Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er en meget lækker kvalitet- desværre meget lang og vid på ærmerne. Hvis jeg havde købt large ville den måske have passet bedre-men det med ærmelængden er et tilbagevendende problem for mig. Hel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

4,5

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nem bestilling, lækkert produkt

Nem bestilling, hurtig levering og super lækkert produkt

19 giugno 2025

Hej Camilla,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med bestilling og levering, og at du er blevet glad for dit køb ❤️

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare. Elsker jeres styles og kvalitet.

Hej Betina,
Tusind tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores webshop, styles og kvalitet ❤️

Valutata 2 stelle su 5

Størelsen var meget lille efter at jeg…

Størelsen var meget lille efter at jeg købt 2 førskellige trøjer førr og køpte nu en størelse større før at få mer vidd men den var enormt lille i størelsen så ær ikke tilfreds med det

16 giugno 2025

Hej Åsa,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på både ris og ros, så vi på den måde kan blive bedre.

Alle vores styles bliver designet med forskellig pasform. Derfor er vores bedste råd, at gøre brug af vores størrelsesguide på hjemmesiden. Derudover er det også muligt at kontakte os, hvor vi altid gerne vil hjælpe dig med vejledning ❤️

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
Emilie

Trøjen som ønsket

Meget fin forsendelse, emballagen intakt.
Trøjen som ønsket!

17 giugno 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for dit køb, og at trøjen er som ønsket - det betyder meget for os ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og unikt…

Super hurtig levering og unikt kvalitets knit wear!

16 giugno 2025

Hej Tina,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med levering, og at du er tilfreds med vores kvalitet ❤️

Alt virker

Alt virker - og dejlig blød pakke at modtage🙌🙌

25 giugno 2025

Hej Hanne,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt virker - det betyder meget for os ❤️

Valutata 1 stelle su 5

Udnytter små virksomhedsdrivende

Udnytter små virksomhedsdrivende - nægter at betale regninger efter arbejde er udført og håndværkere er påbegyndt arbejde.

12 giugno 2025

Hej Nicklas,

Vi har på tværs af vores organisation drøftet din anmeldelse, og vi kan ikke nikke genkendende, til det du skriver. Vi kan end ikke genkende dit navn, som en vi har samarbejdet med - måske du arbejder under et andet navn?

Som virksomhedsdrivende går vi højt op i, at drive forretningen på professionel og retfærdig vis - også når det kommer til afregning. Derfor, hvis du mener, at vi har et udestående, vil jeg bede dig kontakte os på vores mail info@otay.dk. Så kan vi tage hånd om det professionelt - og ikke over Trustpilot :)

Du ønskes en dejlig dag,
Cecilie

Valutata 5 stelle su 5

Jeg holder meget af cashmere da andet…

Jeg holder meget af cashmere da andet uld kradser. Min nye bluse fra Otay er rigtig fin og jeg glæder mig til den næste der allerede er lagt i kurven.

8 giugno 2025

Hej Joan,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye bluse, og at vores cashmere føles behageligt mod huden. Vi glæder os til, at du kommer igen ❤️

Fristende

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌
Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt
godt om, når mor/ datter præsenterer moden.
Jeg er meget optaget/ interesseret i mode, som også
gerne må afvige, fra normen.
Produkterne, er nok lidt i den dyre, skala, men man
får det, man betaler for•

Hej Laila,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre, at du som ny kunde allerede har haft en god oplevelse hos os. Det betyder også meget for os, at du både værdsætter kvaliteten og vores univers ❤️

Super tilfreds

Endnu engang er jeg super tilfreds med de sweaters og toppe jeg har købt hos Otay. Fantastisk kvalitet, super behageligt at have på og selvfølgelig rigtig pænt på.

17 maggio 2025

Hej Pernille,
Tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du endnu engang er tilfreds med dit køb. ❤️

Lækre produkter

Lækre produkter, hurtig ekspediering/levering

19 maggio 2025

Hej Caroline,
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du synes om vores produkter, og at du har haft en god oplevelse med ekspedition/levering ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Tøj i en helt fantastisk kvalitet

Tøj i en helt fantastisk kvalitet, som bare sidder behageligt og er i smukt og elegant design!

Hej Katrine,
Tak for din søde anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både kvaliteten, pasformen og designet på vores styles - det betyder meget for os ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og så lækkert og blødt tøj. Alle pengene værd

20 maggio 2025

Hej Laura,
Tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at du synes om vores kvalitet, og at du har haft en god oplevelse med levering ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super lækker kjole i dejligste materiale

Jeg købte på Live og var lidt nervøs for str. Men det var der ikke grund til. På O’TAY står der mål på deres produkter, så det er let at vælge str.
Min kjole kom efter et par dage, og jeg elsker den allerede. Tak

24 maggio 2025

Hej Christell,
Tusind tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye kjole, og at vores størrelsesguide gjorde det nemt at vælge den rigtige størrelse ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Har overgivet mig 100% til O'tay…

Har overgivet mig 100% til O'tay universet. Min garderobe er efterhånden bygget op om klassikere, der går til det hele. En kvalitet der holder og som står fuldt ud mål med kvaliteten. Mindre der kan mere - og jeg betaler gerne det ekstra - og efterhånden er det egentlig ikke så meget mere i forhold til andre mærker. Vild med de mange live events, hvor man altid kan gøre et virkelig lækkert køb. Uanset hvor travlt man fornemmer, der er, så kommer pakken lynhurtigt og pakket luksuriøst ind. Kæmpe fan !

30 maggio 2025

Hej Rie,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det gør os utrolig glade at høre, at vores styles er blevet en fast del af din garderobe, og at du sætter pris på både vores klassikere, kvaliteten og vores live events. Tak for din støtte, det betyder meget for os ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service - pakken blev leveret dagen efter bestilling og tøjet var fint pakket ind. Jeg er stor fan!

18 maggio 2025

Hej Jackie,
Tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og god service, og at din pakke kom fint frem allerede dagen efter ❤️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più