Ortosbutiken Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har handlat där två gånger, båda gångerna var det ett Active knäskydd kompression, dom fungerar väldigt bra och ger ett bra stöd. kundtjänst är otroligt hjälpsamma och dom har väldigt snabba lev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Trattamenti podologici
  2. Servizio di ortottica e prostetica

Scritti dall'azienda

Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

369 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt snabb leverans och bytet gick…

Väldigt snabb leverans och bytet gick galant.

23 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att bytet fungerade smidigt.

Enkelt

Enkelt, snabbt och smidigt med bra produkter.

29 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för att du tog dig tid att ge oss en fin recension! Härligt att höra att du uppskattar kvaliteten på produkterna samt vår service.

Barfotaskor

Jag har köpt barfotaskor Motion och Myora. Även vinterkänga men det har jag inte använt än. Dom är så sköna så jag fattar inte hur jag ska kunna gå i mina vanliga skor när det behövs :). Super snabb leverans och jättebra priser. Jag har köpt alla skorna i min vanliga storlek.

13 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för din recension! Så roligt att höra att du trivs så bra i skorna och att du är nöjd med både leveransen och priserna.

Jätteskönt knäskydd

Jätteskönt knäskydd, smidigt och sitter bra. Bra pris och snabb leverans. Mycket nöjd.

1 novembre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för din fina recension! Vad trevligt att höra att du är nöjd med knäskyddet, priset och leveransen.

Valutata 5 stelle su 5

Ortosen fungerar mycket bra som stöd…

Ortosen fungerar mycket bra som stöd vid tumbasartros.

31 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Vad kul att höra att ortosen fungerar som tänkt och ger dig bra stöd! 😊 Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Valutata 4 stelle su 5

Snabbt leverans och ganska bra kvalitet…

Snabbt leverans och ganska bra kvalitet på knäskydd, men det fungera bara 6-8 månader, efter kvalitet blir dåligt

27 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för att du delade med dig av din erfarenhet. Vad kul att höra att du gillade leveransen och att knäskyddet fungerade bra. Jag förstår att det är tråkigt att hållbarheten inte levde upp till dina förväntningar, vi tar med oss din feedback till vår leverantör.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, underbart härliga skor och en fantastisk kundservice som ordnade ett par nya skor direkt när ett par gick sönder!

26 luglio 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack så mycket för dina fina ord, Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både skorna och vår kundservice.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och bra pris på…

Snabb leverans och bra pris på barfotaskorna. Dock är jag lite irriterad på de absurt långa skosnörena som man antingen får sno ihop i ett klumpigt nystan eller klippa av.

7 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att du är nöjd med leveransen och priset!
Hör gärna av dig till vår support angående skosnörena så ska vi se till att hjälpa dig. :)

Valutata 5 stelle su 5

God service och valuta för pengarna

Snabb leverans lätt att beställa och bra skor till ett bra pris

8 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både beställningen, skorna och priset.

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerade perfekt från beställning100%…

Allt fungerade perfekt från beställning till snabb leverans. Varan och tidigare varar jag beställt av bästa kvalitet. Mycket nöjd med Ortosbutiken och dess barfotaskor. Amen!🙏

14 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Hej, Tack för dina fina ord!

Så roligt att höra att du är nöjd både med kvaliteten och vår service.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och när jag bytte…

Snabb leverans och när jag bytte storlek på skona fick jag tillbaka de nya storleken dagen efter. Det kallar jag snabbt. Nu är jag mycket nöjd med mina skor.

2 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Vad härligt att höra att bytet gick smidigt och att du är nöjd med skorna! Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Superfina barfotskor

Superfina skor. Snabb leverans.
Den bästa barfotskor jag haft.

8 ottobre 2025

Risposta di Ortosbutiken

Tack för din fina recension! 🌟

Så roligt att höra att du är nöjd med både skorna och leveransen.

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans! Beställde först motionsskon, därefter de fordrade skorna. Har det första paret på mig inomhus, hela tiden, gillar dem verkligen!

15 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jag har beställt två par skor

Jag har beställt två par skor. Det första paret var helt perfekt från första sekunden. Vilken lättnad för fötterna. Tänk att jag aldrig har provat det tidigare. Nu vill jag inte ha något annat. Skorna känns som tofflor, skönaste jag någonsin haft.

Det andra parets tyg släppte i tåspetsen och jag mailde kundservicen med bilder. Jag fick svar direkt att ett nytt par skulle skickas dagen därpå. Fantastiskt!

Vänligt och snabbt bemötande från kundservice och väldigt sköna skor som jag kommer köpa på nytt när det blir dags.

22 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och direkt återkoppling…

Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när man börjar med barfotaskor.

28 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più