Vi er veldig fornøyd med Opella.se som leverandør. Service og kommunikasjon: Kundeservicen er god – de er alltid vennlige og raske med tilbakemeldinger. Levering: Rask levering er en stor fo... Leggi di più
Jag hade missförstått att vissa "essenser" inte luktar och ville returnera beställningen. Opella tillät mig att helt enkelt låta paketen gå i retur och krediterade hela beloppet inkl frakt fastän det... Leggi di più
- Negozio di cosmetici
- Negozio di prodotti di bellezza
- Distributore automatico di prodotti per la cura della pelle
Scritti dall'azienda
Här hittar du vegetabiliska oljor, vaxer och fetter. Bland annat perfekta för att göra egna hudvårdsprodukter, tex arganoljan, jojobaolja, sheasmör och mandelolja.
Lundavägen 1, 247 50 Dalby, Skåne, Svezia
- opella.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Smidig och snabb leverans
Smidig och snabb leverans. Tog bara 3-4 dagar innan jag fick mitt packet. Jättebra förpackade varor. Kommer att beställa från Opella igen utan tvekan. Jättenöjd som kund.
Fantastiska produkter
Fantastiska produkter, extra plus i kanten för ett välfyllt paket - de flesta företag skickar idag opraktiskt stora paket. Leveranstiden tog en lite längre än man är van vid efter mellandagarna (vilket även stod på hemsidan så jag var förberedd) men sen är man ju bortskämd med dagens korta leveranstider från jätteföretagen. Handlar hellre från ett mindre företag. Jag är nöjd!
Bra produkter, dålig service.
Produkterna är otroliga men svåra att nå per mejl eller via telefon. När man mejlar får man sällan svar och ringer man så är telefonlinjen sällan öppen trots att de ha telefontid mellan 12-14. Har ex. ett paket som fortfarande inte skickats trots att jag lade ordern för 7+ dagar sedan - Detta är tyvärr inte första gången detta sker.
Som sagt bra produkt men servicen måste tyvärr förbättras.
Fel antal i beställning
Uppdatering:
Sänker betyget från tre till en stjärna - fortfarande ingen återkoppling på mejl 2,5 arbetsdag senare och kan inte nå företaget på angivet telefonnummer, trots att jag ringer under telefontid.
_________________________
Möjligt att betyget (3 stjärnor) kan justeras (upp eller ned) beroende på hur ärendet hanteras av Opella.
Jag saknade fyra produkter i leveransen (två glasburkar och två lock). Jag har mejlat och bett om återkoppling samt info om att jag önskar att kvarvarande produkter ska skickas så snart som möjligt. Efter en arbetsdag är det fortfarande tyst i inkorgen.
Positivt med snabb leverans samt bra packat. Dock, hellre att man är noggrann vid packningen och säkerställer så att det blir rätt än att plocket ska gå snabbt med risken att det blir fel saldo.
Långsam service men bra produkter.
Har beställt tidigare och då har det gått fort att få en bekräftelse att varorna är på väg och att få varorna.
Efter 5 arbetsdagar fortfarande inget mail om att orden är på väg, eller svar på mitt mail. Ringde och fick svar 30 min efter att deras telefontid skulle vara öppen och ordern var tydligen snart på väg at skickas. Tydligen högsesång nu så förstår att det kan ta längre tid.
Synd att servicen var sämre än förra gången jag beställde, men varorna är väldigt bra och bemötandet i telefonen var mycket bra. Därför får dom 3/5 för tillfället.
Är annars väldigt nöjd med Opellas produkter!
Förstår inte vad som hänt med Opella
Förstår inte vad som hänt med Opella. Alltid varit mitt val av naturliga råvaror och mitt företag har varit kund i många år men senaste månaderna känns det som ingen jobbar i företaget?? Lång leveranstid. Mejlar jag eller mina anställda får vi inte svar, ringer man är det bara upptaget, antar för det är väldigt många missnöjda kunder? Sedan september har vi lagt 4 beställningar. 2 av dessa har vi fått fel varor mot vad vi beställt. Helt sjukt dåligt!! Vad har hänt??? Ni var så himla bra tidigare. Jag blir så ledsen.
Hvis du leter etter en pålitelig B2B-leverandør, velg et annet selskap!
Virkelig dårlig kundeservice! Denne virksomheten har vedvarende problemer med å kommunisere grunnleggende informasjon, for eksempel lagernummer. De gidder ikke å fortelle deg at varer er utsolgt, selv to uker etter kjøpet. For å gjøre vondt verre, nekter de å godta retur selv når varebeskrivelsene deres er tydelig feil.
Hvis du leter etter en pålitelig B2B-leverandør, velg et annet selskap!
The whole thing is a schemeDON'T BUY FROM THEM!
The whole thing is a scheme, my order has never arrived, they have never answered my emails and it is impossible to get hold of them on the phone!
DON'T BUY FROM THEM!
FRAUDLENT!
Bestilt varer for over 1 måned siden
Bestilt varer for over 1 måned siden, svarer ikke på e-post angående dette, eller telefon.
No Respect!
Order more than one month still didn't arrive ! we've contacted the company countless times but they lied to us every time that they will send the order the next day , but nothing happens !
This company doesn't respect their customers , never expect that from a Swedish company!
Har beställt vid flertalet gånger
Har beställt vid flertalet gånger. Det kommer ingen leverans. Vi har kunder som väntar på att vi ska leverera till dem,men vi kan ej leverera pga att ni på opella inte skickar till oss. Hur fasen kan ni ha ”finns i lager”? Sen när man beställer finns inte varorna. Bedrägeri! Då får ni ändra i ert saldo att ni inte har produkterna istället för att lura kunderna gång på gång! El väntar ni med att ta in era produkter efter vi betalt? Det får inte gå till så här! Skärpning! Nu får ni faktiskt leverera. Snart tröttnar alla på er och ni går i konkurs istället!
Varning
Har beställt och betalt med Swish den 25 september nu är det 4 oktober. Inget svar på mail inget telefonnummer som fungerar. VARNING för detta företag!
Beställde för 9 dagar sen
Beställde för 9 dagar sen, har inte hört något om när jag får min leverans. Har mailat två ggr utan svar. Har provat att ringa men det kommer ingen signal?
Så nöjd varje gång jag beställer
Så nöjd varje gång jag beställer, snabbt, smidigt och fina produkter.
En vecka, inga varor skickade, ingen återkoppling.
En vecka har passerat sedan jag gjorde min beställning. Jag har fått en orderbekräftelse men ingen information om att det ens är skickat, ej heller återkoppling på mailet där jag frågar om ni skickat min order.
Ska ni komma med samma ursäkt som ni givit andra för 2 månader sedan, d.v.s semester, för lite personal, varor på vift? Oseriöst!
Har inte fått leveransen ännu
Har inte fått leveransen ännu, men gått 1 vecka sen beställning, och inte fått någon info. Behövde själv maila för att få reda på att allt inte fanns i lager men skulle komma in förra veckan. Fortfarande inget besked om att ordern skickats.
Säkert bra produkter, men drar direkt ner betyget när man själv måste höra av sig så att ordern ens skickas.

Risposta di Opella
Fantastisk service
Kanon produkter, snabb frakt och fantastisk service!!

Risposta di Opella
Alltid nöjd
Alltid nöjd, mycket bra service vid frågor, snabb leverans.
Stort utbud och mycket bra råvaror och förpackningar, handlat på Opella sedan 2015 (då Hemgjord)
🌟🌟🌟🌟🌟
Utmärkta varor till jättebra pris!
Utmärkta varor (jag köpte 3 olika eteriska oljor) till mycket bra priser.
Enda anledningen till att jag inte satte 5 stjärnor direkt är att leveransen tog några dagar mera än väntat. Men med vår snart icke-existerande post är det absolut inte säkert att det var Opellas fel!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.