Det er en meget lækker kvalitet- desværre meget lang og vid på ærmerne. Hvis jeg havde købt large ville den måske have passet bedre-men det med ærmelængden er et tilbagevendende problem for mig. Hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Har købt en blazer flot og lækker kvalitet.
Er meget tilfreds

Risposta di O’TAY
Nu har jeg købt tøj flere gange fra Otay. Hver gang har jeg modtaget tøj der sidder som det skal og hvor kvaliteten virkelig er i top ⭐️⭐️⭐️

Risposta di O’TAY
Hurtig og effektiv levering under 24 timer efter bestilling.
Og produkterne er jo vanvittig lækre 😍

Risposta di O’TAY
Altid super skøn betjening og service, både i fysisk butik samt betjening online🤩 Jeg vender frygteligt tilbage😃

Risposta di O’TAY
Jeg elsker alt ved Otay. Flot tøj, fantastiske materialer, miljø-og ansvarsbevidste, hurtig levering og fantastisk service.

Risposta di O’TAY
Kvalitet i top, pasform perfekt, smukke farver, hurtig levering.

Risposta di O’TAY
Super hjælp i butik 👍 så det var nemt at bestille på webshoppen.

Risposta di O’TAY
Fantastisk kvalitet og rigtig god service 👍😀🇩🇰
Holder faconen rigtig godt

Risposta di O’TAY
Jeg er så glad for O’tays lækre strik og har efterhånden en del af dem. Jeg anbefaler dem til veninderne og viser dem hvor bløde og lækre de er.

Risposta di O’TAY
Altid den lækreste og blødeste kvalitet. Hurtigt levering og rigtig god service inde i butikken også!

Risposta di O’TAY
Hurtig levering, super lækkert produkt.

Risposta di O’TAY
Hurtig levering! Produktet lever op til forventningerne

ELSKER, ELSKER, ELSKER
Kommer til at købe alle mine garderobestabels her, jeg elsker bare jeres designs.

Risposta di O’TAY
Det er lækkert tøj, kvaliteten er i top. Tøjet passer alle aldre. Servicen i butikken er i top, altid smilende og hjælpende medarbejdere.
Kundeservice er også i top. Generelt er det bare er dejligt sted at købe tøj.

Risposta di O’TAY
Lækre strik sweatere, jeg er fan, men ikke længere da jeg købte et par af deres bomuldsbukser, de bliver total uformelige efter ½ dags brug.
Jeg tænkte det må være en fejl, så jeg skrev et venligt brev til O'tay men her blev jeg klogere.
Jeg har nu en opfattelse af at de gør alt for ikke at skulle tage varer tilbage, det endte med et:"Ja det er rigtigt Jeg vasker også mine bukser oftere for at holde pasformen"
Jeg vil bare sige at den er svær da man allerede efter ½ dag ligner en med stor hængenumse samt knæ der står ud!
Jeg foreslår O'tay at I skriver i jeres beskrivelse af varen, 'Buksen skal vaskes ofte', på den måde bliver man ikke bondefanget som jeg.
jeg laver denne rating, for at hjælpe jer andre så I ikke ryger i fælden, jeg har nemlig givet op da jeg ikke ønsker at blive ydmyget mere, men må ærgre mig over spildte penge.
jeg er egentlig mest rystet over, at jeg sender billeder med, efter at de lige er købt, jeg var sikker på O'tay ville refundere pengene. øv

Risposta di O’TAY
Hurtig og nem levering. Pakket pænt ind i silkepapir. Lækker at modtage

Risposta di O’TAY
Super hurtig levering og super fantastisk trøje.

Risposta di O’TAY
Lækkert tøj, hurtig levering og god kundeservice, både via hjemmeside og i butikken

Risposta di O’TAY
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.