvit og frit pakken retur med det samme. De kan kun anbefales!

13 gennaio 2022

Mange tak for den fine anmeldelse Naya ☀️ Dejligt vi kunne hjælpe 😊

En rigtig god service

En rigtig god service. Bedst kvalitet. God pris. Kan bedst anbefale

11 gennaio 2022

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak for den fine anmeldelse, det glæder os du kan lide vores varer ☀️

Kan kun anbefales

Hurtig levering og super god behandling! Ikke sidste gang jeg køber derinde fra 🙏🏽

11 gennaio 2022

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak for den fine anmeldelse Catrine ☀️ Vi glæder os til at se dig igen når vi har fået nye varer hjem igen 😊

Kan varmt anbefales . God service . Hurtig levering

9 gennaio 2022

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak Dorte, det glæder os hver dag at vores kunder er glade og vi går gerne de ekstra skridt ☀️
Rigtig god weekend til dig 😃

Super god service

Super god service, billige priser og hurtig levering 😊 Et sted jeg meget gerne anbefaler og handler igen 😉

8 gennaio 2022

Mange tak Dorthe ☀️ Det betyder meget for os 👌🏻

Jeg har haft en super god service

Jeg har haft en super god service. Da jeg så varen var jeg i tvivl og valgte at ringe til det nummer. I var mega gode til at vejlede og fortælle om produkterne. I fortæller om jeres nye varer som er på vej og dagen efter ringer I og spørger om jeg vil have mere med, så I kunne vente med at sende varen, så jeg ikke skal betale porto to gange. Levering meget hurtig. Super kvalitet af produkter til billige penge. Vil anbefale til alle. Det bliver ikke sidste gang, hvor vi handler fra Nordic outlet fashion😊

21 dicembre 2021

Super service

Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg glemte at hente på posthuset pga ferie. Kontaktede firmaet idag, de kunne se varerne var kommet retur, og ville straks returnere så pakkerne kan komme under træet. Kan kun anbefale Nordic Fashion Group, gode produkter og super service.
Susanne Hansen

21 dicembre 2021

Tak for den fine anmeldelse Susanne ☀️ Glæder os vi lige nåede det 😊

Fantastisk service

Fantastisk service! Skulle returnere varerne da de ikke passede str. mæssigt.

Sublim kundeservice!

20 dicembre 2021

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak for den fine anmeldelse Catrine ☀️ Vi yder gerne god kundeservice selvfølgelig også ved returvarer 😊

Fin vare til en fin pris

Fin vare til en fin pris. Var lidt bekymret, da jeg kun fik en meddelse om at ordren var gennemført, men intet omkring afsendelse etc. Men det viste sig at være bekymring uden grund og varen kom efter 2-3 dage, så det var superfint. Så behøves jeg ikke få en masse info.

6 dicembre 2021

Rigtig god service

Pakken var bortkommet hos GLS så jeg ringede til Fashion Outlet. De sendte straks en ny som kom dagen efter.
Tak for rigtig god personlig service.
Franz

16 ottobre 2021

Mange tak for den fine anmeldelse Franz ☀️

Bedste service

Bedste service. Alt fungerer bare her på Outlet Fashion: Gode produkter, overskuelig hjemmeside og fantastisk service, når man har spørgsmål eller andet.

16 agosto 2021

Risposta di Outlet Fashion

Mange tak for den fine anmeldelse, vi lever af glade kunder så dette betyder meget for os, mange tak :-)

Hurtig levering og hjælpsom kundeservice

Hurtig levering og hjælpsom kundeservice. Derudover skarp pris på Fred Perry polo. Kan klart anbefales!

16 agosto 2021

Hej Frederik
Det glæder os du er glad for vores nye varer, og der er flere på vej hjem, så følg os gerne på Facebook / Instagram så kan du altid se når der kommer nye varer.
Ha' en rigtig god dag :-)

Disse raptor sko de sælger

Disse raptor sko de sælger, er yderst fantastiske , elsker de forskellige varianter af farver, de er lækre og behagelige at gå i, og det ses ikke på afstand hvilket mærke de har, men jeg elsker dem, 🤩🙏🏼 jeg har købt her fra op til flere gange , og venter nu på lidt ekstra til samlingen. Så kan varmt anbefales at købe her inde fra. 😍 og hjælpen er ligeså meget i top, flinke og hjælpsomme🙏🏼

15 marzo 2021

Super service
Jeg er virkelig glad for mine varme støvler fra Outlet Fashion. Jeg går op til 10 km hver dag med min hund og støvlerne sikrer varme og tørre fødder.
Kontaktede Outlet med et spørgsmål som blev løst til perfektion - tusind tak.

8 marzo 2021

SUPER.

Rigtig god outlet butik i Varde...fandt et par bukser til halv pris....de har mange spændende ting, vist også til børn. Bestemt et besøg værd også for dig!!!!!!!!
Handler gerne der igen.

5 marzo 2021

Hej Laila 😊
Tusind tak for denne fine anmeldelse, vi glæder os til at se dig igen 😊
Rigtig god weekend til dig og familien ☀️