Det här var min fjärde beställning och tack vare tydlig och lättfattad information har jag, som är total amatör, fått proffsiga trycksaker levererat. Tack!
L'azienda ha risposto
Enkelt att beställa på hemsidan. Du ser priset direkt, inklusive frakt - inga överraskningar efteråt. Rimligt pris och snabb leverans - på det datum som utlovades vid beställningen - mycket bra! Bra t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har använt mig av Print Carrier i många år. Tryckt allt från t-shirts till banners och flyern. Och nu när det blev Onlineprinters så är jag minst lika nöjd. Bra kundservice, enkel beställning, bra... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min beställning skulle vara på plats för 2 dagar sedan, jag betalade t.o.m. för expressleverans. Har mejlat och ringt flera gånger men får inget svar vettigt svar av företaget. Dom säger att paketet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ONLINEPRINTERS-gruppen hör till de marknadsledande onlinetryckerierna i Europa. Vi tillverkar i egen regi individuella trycksaker från flyers till kompletta mässmontrar för våra mer än 1 000 000 kunder i 30 länder i Europa.
Dr.-Mack-Straße 83, 90762, Fürth, Germania
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Tack!

Risposta di ONLINEPRINTERS
Orderläggningen var enkel och online-kontrollerna hjälpte till att förbereda rätt format. Leveranstiden var som angiven och resultatet enligt förväntningarna, utan några dåliga överraskningar.

Risposta di ONLINEPRINTERS
Fin kvalitet på trycket, perfekt färgåtergivning!
Prisvärt gällande min beställning
Bra att det finns så många antalsval att beställa! Även så få som några enstaka.

Risposta di ONLINEPRINTERS
Jag beställde 6 olika posters i en order. De skickades i 6 olika paket. Onödigt.
Annars snabbt och bra!

Risposta di ONLINEPRINTERS
delivery service, where about 50% of shipments either fail completely—leading customers to cancel their orders—or arrive damaged or late, causing me to lose some clients.
That said, the print quality is excellent and the staff are truly wonderful. Other delivery companies provide better service but are quite expensive.

Risposta di ONLINEPRINTERS
Blev utlovad leverans senast fredag 4 juli 2025 och fick materialet måndag 7 juli 2025.
Ändå hade jag betalt extra för de skynda på produktionen.
Det här har hänt tidigare också

Risposta di ONLINEPRINTERS
Snabb och bra service. Inga problem att lösa om det uppstått problem. Snabb tryckning och transport.
Bästa tänkbara betyg.

Risposta di ONLINEPRINTERS
Då vi arbetar mest online med vårat manus med relativt tajta deadlines, har vi alltid leverans i tid, med chans att välja vanlig leverans alt. express leverans. Det elementet gillar vi.

Risposta di ONLINEPRINTERS
Bra tryck för en fördelaktig peng! Bara hoppas att leveranserna sköter sig!

Risposta di ONLINEPRINTERS
Vi beställer våra kartor över Slow Fashion District härifrån. Fin produkt och snabb leverans!