Outdoor Lifestyle Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk een loungeset die mooi én weersbestendig is. Omdat de modules los staan, kun je eindeloos combineren. Ik vind de modules ook licht genoeg om snel te kunnen verplaatsen. Evengoed staan ze sup... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bank in Curaçao online gevonden maar leuke stofjes uitzoeken online is toch heel lastig. Rondom de kerstdagen in Nederland en buiten openingstijd mochten we langs komen om stofjes uit te zoeken!... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Via een woonprogramma zijn we in…

Via een woonprogramma zijn we in contact gekomen met het bedrijf van Manon: Outdoor Lifestyle. Op een zaterdagochtend een afspraak gemaakt. We werden op een zeer prettige manier geholpen en geadviseerd. We hebben een prachtige lounge set uitgezocht en er is snel geleverd. Wij zijn super tevreden met de lounge set en de zeer persoonlijk geleverde service.
Manon is pas tevreden als echt alles in orde is.

Wim en Jolanda uit Ter Aar

21 gennaio 2022

Risposta di Outdoor Lifestyle

Beste Jolanda en Wim, hartelijk dank voor deze mooie review. Heel veel plezier met de loungeset

Top!

Wat een geweldige loungeset van Outdoor Lifestyle!
We genieten er volop van.
Manon heeft ons ook erg goed geholpen en vertelt met passie over de producten.
Echt een aanrader!

15 settembre 2021

Risposta di Outdoor Lifestyle

Wat fijn om te horen en het staat ook op een fantastisch mooie plek bij jullie

Valutata 5 stelle su 5

De vorige louncheset beviel ons acht jaar uitstekend en onze nieuwe set zelfs nog beter.

We hebben al acht jaar een loungeset van Outdoor Lifestyle en die beviel ons uitstekend. Dit jaar een nieuwe set gekocht en die zit nog lekkerder en de stof is nog mooier. We laten de set altijd buiten staan en hij is in no-time droog en klaar voor gebruik. Ook de service van Manon is voortreffelijk.

15 agosto 2021

Risposta di Outdoor Lifestyle

Dank je wel, dat is goed om te horen.

Aanrader!

Goed meedenken en advies, snelle levering, en we genieten bijna elke dag op onze loggia op onze schitterende buitenbank.

7 agosto 2021

Heel fijn om te horen!!

Zeer tevreden

Aantal jaar geleden al een loungeset gekocht welke nog steeds prachtig is! Nu twee chaise lounges gekocht en ook hier zeer tevreden mee. Prachtige kwaliteit.
Goede service en heel toegankelijk.

6 agosto 2021

wij zijn heel te vrede

wij zijn heel te vrede ,
super service , jullie zoeken mee naar een perfecte opstelling .
er werd verteld als het regent wordt het salon niet nat , een doek er over en je kan er direct opzitten .
eerste keer regen dachten wij ooo nee alles nat .
maar nee hoor met een handdoek er over en wij konden direct terug buiten zitten .
ik moet deze ook in de winter niet opslagen in het tuinhuis wat een luxe .
wij zijn een heeel te vrede klant

17 maggio 2021

Risposta di Outdoor Lifestyle

Dank je wel Peggy, dat is goed om te horen dat de loungeset het bij onze zuider buren het ook goed doet

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig buitenbankstel, echt een pronkstuk!

Jaar geleden een prachtig bankstel voor buiten gekocht. Service en uitleg zijn goed en prettig. De eigenaresse heeft veel ervaring en dat merkte je meteen. Tussentijds wilden wij nog een extra zit ertussen hebben. Ook dat werd snel geregeld.
Het is inmiddels weer zomer en de bank ziet er nog steeds fantastisch uit en is fijn om in te zitten. Echt een pronkstuk. Dat geldt ook voor de kussentjes, die wij erbij kochten. In allerlei leuke designs verkrijgbaar.

27 aprile 2021

Risposta di Outdoor Lifestyle

Beste Astrid, dank je wel en veel plezier met de loungeset

Mooie en kwalitatief TOP

Via internet bij dit bedrijf uitgekomen voor een all weather loungeset.
Na afspraak onze wensen besproken en een goed advies gekregen.
Talloze mogelijkheden kwa mooie stoffen.
Goede en duidelijke communicatie voor en tijdens de bestelling.
Ik kan dit bedrijf dan ook iedereen aanbevelen.

20 aprile 2021

Risposta di Outdoor Lifestyle

Hartelijk dank voor de mooie review

Valutata 5 stelle su 5

Ben zo blij met mijn buitenset

Ben zo blij met mijn buitenset! Gekocht, 8 jaar geleden, toen ik in Nederland woonde, nieuwe hoezen in andere kleur en motief laten maken toen ik naar Spanje verhuisde en heb er nog steeds elke dag (als de zon schijnt) heel veel plezier aan. Buiten dat het er gewoon super mooi uitziet.

11 aprile 2021

Risposta di Outdoor Lifestyle

Veel plezier met je mooie set en loungestoelen van label vd berg. Mooie plek in Barcelona om daar van te genieten.

Zeer tevreden!

Wij zijn super blij met onze prachtige loungeset. Het zit heerlijk en de stof is schitterend! Heel goed geholpen door Manon.

9 aprile 2021

Beste Chantal,
Veel plezier met de loungeset

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het moment dat je de showroom…

Vanaf het moment dat je de showroom instapt, tot na het moment dat de set thuis is afgeleverd en geplaatst, ben je in de goede handen van Manon en haar team.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen, om te komen tot de mix die jij voor ogen hebt, ondersteund door een gedegen advies van Manon.

Heel erg blij met het eindresultaat, en kunnen niet wachten om ervan te genieten!

8 aprile 2021

Beste Anil,
wat een fantastisch mooie set heb je uitgekozen. Veel plezier ermee en bedankt voor de mooie review

Valutata 5 stelle su 5

Genieten van mooie en comfortabele loungebank !

Wat genieten wij van onze mooie en comfortabele loungebank ! Staat het hele jaar buiten en is nog helemaal goed.
Bestelling verliep soepel (eerst keuze gemaakt en stoffen gezien en gevoeld in de showroom) en de levering was super snel.

8 aprile 2021

Hi Lucie,
Veel plezier met de set onder je mooie veranda

Loungen als een vorst !

Na een rondje zoeken op internet naar een kwalitatief onderscheidende luxe loungeset, kwamen we uit op de site van Outdoor lifestyle. Een afspraak was zo gemaakt en we werden hartelijk ontvangen door Manon . Je ziet gelijk dat zij alleen met topproducten werkt . Haar standaard ligt hoog en dat verwacht ze ook van haar zakenpartners. Onder het genot van een kopje koffie konden we in alle rust alle stoffen vergelijken , voelen en de loungeset van onze keuze samenstellen.
Eerlijkheid , transparantie , vakkennis en vriendelijkheid zijn kernwaarden van Manon .
De koop was snel gesloten en binnen 3 weken werd alles keurig netjes en compleet thuis bezorgd . Wij zijn zeer tevreden en blij met onze aankoop ! Laat de zon ( en de vorst , regen , hagel :-) maar komen!

Risposta di Outdoor Lifestyle

Beste Eric en Madeleine, Hartelijk dank voor de mooie uitgebreide review. Veel plezier met de loungeset.

Mooie banken

Zeer tevreden met de service! Zijn ook zeer blij de mooie banken en kussens, tevens zijn deze van goeie kwaliteit.

Risposta di Outdoor Lifestyle

Hartelijk dank voor de review !!

Valutata 5 stelle su 5

Lang op zoek geweest naar de juiste…

Lang op zoek geweest naar de juiste Outdoor meubelen.
Uiteindelijk perfect geslaagd bij Manon Idema van Outdoor Lifestyle, grote collectie van hoogwaardige materialen, verstand van zaken en een perfecte service en vooral na-service.
Zeer tevreden met onze nieuwe Outdoor meubelen.

Risposta di Outdoor Lifestyle

Wat een feestje als jullie in de showroom kwamen, erg gezellig en veel plezier met de loungeset en kussens!!

Valutata 5 stelle su 5

Een bank die het hele jaar buiten staat…

Een bank die het hele jaar buiten staat en heerlijk zit. Goed schoon te maken wanneer nodig. Snelle en keurige levering!!!

Risposta di Outdoor Lifestyle

Beste Raimo, gisteren weer een uitbreiding op de set uitgeleverd. Veel plezier ermee.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel erg blij met de lounge

We zijn heel erg blij met de lounge, echt een blikvanger in de tuin. We hebben voor dieprood gekozen met een bonte verzameling aan kussens. En het meest fijne is dat we niet telkens hoeven te sjouwen met alles. Het kan gewoon allemaal buiten blijven:) Manon heeft echt met ons meegedacht en niets was te veel of raar.

Beste Monique en Ruud,
Wat wonen jullie op een fantastisch mooie plek en wat staat de set daar mooi aan het zwembad. Nogmaals hartelijk dank dat we een fotoshoot mochten doen op deze prachtige locatie.

Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden van zowel product als…

Erg tevreden van zowel product als service.
De zetels zijn ‘bere-sterk’, de overtrek-hoezen zijn perfect te wassen zonder te krimpen. Een huisbezoek met stalen van de talrijke mogelijke stoffen en praktische tips (super professioneel gebracht), alsook een zetel om te testen werd ondanks de afstand (wij wonen in Rotselaar België) zonder moeite aangeboden.

Risposta di Outdoor Lifestyle

Beste Annemie, Het was een waar genoegen om jullie te bezoeken in Belgie. Hartelijk dank voor de aankoop en veel plezier ermee.

Valutata 5 stelle su 5

Een fijn bedrijf, wat service en aandacht hoog in t vaandel heeft

De persoonlijke aandacht en de service die Manon van Outdoor Lifestyle geeft maakt dat we een ieder die tuinmeubelen nodig heeft, aanraden om eens een kijkje te nemen op de website en of in de showroom. Na 8 jaar nog altijd blij met onze loungeset!

Risposta di Outdoor Lifestyle

Hi Marlies, Ondertussen alweer een tweede set aangeschaft in een mooie groene gerecyclede Sunbrella stof. Hartelijk dank voor de aanschaf en vele klanten die via jullie ook een set hebben aangeschaft.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più