Vi er veldig fornøyd med Opella.se som leverandør. Service og kommunikasjon: Kundeservicen er god – de er alltid vennlige og raske med tilbakemeldinger. Levering: Rask levering er en stor fo... Leggi di più
Jag hade missförstått att vissa "essenser" inte luktar och ville returnera beställningen. Opella tillät mig att helt enkelt låta paketen gå i retur och krediterade hela beloppet inkl frakt fastän det... Leggi di più
Fantastiska produkter, extra plus i kanten för ett välfyllt paket - de flesta företag skickar idag opraktiskt stora paket. Leveranstiden tog en lite längre än man är van vid efter mellandagarna (vilke... Leggi di più
Produkterna är otroliga men svåra att nå per mejl eller via telefon. När man mejlar får man sällan svar och ringer man så är telefonlinjen sällan öppen trots att de ha telefontid mellan 12-14. Har e... Leggi di più
- Negozio di cosmetici
- Negozio di prodotti di bellezza
- Distributore automatico di prodotti per la cura della pelle
Scritti dall'azienda
Här hittar du vegetabiliska oljor, vaxer och fetter. Bland annat perfekta för att göra egna hudvårdsprodukter, tex arganoljan, jojobaolja, sheasmör och mandelolja.
Lundavägen 1, 247 50 Dalby, Skåne, Svezia
- opella.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Väldigt bra produkter och smidig leverans
Alltid lika nöjd med mina köp hos Opella
Jag hade en mindre beställning
Jag hade en mindre beställning, och det har gått smidigt. Snabb leverans, betalning med Klarna.
Beställde en produkt från denna firma
Beställde en produkt från denna firma, ställde en fråga om när denna skulle skickas, påminnde dagen efter, fick svar två dagar senare att varan har skickats.
Hade jag inte påminnt dem om varan så den troligen fortfarande ej levererats.
kind and supportive
They are a family business, and a lot of their products are organic certified. Jonas, one of the owners called me after there was a miss-communication with their phone number (I was not been able to get in touch with them), but at the end all questions were clarified, and they were really kind and supportive.
Fick fel produkt - bra kundservice som löste det!
Hade lagt en beställning på flaskor och pumpar. Tyvärr fick jag felaktiga flaskor när paketet kom. Ringde till kundservice och pratade med en supertrevlig man som bad om ursäkt för det och skulle genast skicka ett paket med dom rätta flaskorna. Som bonus fick jag behålla dom felaktiga utan extra kostnad. Superfint bemötande och enkla att ha att göra med!
Nöjd med köp o leverans!
Burkarna var fina, kom snabbt, fint paketerat, supernöjd!
Underbar kundtjänst
Skickade efter 10 bruna flaskor 10 ml och pipetter till. Pipetterna passade inte, så jag ringde kundtjänst och fick nya pipetter 2 dagar senare. Dessa passade heller inte. Såg då att de skickat 5ml flaskor istället för 10ml. Så ringde igen och uppgav att det var flaskorna det var fel på. Fick nya flaskor 1 dag senare, dessa passade till pipetterna och jag fick behålla allt. Underbar kundtjänst. Kommer lätt handla där igen. 😊💗
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans på min lilla beställning. Köpte bara en flaska och pipett som landade i brevlådan dagen efter. Inget att klaga på.
Jättebra sida
Jättebra sida, bra priser, kommer definitivt beställa där igen! Fick fel färg på mina lock men fick svar direkt och de skickade nya lock i rätt färg direkt plus att jag fick behålla de andra locken med! ++++++
Oerhört nöjd
Oerhört nöjd! Har bara handlat där en gång hittills. Men vilken service! Snabbt, smidigt, bra priser! Bra kommunikation med kundtjänst! Jag rekommenderar starkt!!!
Billigt, snabb leverans hem i brevlådan och glasflaskorna bra förpackade.
Beställt vid tre tillfällen.
Beställt vid tre tillfällen så här långt. Prisvärda produkter i top kvalité med snabb och väl paketerad leverans, älskar de ekonomiska alternativen med större mängd för favorit oljorna. Kan inte rekommendera sidan nog! /Rasmus i Trelleborg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.