Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Leggi di più
Jag har handlat där två gånger, båda gångerna var det ett Active knäskydd kompression, dom fungerar väldigt bra och ger ett bra stöd. kundtjänst är otroligt hjälpsamma och dom har väldigt snabba lev... Leggi di più
Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.
Östergatan 43B, 541 36, Skövde, Svezia
- support@ortosbutiken.se
- ortosbutiken.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Väldigt snabb leverans och bytet gick…
Väldigt snabb leverans och bytet gick galant.

Barfotaskor
Jag har köpt barfotaskor Motion och Myora. Även vinterkänga men det har jag inte använt än. Dom är så sköna så jag fattar inte hur jag ska kunna gå i mina vanliga skor när det behövs :). Super snabb leverans och jättebra priser. Jag har köpt alla skorna i min vanliga storlek.

Jätteskönt knäskydd
Jätteskönt knäskydd, smidigt och sitter bra. Bra pris och snabb leverans. Mycket nöjd.

Risposta di Ortosbutiken
Ortosen fungerar mycket bra som stöd…
Ortosen fungerar mycket bra som stöd vid tumbasartros.

Risposta di Ortosbutiken
Snabbt leverans och ganska bra kvalitet…
Snabbt leverans och ganska bra kvalitet på knäskydd, men det fungera bara 6-8 månader, efter kvalitet blir dåligt

Risposta di Ortosbutiken
Snabb leverans, underbart härliga skor och en fantastisk kundservice som ordnade ett par nya skor direkt när ett par gick sönder!

Risposta di Ortosbutiken
Snabb leverans och bra pris på…
Snabb leverans och bra pris på barfotaskorna. Dock är jag lite irriterad på de absurt långa skosnörena som man antingen får sno ihop i ett klumpigt nystan eller klippa av.

Risposta di Ortosbutiken
God service och valuta för pengarna
Snabb leverans lätt att beställa och bra skor till ett bra pris

Risposta di Ortosbutiken
Allt fungerade perfekt från beställning100%…
Allt fungerade perfekt från beställning till snabb leverans. Varan och tidigare varar jag beställt av bästa kvalitet. Mycket nöjd med Ortosbutiken och dess barfotaskor. Amen!🙏

Risposta di Ortosbutiken
Snabb leverans och när jag bytte…
Snabb leverans och när jag bytte storlek på skona fick jag tillbaka de nya storleken dagen efter. Det kallar jag snabbt. Nu är jag mycket nöjd med mina skor.

Superfina barfotskor
Superfina skor. Snabb leverans.
Den bästa barfotskor jag haft.

Risposta di Ortosbutiken
Lätt att välja storlek o lägga…
Lätt att välja storlek o lägga beställning. Snabb leverans.
Bra passform
Bra passform, lätta, inget skav o framför allt halkfria.
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans! Beställde först motionsskon, därefter de fordrade skorna. Har det första paret på mig inomhus, hela tiden, gillar dem verkligen!
Snabb leverans, positiv kontakt med butikens kundservice. Allt bra. Super sköna sko.
Jag har beställt två par skor
Jag har beställt två par skor. Det första paret var helt perfekt från första sekunden. Vilken lättnad för fötterna. Tänk att jag aldrig har provat det tidigare. Nu vill jag inte ha något annat. Skorna känns som tofflor, skönaste jag någonsin haft.
Det andra parets tyg släppte i tåspetsen och jag mailde kundservicen med bilder. Jag fick svar direkt att ett nytt par skulle skickas dagen därpå. Fantastiskt!
Vänligt och snabbt bemötande från kundservice och väldigt sköna skor som jag kommer köpa på nytt när det blir dags.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans! Jag är väldigt nöjd med knäskyddet jag köpte. Rekommenderar starkt ortosbutiken.
Snabb leverans och direkt återkoppling…
Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när man börjar med barfotaskor.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. En bra ortos som jag gillar.