Jamen, det er jo en win/win oplevelse, at købe dejlig ost fra mange lande . OSTEPOSTEN har kvalitetsoste fra ( Frankrig, Italien og Schweitz og ikke mindst de danske oste). hos OSTEPOSTEN og har de og... Leggi di più

Egentlig burde Osteposen /Bon Fromage have 6 stjerner. Stort og lækkert sortiment, rådgivning i top, god service. Man mærker facinationen af den gode vare og engagementet i at give en god og kyn... Leggi di più

Ville ønske man kunne give flere stjerner🤩 Lækkert, lækkert udvalg og fantastisk betjening. Bestilte på hjemmesiden, som er rigtig god og hentede i butikken. Måtte flygte ud af butikken, for ikke... Leggi di più

Har flere gange bestilt ost fra Osteposten og det fungerer super. Udvalget er godt og kvaliteten i orden.

1. Servizio di ordini alimentari online

Hver måned udvælger vi fire af sæsonnens bedste håndværksoste fra ostebønder i hele Europa. Vi præsenterer dig både for traditionelle og nye oste, som typisk er håndlavet og ikke kan købes i dit normale osteudsalg.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

114 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering men lidt sjove…

Hurtig levering men lidt sjove udskæringer

18 gennaio 2024

Kære Bjarne,
Tak for din anmeldelse. Jeg kan se at du har været i kontakt med Benoit vedr. udskæringer og fået en forklaring på de ind imellem praktiske udfordringer med store oste. Vi skærer gerne for igen en anden gang og sender ost afsted mod din hoveddør.

Osteposten

Jeg havde kludret med mine oplysninger

Jeg havde kludret med mine oplysninger, hvilket ødelagde kommunikationen. Alt blev rettet med et smil. Fin service. Ostene kom til tiden og kvaliteten var i top. En rigtig god oplevelse.

7 febbraio 2024

Kære Torben,
Tusind tak for din fine anmeldelse. At kludre lidt i det, kan vi alle sammen komme til - vigtigst var det, at dine oste og tilbehør landede sikkert foran din hoveddør og at du var glad for kassens indhold. På gensyn igen hos Osteposten!

Osteposten

Har I dag holdt min fødselsdag hos jer…

Har I dag holdt min fødselsdag hos jer hvor vi fik lækker brunch.
Usædvanligt lækkert mad og der var rigeligt til alle. Mine gæster, som ikke vidste at man kunne komme og spise, var yderst begejstrede.......virkeligt lækkert og yderst venlig betjening.
Og nåh ja, jeres butik hvor jeg ind imellem også handler fortjener også 5 stjerner (det er desværre ikke muligt at give flere) 😊
Tak for en rigtig god oplevelse.....
PS: rigtigt god stil at man får resten af maden med hjem i plastbøtter.....👍

3 febbraio 2024

Kære Tina,
Tak for din fine anmeldelse - det lyder simpelthen som en vidunderlig fødselsdag :-) Vi håber at få lov at sende oste til dig inden længe - og indtil da er du også velkommen i vores butik i Gentofte.

Kære Preben,
Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Hvis du synes det bliver for meget med mails fra Trustpilot efter hver ordre, kan du i mailen trykke på et link der afmelder fremtidige anmodninger om anmeldelser.

Fortsat god fornøjelse med dine oste.

Osteposten

God service, godt niveau, altid lækker ost!

13 dicembre 2023

Kære Julie,
Tak for at skrive en anmeldelse til os - vi er så glade for at du har haft en god oplevelse med Osteposten. Velkommen tilbage en anden gang.

Osteposten

Fantastisk butik at komme i

Fantastisk butik at komme i. Skønne produkter, varieret udvalg, imødekommende betjening - det fås ikke bedre.
Min varmeste anbefaling!

12 dicembre 2023

Kære Bente,
Tak for din meget fine anmeldelse. Vi er meget glade for at vide at du er glad for også at komme i vores fysiske butik hvor udvalget og mulighederne er omend endnu større end online. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Kære Camilla,
Mange tak for din anmeldelse og for at handle hos Osteposten. Vi glæder os til at sende ost afsted mod din hoveddør igen en anden gang.

Pakken kom som lovet

Pakken kom som lovet, og kvaliteten var i top

18 dicembre 2023

Kære Marianne,
Mange tak for din anmeldelse. Herligt at høre at din ostekasse landede foran din hoveddør præcis som aftalt. Vi håber du har nydt dens indhold.

Forskellige oste

Forskellige oste. Sikke levering. Gode beskrivelser. God service

19 settembre 2023

Kære Charlotte,
Tak for din anmeldelse og for at lade os vide at både levering og kassens indhold levede op til forventningerne. Vi håber at vi får lov at sende oste og tilbehør afsted mig dig igen en anden gang.

Osteposten

Dejlige oste som er meget bedre end…

Dejlige oste som er meget bedre end supermarkedets udvalg. God service og levering.

5 dicembre 2023

Kære Hanne,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at at udvalget levede op til dine forventninger og at både service og levering fungerede. Vi håber du er kommet godt ind i 2024 til endnu et godt osteår.

En god osteoplevelse

Osteposten har været en god osteoplevelse.
God betjening og lækre oste til en rimelig pris.
Kan anbefales. Skal dog købe en større portion, for at få gratis forsendelse.

21 novembre 2023

Kære Søren,
Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er så glade for at høre at både oste og service var i top - og så er det jo held i uheld at man må købe noget mere ost for at spare på forsendelsen ;-)

Osteposten

God kommunikation mht levering og fine…

God kommunikation mht levering og fine dejlige franske oste som jeg kender fra Frankrig hvor jeg har boet mange år

29 novembre 2023

Kære Marianne,
Tak for din fine anmeldelse - og for at sende franske fornemmelser vores vej, det er altid så kærkomment.
Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse med dine oste.

5 stjerner uden tvivl

Osten er fantastisk og meget forskellig. Der er oste vi aldrig selv kunne drømme om at købe, så derfor kan jeg kun anbefale Osteposten. Varen bliver leveret og er både kold og godt indpakket. Jeg ville ikke være bange for at lade den stå ude 4-6 timer inden jeg fik den samlet ind.

14 novembre 2023

Kære Peder,
Tusind, tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse! Den varmer på en kold vinteraften. Du italesætter nysgerrigheden vi håber at pirre med abonnementet, og samtidig er det så dejligt at høre at indpakning og levering også fungerer for dig.

Vi ønsker dig en fortsat god december, og en glædelig jul!

Osteposten

Ostene er i forhold til feks Brugsens…

Ostene er i forhold til feks Brugsens modne hvilket gør en stor forskel - super kvalitet i forhold til den rimelige pris - levering til aftalt tid
5 💥

6 novembre 2023

Kære Erik,
Tak for at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os. Det betyder meget. Det er dejligt at høre at du har modtaget lækre, modne kvalitetsoste til den aftalte tid - det er præcis som vi gerne vil have det:-) Fortsat god fornøjelse med dine oste, og fortsat god december.

Meget tilfreds !

Sløv levering ellers ok

26 ottobre 2023

Kære Claus,
Tak for at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os. Først og fremmest er det jo herligt at du er meget tilfreds! Ærgerligt er det selvfølgelig at leveringen har været langsom. Vi har været i kontakt med fragtfirmaet og bedt dem kigge på leveringstidspunkterne for det område du bor i så det forhåbentlig ikke gentager sig. Og skulle der være spørgsmål til din bestilling eller levering er du altid velkommen til at skrive til info@osteposten.dk. Fortsat rigtig god december, og god jul.

Osteposten

Perfect transaction and packaging and…

Perfect transaction and packaging and last but not least delicious and top quality products with a fair price 😊

2 novembre 2023

Hi Arnaud,
Thank you so much for taking the time to write us a review. We are so happy to hear that you were happy with your delivery - and we hope to welcome you back at Osteposten anytime soon.

Happy Holidays!

All the best,

Super kvalitet og pris

Vi fik en pakke med 4 krystal oste. Super gode alle 4 og konkurrencedygtig pris. Vil helt sikkert handle hos osteopater igen.

24 ottobre 2023

Kære Arvi,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at du kunne lidt kassen med danske krystaller - vi synes også at de er temmelig gode :-) Rigtig god onsdag.

Kære Annette,
Tak for den anmeldelse som er lige præcis som vi kan lide den :-) At have store forventninger til os tager vi som et skulderklap. Vi glæder os til at sende ost mod din dør igen en anden gang.

Kære Kaja,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er lige som vi gerne vil gøre det bedst; på både produkter og levering. Rigtig god fornøjelse med din ostekasse.

Levering til lovet tidspunkt

Levering til lovet tidspunkt. Dejlige oste.

23 ottobre 2023

Kære Charlotte,
Tak for at skrive en anmeldelse til os. Det er så dejligt at høre at ostene var dejlige og landede på til den aftalte tid.
God fornøjelse med din ostekasse - og velkommen tilbage!