Na retour sturen van sokken die mij niet pasten kreeg ik snel een retour label en bericht dat mijn retour was ontvangen Netjes afgehandeld geen extra verzendkosten Ben Bieree er na
Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag no... Leggi di più
Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
3 paar besteld, 2+1 voor de prijs waar je bij sommige andere merken 1 paar hebt. Gekocht op basis van Trustpilot ervaringen en mijn eerste ervaringen zijn goed. 1x hardgelopen en veel minder spanning... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.
Druivenstraat 47, 4816kb, Breda, Paesi Bassi
- support@o-sock.com
- osock.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Zou ik zeker aanbevelen ,
Van bestelling tot levering ,
Volgens planning bezorgd, tot de volgende bestelling.
Ga zo door
Fijne sokken en snelle service
Fijne sokken en snelle service. Door het vele sporten merk ik echt verschil in herstel van mijn spieren. Echt een aanrader!
Aanrader
Super snelle levering, fijne sokken, gemakkelijk aan te trekken en goede ondersteuning!

Risposta di Osock
Sokken zelf in een maatje groter…
Sokken zelf in een maatje groter besteld.
Ze gingen wel moeilijk aan, maar tijdens het lopen echt een goede ondersteuning.
Bij andere merken krijg ik vaak last van mn kuiten, maar bij Osocks zeker niet.
Nu wachten op andere kleuren en weer bestellen

Compressie kousen
De kousen zijn iets moeilijk om aan te trekken als je net als ik artrose handen hebt. Maar, ze zitten geweldig fijn. De vermoeide pijnlijke benen zijn verdwenen

Risposta di Osock
Meest comfortabele compressiesokken op de markt
De Osock sokken gaan veel makkelijker aan dan van andere merken. Bovendien zitten ze zo lekker, dat je niet eens merkt dat je met compressiesokken aan het hardlopen bent. Super!

Echt heel stevige sokken
Echt heel stevige sokken. Erg fijne compressie. Geeft steun en aan het einde van de dag heb ik veel minder vermoeide benen. Top!

Werkt super!
Super service en de sokken werken echt goed! Ik merk verschil met en zonder! Met houd ik het veel langer vol en heb ik minder vermoeide benen! Ik zou ze echt aanraden :)

Top sokken!!
Had nog nooit compressiesokken gedragen, maar ben echt positief verrast! Had er mee gerend en had achteraf geen last van m’n kuiten meer!!

Goede fit
Top compressiekousen! De juiste maat, de juiste compressie. Aan het einde van de dag als ik ze uittrek voel ik echt verschil. Minder vermoeidheid in mn benen. Ook gedurende de dag voel ik meer steun.

Prettige dunne sok
Prettige dunne sok. dankzij de instructievideo om de hak binnenstebuiten te doen en dan de sok aan heeft me geholpen. Gedurende een lange vlucht ( 11 uur) zorgden de sokken ervoor dat ik geen opgezette benen en voeten had. top.

10/10 compressiesokken!!
Hele fijne compressiesokken die mij enorm helpen tegen het krijgen van blessures en een vlotter herstel. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Fijn dat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn

Super enthousiast!
Sinds ik de sokken van osock gebruik kan ik niet meer zonder! Ik had tijdens het hardlopen veel last van mijn schenen maar nu sinds ik met de compressiesokken hardloop nergens meer last van!!

Positief Verrast
Ik draag nu 3 dagen de Osock sokken en ben echt verrast.
Na een dag sokken dragen had ik altijd dikke enkels en voeten. Nu ik de Osock sokken draag, heb ik totaal geen dikke enkels en voeten meer.
De Osock sokken zijn nog wel moeilijk aan te trekken, maar als je het trucje geleerd hebt, dan gaat het makkelijker.
Ik heb nu de witte, blauwe en zwart met grijs, en ik ga zeker de andere kleuren ook bestellen. Voor mij geen andere sokken dan Osock.

Risposta di Osock
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.