Top service! Goede uitleg en vriendelijke mensen. We kochten een ergonomische bureaustoel voor onze dochter. Deze zouden we absoluut niet online aankopen, maar uittesten in een winkel. Zo kwamen... Leggi di più
Alles werd afgehandeld op de juiste manier. Werd telefonisch contact genomen om een wijziging in het schema aan te brengen wegens ziekte. De chauffeur daarentegen die was niet bepaald enthousiast toen... Leggi di più
Perfect verlopen, vlot besteld, snel afgehandeld. Goederen in goede staat, Spijtig van kleine afwijking op de vermelde breedte. Op de site 41 cm, in werkelijkheid 42cm. Bij inbouw kan dit lastig zijn,... Leggi di più
Snelle levering, items in orde. Eén item was een kerstcadeau voor mijn dochter. Die bureaustoel was bedekt met een doorzichtige, plastic zak/hoes. Omdat ik de dag van de levering een dringende oproep... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Goedkoop en kwalitatief kantoormeubilair! Ruime keuze uit ex-toonzaalmodellen, tweedehands en design kantoormeubelen te Antwerpen
Carrettestraat 10, 2170, Merksem, Belgio
- +3233364050
- info@outlet-kantoormeubelen.be
- outlet-kantoormeubelen.be
Snelle service!
Bestelling en levering zijn heel nauwkeurig gevolgd en gedaan, bedankt!
Een gevoel bij de aankoop
Zeer duidelijke aanbieding op de website en een zeer persoonlijke aanpak in de winkel zelf maken dat je een goed gevoel hebt bij de aankoop.
Correcte levering en prijsaanpssing
Zeer vriendelijke medewerker met zeer…
Zeer vriendelijke medewerker met zeer goede productkennis. Instelling van de bureaustoelen op mijn anatomie. Direct kunnen meenemen.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Een aanrader
Zeer goede ervaring, correcte en vriendelijke levering. Zeer behulpzaam. Contact alvorens ook tiptop.
Zeker een aanrader
Heel correcte en klantvriendelijke firma
Vriendelijk eerste telefonisch contact, correcte prijs, heel correct en flexibel in de afhaalafspraak, heel behulpzame mensen, materiaal was exact zoals aangeboden, kortom superfirma om zaken mee te doen. Wij reden 100 km om kastjes op te halen maar het was meer dan de moeite waard.
Goede telefonische opvolging
Alles top
Alles top, alleen goed op voorhand zien waar u stoel moet afhalen. Fantastisch voor de rest.
TOP koopjes!
Online besteld, perfecte opvolging vanuit de winkel, afgesproken op maandag, alles stond klaar en alles was in orde. TOP koopjes voor zij die goed (online of in de winkel) kijken!
Heel nette Steelcase stoel aangekocht…
Heel nette Steelcase stoel aangekocht aan een fractie van de nieuwprijs. De verkoper heeft me goed geïnformeerd en was zeer vriendelijk, je hoort dat de man zijn stiel kent.
Behulpzaam
Behulpzaam, degelijke productkennis, goede dienst-na-verkoop - dienstverlening zoals die hoort te zijn :)
Ergonomische bureaustoel
Was op zoek naar een ergonomische bureaustoel, onmiddellijk vriendelijk ontvangen, rustig de tijd gekregen om alle stoelen (meer dan genoeg) uit te proberen, de nodige expertise gekregen van wat belangrijk is in de juiste bureaustoel. De beste bureaustoel voor mij gevonden. Uitstekende kwaliteit en dienstverlening. Een aanrader!
Vlotte opvolging van de bestelling.
Zeer goed geholpen door de zaakvoerder…
Zeer goed geholpen door de zaakvoerder Marcel. Een hele goeie stoel gekocht voor een mooie prijs, en volledig ingesteld op mijn maat. Bedankt voor de goede service
Super vriendelijke bediening en…
Super vriendelijke bediening en prijs/kwaliteit verhouding zeer goed!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.