Jeg blev henvist til ORIS, af min tandlæge, da jeg skulle havde gen- behandlet en rodbehandling i en krone. Det var den rareste oplevelse. Kvinden der behandlede mig, var ikke dansk, me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mødt 15 min før min tid til rodbehandling. Kom straks ind til venligt og meget dygtigt personale med god tid til info. Ingen smerter eller ubehag . Dagen efter var uden smerter og smertestillende . Ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik indsat tandimplantater ved kæbekirurg Kasper Stokbro, og han var meget professionel, og forklarede hvad der blev gjort. Det føltes meget rart og trygt. Også klinikassistenten var med til at gøre d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Havnepladsen 3B, 5700, Svendborg, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har været kunde hos Oris Tandlægerne i Det Gule Pakhus i Svendborg i ca. 30 år og altid været tilfreds med kvaliteten af både det faglige niveau, service og betjening. Seneste tandlægebesøg var en knækket tand, som heldigvis var dækket af forsikringen. Overraskelsen blev dog stor, da det viste sig at Oris Tandlægerne er dyrere end gennemsnittet af de danske tandlæger for den type behandling jeg skulle have og derfor blev der en egenbetaling til mig, på trods af at det var en forsikringssag. Forsikringen beregner gennemsnittet af hvad danske tandlæger tager for en given opgave - Oris Tandlægerne i Svendborg er blot dyrere end gennemsnittet i Danmark, i hvert fald for den type tandskade jeg havde. Jeg søgte dialogen med Oris Tandlægerne og appellerede til at de måtte holde prisen som forsikringen ville betale for den behandling - det afviste de blankt - hvilket jeg er super skuffet over som kunde gennem 30 år. Det betyder åbenbart ikke noget at være loyal kunde gennem mange år hos Oris Tandlægerne i Svendborg. Desværre.
Derfor deler jeg denne viden, så andre kunder er bekendt med Oris Tandlægernes prisniveau og syn på faste kunder.
Mvh
David Schwartz Møller

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg har altid haft tandlægeskræk, men her følte jeg mig tryg fra det øjeblik, jeg kom ind. Alle var simpelthen så søde og rare, og de tog sig virkelig tid til at forklare tingene og berolige mig. Behandlingen gik smertefrit, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kan varmt anbefale dem!

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
De var meget opmærksomme på hvordan jeg havde det. De forklarede, hvad de lavede. De gjorde, at jeg følte mig tryg.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
God service og kundeoplevelse ifbm. rodbehandling.
Dygtig og behagelig tandlæge :-)

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Altid subber god behandling dejligt at komme ind til den samme tandlæge hver gang så føler man sig til pas

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Mit 4 måneders tjek blev pludselig delt op i 3 omgange. 1. Gang 10. Juni gennemgik en tandlæge tænderne i forhold til, om der skulle være huller. 2. gang 8. Juli skulle en klinikassistent fortælle om tandhygiejne og 3. Gang 16.
juli skulle en tandplejer lave tandrodsrensning.
Alt dette plejer at blive ordnet med eet besøg. Dertil kommer, at det er irriterende at jeg gang på gang skal forholde mig til en ny person.
Jeg overvejer at skifte tandlæge

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Troede jeg skulle have en krone, men de kunne lappe tanden sammen og endda uden beregning, da de havde lavet en rep på den tidligere på året.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg kom ned til Jer for at få en 1/2 årlig undersøgelse og fik så besked at jeg skulle undersøges i hele munden herefter blev der taget bilder og det kostede ca, 22oo, Jeg fik et tilbud på kr 19257,.-og det var kun hos Jer , mit cprno. er i den høje ende , så jeg mener ikke det skal gøres andet end i den række følge der er behov. Jeg takker for den tid jeg har været kunde,

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Super søde menneske man møder.
Man bliver mødt med et smil
Dog er prisen for behandlinger lidt dyre

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg ønsker ikke at skrive en anmeldelse - dette indsendes kun for at slippe for flere rykkere om at anmelde

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Professionel behandling af en dygtig specialtandlæge, der var hentet ind fra Århus. De var meget bekymrende overfor mig, både under og efter behandlingen

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Sidste tandeftersyn var en OK oplevelse. Men har haft mange skiftende tandplejere det sidste stykke tid.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Venlige smil og opmærksomhed når jeg træder ind på klinikken.
Høj faglighed og interesse i at formidle hvordan jeg skal passe på mine tænder.
Er dybt taknemmelig for at vende tilbage til jer igen 🌸

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Fået afsluttet et længere forløb og udredning for parandoktose. Kunne gå ud fra klinikken med følelsen af, at behandlingen havde været meget effektiv. Tænder som sad meget løst, sidder nu i et sundt tandkød efter en proff. Behandling af Mette J.
Tusinde tak for det.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.