Det er en meget lækker kvalitet- desværre meget lang og vid på ærmerne. Hvis jeg havde købt large ville den måske have passet bedre-men det med ærmelængden er et tilbagevendende problem for mig. Hel... Leggi di più

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Leggi di più

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Leggi di più

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,5

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

The product design is wonderful

The product design is wonderful! I've been a fan of O'TAY for 3 years now, but I'm upset by the paid delivery to Latvia even when ordering over 200 euros! It is unfair to the client, for this I'm deducting 1 point.

11 gennaio 2025

Jeg deltog på en auktion på Facebook

Jeg deltog på en auktion på Facebook. Glemte alt om den da putning af mine døtre trak ud. Tænkte derfor at så var det løb nok kørt. Til min positive overraskelse, så kunne jeg se det efterfølgende og faktisk stadig skrive “ja tak”’og ligge tingene i kurven. Jeg fik købe 3 lækre cardigans, 1 trøje samt 2 “t-shirts” til en virkelig god pris. Tror jeg har været heldig mht størrelserne og at jeg kunne nå det til trods for at jeg var sent på den i forhold til arrangementet. Varerne kom hurtigt og må ærligt sige at det er super lækre produkter så jeg glæder mig til at skulle hoppe i nye trøjer fra jer de næste par dage.

En feedback til næste auktion er om i måske vil bruge 2-3 min på at forklare hvordan det fungerer. Jeg var i tvivl om jeg havde fået købt den ene trøje fordi jeg kunne låse i tråden at den var udsolgt, men fik den i kurven og betalt og har ligeledes fået trøjen.

Jeg kommer helt sikkert til at købe flere at jeres produkter i fremtiden.

Mvh Pernille

6 gennaio 2025

Risposta di O’TAY

Tusind tak for den fine, uddybbende anmeldelse Pernille. Det er så dejligt at læse, hvordan din oplevelse har været, samt hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Vi glæder os til, at vi får lov til at sende blødt strik til dig igen ❤️

Det blødeste cashmere

Det blødeste cashmere i klassiske styles som man aldrig bliver træt af.

28 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din skønne anmeldelse Jeanne. Vi sætter pris på din loyalitet - og vi glæder os allerede til at sende næste ordre til dig ❤️

Hurtig levering

Hurtig levering - skøn strik TAK

29 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Susanne. Det er os der takker for, at vi må sende dig dejlige og varme strik ❤️

Elsker at handle hos Otay

Elsker at handle hos Otay, deres stik er sååååå lækkert og de har altid god service og hurtig levering

19 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for den dejlige anmeldelse Pernille. Hvor er vi glade for, at du sætter pris på vores service og hurtige levering. Det er begge dele noget, som vi gør meget ud af at være gode til ❤️

Kvalitets tøj

Hurtig levering, gode priser for kvalitets tøj når man køber på auktion. Skaber lidt afhængighed med at være altid med til live auktioner ☺️

3 gennaio 2025

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Andreea. Vi er glade for, at du har gavn af at deltage i vores lives. Og vi glæder os til at sende den næste bløde pakke til dig ❤️

Isolde kjole fra O'TAY

Igen et lækkert cashmere køb hos O'TAY. Altså bare nogle fine styles I sælger. Tak for altid god behandling og hurtig levering.

2 gennaio 2025

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Bente. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse igen. Vi glæder os allerede til at sende mere strik din vej ❤️

God online oplevelse!

Hurtig levering, lækker indpakning, fantastiske produkter.

20 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse Charlotte. Det varmer simpelthen at læse den ❤️

Meget positivt

Hurtig fragt, godt tilbud og vildt lækker blød og flot trøje.

18 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Sidsel. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en positiv oplevelse, da du shoppede hos os ❤️

Lækre produkter

Super lækre produkter, som altid lever op til forventningerne. Og man har hurtigt sine varer.

19 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Karina. Vi er så glade for at læse den, og at vide at vi kan leve op til dine forventninger ❤️

ALt som forventet!

5 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Kamille. Hvor er det dejligt at læse, at vi kan leve op til dine forventninger ❤️

I love O'TAY

I love O'TAY! Their styles are amazing, the quality is excellent and shipping was super fast!

18 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Thank you for your lovely review Reizel. We are so happy to read your kind words about your experience with O'TAY ❤️

Fin hjemmeside og let tilgængelig dog…

Fin hjemmeside og let tilgængelig dog lidt kompliceret med mht at bytte

4 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse af vores hjemmeside. Vi er dog nysgerrige på at vide, hvad dine tanker omkring bytning er - så du er meget velkommen til at sende yderligere information på info@otay.dk. Så vil vi bruge din feedback til at gøre oplevelsen bedre ❤️

Perfekt

Levede helt op til forventningerne

17 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne Kristine. Vi er glade for at læse, at vi kunne leve op til dine forventninger ❤️

Fine varer

Fine varer, hurtig levering, men meget langsommelige med at bekræfte modtagelse af varer ved returnering og endnu langsommere til at refundere betaling - 16 dage 🥲

15 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Marianne. Vi tager altid imod ris og ros, og er derfor også glade for, at du giver din feedback ift. returnering.

Når du sender en vare retur til vores lager, modtages den på et fælles lager, hvor der håndteres varer fra flere brands. Det kan desværre betyde, at registreringen nogle gange tager lidt længere tid end ønsket.

Når en retur er registreret, behandles den inden for op til 8 hverdage. Disse 8 hverdage bruges på at sikre, at de returnerede varer er intakte og klar til at sendes til en ny kunde. Efter behandlingen igangsættes refunderingen, hvorefter det afhænger af bankens behandlingstid, før pengene er tilbage på kontoen.

Vi forstår, hvis du har en oplevelse af, at din retur tog lidt længere tid at blive håndteret. Men jeg kan se, at den faktisk er behandlet inden for vores 8 hverdage, efter vi har registreret den som modtaget. Vi gør altid vores bedste for at behandle alle returneringer så hurtigt som overhovedet muligt ❤️

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Hurtig levering og lækre produkter
Købte den lækreste og blødeste hue hos O’tay er så glad for den

30 novembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse Cecilie. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, da du shoppede hos os. Vi håber, at vi får lov til at sende mere strik din vej igen ❤️

Kan 100% anbefales

Jeg har altid oplevet virkelig god service og hurtig levering. Kvaliteten lever fuldstændig op til forventningerne. Tørklæderne er min “go to”-gaveidé😊

8 dicembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Emilie. Hvor er det dejligt at høre, at vores tørklæder er dit "go to" til gaver ❤️

Stadig dejlige varer

Stadig dejlige varer. Hurtig levering. Alting er primaballerina.

21 novembre 2024

Risposta di O’TAY

Tusind tak for dine fine anmeldelse Ulla. Vi er glade for, at vi kan sørge for, at altid spiller, så du har en god oplevelse ❤️