Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Leggi di più
Jag har handlat där två gånger, båda gångerna var det ett Active knäskydd kompression, dom fungerar väldigt bra och ger ett bra stöd. kundtjänst är otroligt hjälpsamma och dom har väldigt snabba lev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Leggi di più
Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.
Östergatan 43B, 541 36, Skövde, Svezia
- support@ortosbutiken.se
- ortosbutiken.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Bästa skorna
Bästa skorna! Jay under många år haft problem med fötterna och skor som gör ont. Nu kan jag börja dansa igen!

Risposta di Ortosbutiken
Jag dansar bättre i mina extra breda
Jag dansar bättre i mina extra breda, ortopediska damskor än i dansskor eftersom jag inte har ont i fötterna i dessa skor.

Mycket bra support
Mycket bra support, lätt att kontakta och hjälpsamma.
Toppbetyg till Allt!
Ni sköter leverans, som är mycket snabb, suveränt, har bra utbud och mycket vettiga priser!
Ett pålitligt företag som är måna om sina kunder
Initialt var jag lite skeptisk till dessa skor, både till konceptet och till alla de företag som bara är mellanhand till kinesiska tillverkare som skickar kunden produkten efter att de fått betalt. Min upplevelse med Ortosbutiken visar att de inte är ett av alla dessa "drop shipping"-företag, utan ett mer seriöst företag.
Efter att jag ställt frågor som jag mycket snabbt fick svar på beställde jag två par skor, ett till mig och ett till dottern. Inom en vecka hade vi skorna från deras lager i Sverige, och ett av paren var för stora, så jag kontaktade kundtjänst för ett byte. Det var hur smidigt som helst, och inom ett par dagar fick jag det nya paret i rätt storlek och en returlapp som jag helt enkelt satte fast på det par skor jag ville returnera för byte.
Sedan köpet har jag lätt gått över 30 km i skorna på asfalt och skogsvägar, och dessutom använt dem en vecka på jobbet där jag står och går hela dagen (som bibliotekarie). Jag är imponerad! Inga skavsår, inga problem med stabilitet, och inga skrikande muskler (som det varnades för i annonsen/på webbplatsen).
Dessa skor har funkat helt underbart för mig! Det ska bli intressant att se hur skorna slits med tiden, då jag underpronerar en del. De verkar dock vara tillverkade av en mycket slittålig gummiblandning, så jag är optimistisk.
Nu när jag vet vilka storlekar som är rätt för oss så är jag sugen på att beställa den andra skomodellen som är mer sportig.
Som kund finns det inget finstilt som du för sent inser att du skulle ha läst det innan beställningen. Du kan lita på Ortosbutiken!
Perfekta barfotaskor som stämmer väl…
Perfekta barfotaskor som stämmer väl med beskrivningen. Snabb leverans och lätt att få kontakt med kundsupporten vid frågor. Jag lyckades inte få med min rabatt i ordern och de ringde upp mig och ordnade snabbt med att lägga om ordern, supertrevliga och måna om kunden.

Bra info och service
För det första en produkt som passar mig i utseende och pris samt med en lättförståelig storleksbeskrivelse som gjorde att jag fick skor som passar perfekt. Ovanpå det verkligen snabb leverans - när man beställt något vill man ju ha det så fort som möjligt

Risposta di Ortosbutiken
Det var som att stoppa fötterna i…
Det var som att stoppa fötterna i bomull, så mjuka👏👏alla tårna fick plats🤩och att gå i skogen kändes verkligen som om du gick barfota😳jag som aldrig tyckt om att gå barfota🤔tacksam tacksam🙏🤗

Risposta di Ortosbutiken
Super svabb leverans i brevlådan och…
Super snabb leverans i brevlådan och ett skönt knäskydd som sitter kvar uppe när jag går.

Fantastiska!
Fantastiska!
Personal som verkligen bryr sig, är kunniga och dessutom vänliga och hjälpsamma. De borde vara med på bild under ordet fantastiska i ordboken.
Skorna jag köpte här är också fantastiska och jag trivs jättebra med dem. Det blir fler!

Otroligt prisvärda sköna skor
Otroligt prisvärda sköna skor. Lätt och smidigt att byta (första paret var något för små). Bra emballerat och väldigt snabb service. Rekommenderas!

Risposta di Ortosbutiken
Toppenfina skydd och grym service
Toppenfina skydd och grym service. Blev fel i beställningen men de fixade till det utan problem. Mycket snabb leverans dessutom! 5 stjärnor!!

Risposta di Ortosbutiken
Sitter bra hjälper till att hålla knät…
Sitter bra hjälper till att hålla knät stabilt Åter kommer gärna