Dettagli dell'azienda
- Designer di gioielli
- Gioielleria
- Incisore di gioielli
Scritti dall'azienda
Orin Jewellery is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde juwelen in zilver en 14k gold filled. Zo graveren wij vingerafdrukken, voet- en handafdrukjes, pootafdrukjes, geboortebloemen, ... Ook kan je bij ons terecht voor naam- en letterkettingingen en armbanden. Alles wordt door ons gemaakt in ons atelier in Scherpenheuvel-Zichem (BE) en kan dus volledig naar wens van de klant afgestemd worden. Wij hechten heel veel belang aan een goed, persoonlijk contact met de klant om zo tot het gewenste resultaat te komen. Zo heeft elke klant een juweel dat heel lang gekoesterd kan worden! Aarzel zeker niet ons te contacteren zodat we jouw verhaal kunnen omzetten in een prachtig juweel.
Vossenberg 16, 3271, Zichem, Belgio
- +32476719941
- info@orin-jewellery.be
- orin-jewellery.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prachtige ketting
Met de goede hulp van Ralf een hele mooie speciale ketting ontworpen met de vingerafdrukken van mijn lieve opa en oma.
Heel erg bedankt, ik zal hem met trots dragen ❤️.

Gewoon geweldig
Gewoon geweldig
Ik wou graag een neusafdrukje van mijn kleine vriend (chihuahuatje) maar dit stond niet tussen de mogelijkheiden op de site, maar na contact hebben ze dit toch geprobeerd en hier zo blij mee, het is alles wat ik gehoopt had. Super gewoon!!

Fantastisch!
Fantastische service, prachtig juweel, snel geleverd. Ik ben heel tevreden en raad Orin aan iedereen aan!

Mooi persoonlijk juweel
Snelle service met handig advies en tips bij het maken van het juweel. Ook heel mooi cadeau verpakt bij levering.

Risposta di Orin Jewellery
Weer heel erg tevreden mijn mijn juweel…
Weer heel erg tevreden met mijn prachtige juweel ❤️.

Risposta di Orin Jewellery
Heel tevreden van de service
Heel tevreden van de service. Juweeltje was super mooi afgewerkt! Mijn mama was super blij met haar originele cadeau.

Extra disc Ketting
Ik won enkele jaren geleden bij de vorige eigenaars een ketting. Ik wou hier graag een extra disc met een hondenpootje op. Ze zijn snel bereikbaar via de chat voor (in mijn geval veeeel) vragen en antwoorden met veel geduld. Heel vriendelijke ontvangst bij hun thuis voor het toevoegen van het juweeltje.

Risposta di Orin Jewellery
Armband met gravure voldoet volledig aan verwachtingen
Armband met gravure voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Leuk dat je vooraf de afbeelding door gestuurd krijgt.
Snelle service en zeer vriendelijk.