Jeg blev henvist til ORIS, af min tandlæge, da jeg skulle havde gen- behandlet en rodbehandling i en krone. Det var den rareste oplevelse. Kvinden der behandlede mig, var ikke dansk, me... Leggi di più
Mødt 15 min før min tid til rodbehandling. Kom straks ind til venligt og meget dygtigt personale med god tid til info. Ingen smerter eller ubehag . Dagen efter var uden smerter og smertestillende . Ha... Leggi di più
Fået afsluttet et længere forløb og udredning for parandoktose. Kunne gå ud fra klinikken med følelsen af, at behandlingen havde været meget effektiv. Tænder som sad meget løst, sidder nu i et sundt... Leggi di più
Fik indsat tandimplantater ved kæbekirurg Kasper Stokbro, og han var meget professionel, og forklarede hvad der blev gjort. Det føltes meget rart og trygt. Også klinikassistenten var med til at gøre d... Leggi di più
Havnepladsen 3B, 5700, Svendborg, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Blev godt modtaget både i reception og inde ved tandlægen.
Tandlægen og assistenten var meget omhyggelige ved undersøgelsen

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Meget grundig og professionel behandling og gennemgang af tandsæt.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Super behandling af Tine.
Ny tandkrone.
Hun er super dygtig og også Anne tandplejeren.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
En påmindelse? Så må jeg hellere reagere.
Men dette er ikke helt fair over for ORIS Tandlægerne i Svendborg.
Jeg var der for første gang, efter at have haft en tandlæge i Fredericia i en menneskealder. Man skulle kun slibe et lille skarpt hjørne i en kindtand. Tænderne var efterset i Fredericia. Men jeg overvejede at skifte til en tandlæge i Svendborg.
Så jeg var på forhånd skeptisk. Følte mig ikke helt tilpas. Jeg syntes, det tog lang tid for at slibe dette lille hjørne og følte ikke bagefter, at der var sket en bedring mht., at tanden stadigvæk var lidt skarp i kanten. Men det er ikke et sted, jeg kommer med min tunge, så det har faktisk ingen betydning i det daglige. Jeg sagde, jeg havde det med at ville skylle min mund oftere end sædvanligt tænker jeg. Der blev sagt, at jeg døde ikke af, ikke at få munden skyllet. Jeg fik også et eller andet i munden - måske noget, der skulle give afstand mellem overmund og undermund. Kendte ikke til den slags. Der blev sagt, at hvis omtalte tand knækkede, skulle den erstattes med en krone. Jeg er 84 år - har ingen kroner i forvejen. Jeg blev ærgerlig. Min "gamle" tandlæge fik altid lavet en plastfyldning, uanset tandens tilstand.

hej Oris Tandlægerne ved jer stor operation to gange
meget tilfreds og flinke dejlige rolige omgivelser også passer i godt på os om vi er ved godt mod tak for denne gang det bliver nok ikke den sidste ☺

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg fik fortalt hele vejen igennem under behandliningen hvad tandlægen foretog så man

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Godt personale og god forklaring på hvad der skulle foregå.👍🌻🌺

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg får altid en grundig vejledning til at vedligeholde mine tænder.
Venlige tandplejere og dygtige, det gælder også tandlægen

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Jeg møder stor forståelse og venlighed i forhold til min PTSD.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
God og venlig modtagelse i receptionen.
Første gang ved ny tandlæge, meget informativ og venlig og dejlig rolig.
Så et tandlæge besøg, kan efter min mening ikke blive bedre.😀🤗

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Omhyggelig, og jeg kunne forstå, hvad tandlægen sagde.
Min klompliment til hende for at lære dansk

Risposta di ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)
Det er altid en god oplevelse både fagligt og personligt. Så jeg er glad for og tilfreds med at komme til behandling.