We are a Scandinavian clothing brand with a passion for timeless design and premium materials. For us, it’s not about fast trends, but about creating classic styles that can be worn season after season. Our ambition is to inspire a more conscious wardrobe, where fashion and quality go hand in hand.
Danimarca

Hurtig levering
Meget lækker strik og fint net - begge meget god kvalitet 👍

Risposta di Hockestudio
Virkelig lækre produkter i god kvalitet! Jeg er så glad for mit køb og kan helt sikkert anbefale at handle hos Hocke Studio.

Risposta di Hockestudio
Hurtig levering og virkelig smukt og lækkert tørklæde.
Der var endda en gave med i pakken til mig, skøn kundeoplevelse!
Handler gerne her igen og hermed mine største anbefalinger.

Risposta di Hockestudio
Virkelig lækker kvalitet og de skønneste ejere! Det er produkter, jeg kan bruge i mange, mange år. Jeg kan 100 procent anbefale at købe noget herfra 🤗

Risposta di Hockestudio
Super kvalitet, og hurtigt service!
Alt i alt en rigtig gid oplevelse!

Risposta di Hockestudio
Kæmpe fan! Jeg har en strik fra Hocke Studio og kvaliteten er simpelthen så lækker! Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne.
Hele købsoplevelsen føltes gennemført fra start til slut. Det er helt klart ikke sidste gang, jeg handler hos Hocke Studio. Stor anbefaling herfra 🤍

Risposta di Hockestudio
Jeg købte et cashmere tørklæde til min kone i gave, som hun blev rigtigt glad for. Jeg havde et par spørgsmål inden jeg bestilte tørklædet, som hurtigt blev besvaret på mail. Super god service :-)

Risposta di Hockestudio
Jeg har netop modtaget min Lana sweater, og jeg elsker den! Høj, høj kvalitet og ekstrem meget værdi for pengene. Jeg har netop lagt endnu en ordre på en Neve sweater, og jeg glæder mig så meget til at modtage denne også.
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Hocke Studio - jeg elsker deres produkter og sans for kvalitet.

Risposta di Hockestudio
Har modtaget en sweater fra Hocke Studio. Rigtig god pasform og lækker blød kvalitet fra italien

Risposta di Hockestudio
Virkelig en god oplevelse!!
Kommer helt sikkert til at handle fra jer igen - købte en fin striktrøje som lever op til alle mine forventninger!

Risposta di Hockestudio
Jeg købte Neve Wool Sweateren som gave til min kæreste, og den blev taget rigtig godt imod. Leveringen var hurtig, og trøjen kom flot pakket. Kvaliteten er virkelig imponerende - man kan mærke, at der er tænkt over både materiale og detaljer. Den føles eksklusiv og ser fantastisk ud på. En gennemført oplevelse hele vejen igennem, og jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der sætter pris på godt håndværk og kvalitet.

Risposta di Hockestudio
Gennemført god oplevelse fra start til slut. Jeg bestilte Lea Merino Poloen som gave, og den blev leveret hurtigt og flot pakket. Kvaliteten oversteg helt klart mine forventninger - både materiale og finish er imponerende. Det er tydeligt, at der er lagt omtanke i både produkt og service. Gaven blev desuden taget rigtig godt imod, hvilket kun bekræfter, hvor flot og lækkert produktet er. En klar anbefaling herfra til alle, der sætter pris på kvalitet og tøj der holder.

Risposta di Hockestudio
Jeg har for nylig købt den lækreste strik, og jeg er allerede helt vild med den! Kvaliteten er i top, og servicen var virkelig god. Jeg kan klart anbefale at handle her, og jeg skal helt sikkert have endnu en strik derfra.

Risposta di Hockestudio
Gennemført god oplevelse fra start til slut. Jeg købte en striktrøje, som levede 110% op til mine forventninger – kvaliteten, pasformen og udtrykket er helt perfekt. Jeg fik super service, og ros til en hjemmeside, der er både nem at bruge, og hvor billederne af produktet er tro mod virkeligheden. Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Hockestudio
Har købt en strik i den lækreste kvalitet. Kommer helt sikkert til at leve i den henover vinteren 😍