ONYX Cookware Recensioni 1.316

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg fikk mikseren med et sett boller. Det var greit nok for kundeservice er veldig god,men produktet stod ikke til forventningene i det hele tatt var så vidt den klarte å røre smør og sukker hvitt... Leggi di più

Jeg er så fornøyd med gryten min. Jeg har lett etter denne perfekte gryten som ikke brenner maten min, og jeg fant denne spesielle keramiske gryten. Jeg nyter hver gang jeg lager mat med denne gryten.... Leggi di più

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Leggi di più

Utrolig raske med å sende erstattningsprodukt for vare som ikke fungerer. Men etter 2 forsøk, forsøker jeg å få svar på om det er mye reklamasjoner på produktet. Etter 4 mailer uten svar men med ny va... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Jeg har sluttet med teflon og keramiske panner

Jeg har sluttet med teflon og keramiske panner. Det er noe dritt! Har brukt 28cm panne en stund og jeg forstår ikke hvordan folk får til å brenne fast ting. Jeg har bare gode erfaringer og maten setter seg mindre fast enn med keramisk-/teflonbelegg. Bare særdeles gode erfaringer så langt, og så lett å bruke og så lett å rengjøre! Hvis folk bruker for mye varme bør de bruke en stål-/jernpanne eller grille.. Jeg har fått resultat med marinert kjøtt som kan sammenlignes med grillet versjon. Bare nam, nam..:-)

12 luglio 2025

Veldig gode panner og kjeler!

Godt tilbud på de kjelene jeg trengte, har stekepanner fra før som jeg er superfornøyd med! Anbefales på det sterkeste! Men husk å gjør som bruksanvisningen sier, varm opp litt langsomt ved bruk, da tar de ikke skade. En venninne brant seg litt på det der ;-)

6 luglio 2025

Maten brenner fast

Hadde store forventninger pga reklamen med at ingenting setter seg fast. Men vår erfaring er at maten brenner fast, selv med mye smør eller olje. Det er også vanskelig å få vasket bort alt, det legger seg et fastbrent belegg i pannen. MEN DE HAR VELDIG GOD KUNDESERVICE, de sender raskt et nytt produkt når man klager, problemet er bare at det nye produktet er like dårlig som det første. Etter min erfaring er billige non-stick panner er bedre.

23 ottobre 2024

Hej Reeni,

Jeg beklager at høre at du forsat oplever problemer med at få det optimale ud af din stegepande! :(

Jeg vil stærkt anbefale at du igen kontakter os omkring dette, så vi kan få løst sagen og sørge for at du ikke står tilbage med et produkt, som du ikke kan få det fulde ud af.
Vi sidder igen klar til at hjælpe på service@onyxcookware.no.
Her vil vi kunne hjælpe med en gratis returnering eller anden løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst sagen!

ONYX Cookware

Belegget flasset av, men de ordnet opp

Har hatt problemer med belegget på stort sett alle gryter og panner, men de har rask kundeservice og har sendt nye uten spørsmål. Håper at de nye er forbedret

14 giugno 2025

Hej Jan,

Jeg er meget ked af at læse, at du oplever problemer med belægningen på din stegepande.

Jeg kan se at vores kundeservice straks har haft kontaktet dig, for at hjælpe dig med en løsning.
Da din ordre forsat er dækket af garantien vil vi helt sikkert kunne finde frem til en løsningen, så du ikke står tilbage med et defekt produkt!

Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at sikre os at der bliver fundet en løsning!

Med venlig hilsen
ONYX Cookware

Det er ikke jevn varme i stekepannen

Det er ikke jevn varme i stekepannen. Den er markant mer varm i midten enn på sidene. Og syntes det er viktig at hele stekepannen har omtrent samme temperatur. Ellers godt fornøyd.

8 giugno 2025

Hej Lars,

Jeg beklager at høre at stegepanden ikke helt lever op til dine forventninger.

Jeg vil anbefale at du kontakter vores kundeservice afdeling angående dette.
Her vil vi sidde klar til at hjælpe dig med at få det optimale ud af stegepanden.
Vi kan kontaktes på service@onyxcookware.no eller via vores kundeportal som du finder her: https://onyxcookware.no/pages/kundeportal

Vi ser frem til at høre fra dig.

Unnvikende kundeservice

Unnvikende kundeservice. Opplever at Onyx stekepannen har mistet noe av det sorte belegget mellom hexagon-figurene på grunn av renhold med stålskrubben som fulgte med den. Kontaktet Onyxcookware.com for å få rede på om det var blottlagt aluminium. Onyxcookware.com ville ikke svare på spørsmålet, men maste om å få kvitteringen for å lage sak av det. Denne fant vi ikke. Dette er da et enkelt spørsmål - er det aluminium eller ikke. Hvis det er det bør den jo kasseres. Viktig å få rede på og det ender opp med at den blir kastet for sikkerhets skyld. Har heller kjøpt Hexclad som har livstidsgaranti.

26 maggio 2025

Hej Bente,

Jeg beklager at høre om din oplevelse.

For at vi kan håndtere din sag indenfor garantiperioden skal vi bruge et købsbevis.
Dette vil vi også gerne hjælpe med at fremfinde, men for at kunne dette skal vi bruge noget information fra jer.
Jeg kan se at du har kontaktet os på vores livechat hvor vi har besvaret dig, men vi har ikke hørt yderligere fra os.

Jeg vil derfor anbefale at du besvarer eller kontakter os igen, så vi kan hjælpe med at finde frem til din ordre og få løst sagen på bedst mulig vis, så du ikke står tilbage med en oplevelse som denne.

Vi kan kontaktes på service@onyxcookware.no hvor vi altid sidder klar til at hjælpe! :)

Onyx stekepanne 28cm

Vi valgte en Onyx stekepanne 28cm. Varen kom raskt etter bestilling. Vi tenkte at dette var en bra stekepanne. Står at onyx tåler oppvaskmaskin. Etter første vask i oppvaskmaskin. Opplever vi etter det at spesielt egg og annen mat som stekes klistrer seg fast. Får dårlige steke resultater. Vi er ikke fornøyd og er skuffet.

7 aprile 2025

Hej,

Jeg er ked af at læse, at du oplever problemer med at maden brænder på. :(

Vi har nogle tips og tricks, som i mange tilfælde kan hjælpe dig på rette vej til, hvordan du får det bedste ud af din pande. Du finder vores tips og tricks her: https://onyxcookware.no/pages/stekepanner-og-gryter-faq#best-result

Skulle du fortsat opleve problemer med at maden brænder på. Så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på service@onyxcookware.no.
Her vil vores kundeservice sidde klar til at hjælpe dig igennem det hele.

Men! Hvis du fortsat ikke er tilfreds med resultatet, eller blot ikke ønsker at beholde varen. Så husk at vi tilbyder op til 100 dages returret. Det gælder også selvom varen har været brugt. Her skal du blot kontakte vores kundeservice og anmode om at sende varen retur. :)

Med venlig hilsen

Aluminium er ikke bra

24 maggio 2025

Hej Ulf,

Jeg beklager at høre at dit køb ikke lever op til dine forventninger.

Jeg vil stærkt anbefale dig at du kontakter vores kundeserviceafdeling angående dette.
Her vil vi kunne hjælpe med enten af finde en løsning så du kan få det optimale ud af dit produkt, eller få lov til at sende det retur helt gratis.
Du finder både kontakt og returportal via vores kundeportal som her: https://onyxcookware.no/pages/kundeportal

Vi håber på at høre fra dig snarrest muligt, så vi kan få løst sagen! :)