Jamen, det er jo en win/win oplevelse, at købe dejlig ost fra mange lande . OSTEPOSTEN har kvalitetsoste fra ( Frankrig, Italien og Schweitz og ikke mindst de danske oste). hos OSTEPOSTEN og har de og... Leggi di più

Egentlig burde Osteposen /Bon Fromage have 6 stjerner. Stort og lækkert sortiment, rådgivning i top, god service. Man mærker facinationen af den gode vare og engagementet i at give en god og kyn... Leggi di più

Ville ønske man kunne give flere stjerner🤩 Lækkert, lækkert udvalg og fantastisk betjening. Bestilte på hjemmesiden, som er rigtig god og hentede i butikken. Måtte flygte ud af butikken, for ikke... Leggi di più

Har flere gange bestilt ost fra Osteposten og det fungerer super. Udvalget er godt og kvaliteten i orden.

1. Servizio di ordini alimentari online

Hver måned udvælger vi fire af sæsonnens bedste håndværksoste fra ostebønder i hele Europa. Vi præsenterer dig både for traditionelle og nye oste, som typisk er håndlavet og ikke kan købes i dit normale osteudsalg.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

114 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er ikke ligefrem tilfreds med min…

Update: Ejeren var rigtig flink i telefonen, og der blev fundet en løsning.

Jeg er ikke ligefrem tilfreds med min første handel hos Osteposten. Jeg har bestilt min pakke til at komme d. 7/6. Jeg går hjemme og venter hele dagen, for at sikre mig, at jeg er der til at tage imod pakken. Der står, at pakken kan blive leveret i tidsrummet 7-18. Kl. 16:43 får jeg en meddelse om, at min pakke er forsinket - og at de nu har indtil 19:45 til at levere den. Jeg har lagt planer efter 18, men udsætter dem for at være hjemme til min levering. Da klokken er 18:30 ringer jeg til dem, men kan ikke få fat på dem, da telefonen er lukket. Jeg har endnu ikke fået en mail om, at pakken er leveret, men følger tilfældigvis tracking linket, for at se, om det er opdateret. Det er det - pakken er blevet leveret nede foran min opgang hvor et væld af mennesker går forbi (da opgangen også rummer erhverv). Da jeg kommer ned ligger pakken tiltet ude foran døren. Der havde det været fedt, hvis der enten var blevet ringet på dørklokken eller sendt en mail om, at pakken var leveret. Jeg har trods alt betalt knap 90 kr. for levering. Jeg handler nok ikke hos Osteposten igen.

7 giugno 2024

7 Perfekte oste

7 Perfekte oste, individuelt vaccumpakkede, sendt i kølekasse fra dag til dag. Sådan!
Lillebitte minus for en Pont l'Eveque, som gerne måtte være lidt mindre lagret. Men Pyt!

12 febbraio 2024

Dejlige oste og et stort udvalg!

Dejlige oste og et stort udvalg!
Vi er glade for at have muligheden for at bestille udsøgte oste hos Osteposten.
Bragt til hoveddøren!

12 febbraio 2024

Kære Kirsten,
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er så glade for at du er glad for udvalget hos os, og vi er helt enige i at det simpelthen bare er dejligt at komme hjem til en kasse fuld af god ost.

Osteposten

Fantastisk service og super top…

Fantastisk service og super top kvalitet produkter.

23 gennaio 2024

Kære Tine,
Fantastisk anmeldelse - tusind tak. Det er så herligt at høre at både service og produkter levede op til forventningerne. På gensyn hos Osteposten.

Osteposten

Hurtig og god levering med gode…

Hurtig og god levering med gode produkter

16 gennaio 2024

Kære Ove,
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Det er dejligt at vide at dine oste nåede sikkert frem og til tiden. God fornøjelse med ostekassens indhold.

En super god service

En super god service, nem og hurtig afhentning og delikate lækre oste.
Kan klart anbefales.

16 gennaio 2024

Kære Sune,
Tusind tak for din anmeldelse - det er dejligt med en så fin anbefaling. Vi er glade for at det fungerede med din afhentning.

Kære Hans,
Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak. Det er altid så dejligt at vide at produkterne gør lykke - og især at service også leverer. Vi glæder os til at sende ost afsted mod dig en anden gang.