Na retour sturen van sokken die mij niet pasten kreeg ik snel een retour label en bericht dat mijn retour was ontvangen Netjes afgehandeld geen extra verzendkosten Ben Bieree er na
Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
3 paar besteld, 2+1 voor de prijs waar je bij sommige andere merken 1 paar hebt. Gekocht op basis van Trustpilot ervaringen en mijn eerste ervaringen zijn goed. 1x hardgelopen en veel minder spanning... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.
Druivenstraat 47, 4816kb, Breda, Paesi Bassi
- support@o-sock.com
- osock.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super goeie legging om te sporten.
Super goeie legging om te sporten.
Geeft massa's steun.
Ook de sokken zitten goed.
Erg fijne compressiesokken
Erg fijne compressiesokken! Zitten lekker en lopen fijn!
Ook snelle bezorging :)
Mijn ervaring met o-sock
Gisterenavond voor het eerst de o-sock sokken aangehad tijdens mijn run. Ik heb van een ander merk ook compressiesokken en de sokken van o-sock zitten super strak, heel fijn en nodig voor compressiesokken. Ze knellen niet af en hebben een erg goede ondersteuning tijdens je run. Ik ga ze zeker aandoen bij de Hyrox wedstrijden die gepland staan.
Het geld zeker waard!
Groot verschil als ik deze socks aantrek met hardlopen. Geen kramp en nauwelijks spierpijn. De aankoop 100% waard! Onwijs bedankt!
Wat een aanrader!
Vanmorgen voor het allereerst met m’n nieuwe aanwinsten gerend, en wat een verschil! Ik ben echt ontzettend enthousiast over de compressie sokken en zou ze iedere loper aanraden! :)
Ik ben ontzettend tevreden met mijn…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn Osock compressiesokken! Ze zitten perfect, bieden geweldige ondersteuning tijdens het hardlopen en ik merk echt minder spiervermoeidheid. Topkwaliteit en supercomfortabel – een aanrader!
Snelle levering, goede klantenservice
Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Goede klantenservice dus! De sokken zitten overigens erg prettig, geeft precies genoeg steun. Ze hadden van mij wel iets langer mogen vallen
Tot nu toe erg tevreden
Tot nu toe erg tevreden. De kousen geven druk waar nodig en zijn een verademing voor mijn voeten. Wel lastig om aan te krijgen maar na het bekijken van filmpje hierover toch te doen. Zou fijn zijn als er meer kleuren beschikbaar zouden zijn. Bijvoorbeeld een ecru/offwhite variant.
Kan niet meer zonder!
Erg fijne compressiesokken! Helemaal geen vermoeide benen meer. Ik start elke dag vol energie!
Als topsporter ben ik meer dan tevreden
Als topsporter heb ik goede sokken nodig. Vaak had ik last van verzuurde kuiten na het springen maar na het gebruik van deze sokken heb ik daar totaal geen last meer van! Ik raad iedereen deze sokken aan! En ja, ook als je niet sport zijn ze super handig en mega goed voor je bloedsomloop. Dus wandel je veel en wil je graag wat extra ondersteuning? Shop de sokken hier :)
Goed product!
De kousen geven goede ondersteuning van de benen en komen bijna tot aan de knie.
Ook een snelle levering.
Wel nog niet het gewenste effect voor mijn scheenbenen.

Strakke fijne sokken
Strakke fijne sokken, wel wennen met rennen en moeilijk uit te trekken

Risposta di Osock
Stevig materiaal en voel verlichting…
Stevig materiaal en voel verlichting bij het hardlopen

Aanrader! Je voelt echt verschil
Stimuleert echt tijdens het hardlopen/inspanning. Ik ben geopereerd aan mijn shinsplints enkele tijd geleden en ik kan echt door deze sokken weer pijnvrij/blessure vrij hardlopen omdat ik echt merk dat de doorbloeding zorgt voor meer energie in mijn benen en een minder zwaar gevoel. Het aandoen is wennen maar echt de moeite waard! Ik ren/skeeler niet meer zonder :)

Fantastisch!
De compressie sokken van osock zijn fantastisch, voor het eerst geen last gehad van mijn achillespees. Zeker aan te raden als je begint met hardlopen of een ervaren hardloper bent.

Fijne sokken! :)
Ik heb de witte compressiesokken & deze zitten fijn. Ze geven veel ondersteuning rond de enkel/de voet. Voor mij zou er meer compressie mogen zitten rondom de schenen/kuiten, maar verder top sokken. Hopelijk komen er snel leuke, zomerse kleurtjes!

Risposta di Osock
Topkwaliteit en goede prijs!
Al jaren last van mijn knie na een skivakantie ongelukje.. Eindelijk iets gevonden waar ik ook daadwerkelijk profijt van heb in het dagelijks leven! Ik ervaar nu zoveel minder ongemak op momenten waar ik veel beweeg. Daarnaast is de klantenservice van Osock echt super en zijn de sokken heel snel binnen!

Risposta di Osock
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.