Opzeggenbij

Valutata 2 stelle su 5

Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig. In de mail zit een link verwerkt daar kun je binnen 12 uur opzeggen alleen na een paar uur werkt deze link al niet meer. Communicatie loo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Opzeggen ging erg vlot maar ik vind het opzeggen wel erg duur. Dit had ik in eerste instantie niet gezien want anders had ik het waarschijnlijk niet via deze website gedaan.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb gister een brief gehad per post Dat ik 29,95 moet gaan betalen + 9,00 administratie kosten voor het opzeggen van een lidmaatschap en er staat nergens dat ik daar voor moest betalen Staa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Smerige vieze gore oplichters. Bah bah, flink geld betalen om bij Google bovenaan te komen staan als je zoekt op “opzeggen bij” en dus komen alle mensen bij deze frauduleuze website uit. Een bedrijf w... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Geld wolven op internet. ging mis bij deze service…

Alles ging mis bij Opzeggenbij.nl service!!
Nepservice verleners en oplichters zijn het.
Bedriegers oftewel geld wolven op het internet.
Teleurgesteld/ boos dat dit zomaar kan.
ik voel mij misleid en opgelicht, Omdat..
na bijna een mnd dit bedrijf niks gedaan heeft met mijn opzeg brief voor opzeggen van deelname bij de postcode lotterij. Ook nog de z.g.kosten van 29.95 euro betaald.
Wat een dure service!

28 gennaio 2023

Extreem arrogant bedrijf

Extreem arrogant bedrijf, door onderbezetting geen tijd om telefoons op te nemen maar wel tijd om te brieven te versturen die uitdrukkelijk gevraagd werden om te annuleren. Pure Maffia praktijken !

Boevenbende!

Boevenbende!! Ik dacht VriendenLoterij op te zeggen, via google opgezocht; VriendenLoterij opzeggen. Krijg ik een week later een bericht dat ik 29,50 moet betalen aan OPZEGGERS.COM! No way dat ik dat ga betalen. Ik ga jullie juist opgeven aan OPLICHTERS!

Valutata 1 stelle su 5

Let op, gebruik deze service niet.

Let op, deze site is erg geniepig met haar zogenaamde opzegservice.

Ik heb met mijn niet oplettende kop een opzegbrief door deze organisatie laten opstellen om mijn contributie bij IFAW te laten stopzetten, achteraf kreeg ik een mail dat ik even €29,50 moet gaan overmaken voor de service (staat erg verborgen wel op de site). Vervolgens een maand later, wordt er nog steeds geld van mijn rekening afgehaald door IFAW. Nu heb ik op eigen initiatief contact op moeten nemen met IFAW om het alsnog stop te laten zetten. Dus de organisatie opzeggenbij heeft niks voor mij gedaan. Gebruik dit niet, neem gewoon rechtstreeks contact op met de organisatie waar je wil opzeggen, kan vaak heel makkelijk via mail of via de telefoon. Ik heb in elk geval weer wat geleerd en wil iemand anders ervan behoeden. Gr. Thom

let op opligters!!

let op opligters!!! ik heb in gevaalen ok ik was moeten betaalen,maar was niks opgezegt,ik was moet zel doen teleponish op the vrindenloterij.dus niet invallen voor de opligters!!

Valutata 1 stelle su 5

Klantonvriendelijkheid/ te hoge eisen!

Via dit bedrijf een opzegging brief laten opstellen. Tot mijn grote verbazing vragen zijn €29,95 voor een model brief die zij standaard in hun bestand hebben. Dit is een makkelijke manier om snel aan geld te komen. Anyway: op dezelfde dag meteen een bericht gestuurd dat ik het bedrag absurd vind en dat ik de bestelling wil annuleren. Letterlijk 6 dagen later een bericht ontvangen “Helaas is de brief al verstuurd, u had zelf kunnen annuleren helemaal onder aan de brief” Uhh ja, in mini letters een normaal mensen kan ik niet lezen. Ik voel me behoorlijk in de zeik genomen. Helemaal na €9 euro verhoging op dit bedrag toe te passen. Maar reageren op mijn laatste e-mail, nee natuurlijk niet! Weet je voor dit soort moment vertrouw ik op karma.

19 dicembre 2022

Oplichters

Oplichters! Mijn zoon dacht via de Vriendenloterij op te zeggen maar kreeg een rekening van €29,95.
En dat terwijl de opzegbrief niet eens verstuurd was!! Wij hebben de Vriendenloterij inmiddels zelf opgezegd en Opzeggers.com blijft betaalverzoeken sturen voor een dienst die ze niet eens uitgevoerd hebben. Ik heb ze al meerdere mails verstuurd dat we uiteraard niet gaan betalen voor hun oplichterij.

19 gennaio 2023

Dreigbrief van Opzeggenbij.

Ik ontving een ongedateerde dreigbrief van Opzeggenbij dat ik 69,65 euro moest betalen, terwijl ik ze nooit enige opdracht heb gegeven om iets voor mij te doen. Ze dreigden meteen in die brief met incassokosten van € 800,--. Ik begrijp niet hoe ze aan mijn gegevens zijn gekomen. Ik heb meermalen om opheldering gevraagd bij ze en dat nooit gekregen.

17 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

November 2022 had ik een opzeggen brief…

November 2022 had ik een opzeggen brief bij mij Internet provider via Opzeggenbij.nl laten voor mij doen. Januari 2023 had ik mijn provider gebeld, blijkbaar mijn opzeggen brief is niet binnen. Ik had toen opzeggenbij.nl gemaild en vraag mijn geld terug...tot nu toe geen antwoord van hun!

22 gennaio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più