ONLINEPRINTERS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Det här var min fjärde beställning och tack vare tydlig och lättfattad information har jag, som är total amatör, fått proffsiga trycksaker levererat. Tack!

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att beställa på hemsidan. Du ser priset direkt, inklusive frakt - inga överraskningar efteråt. Rimligt pris och snabb leverans - på det datum som utlovades vid beställningen - mycket bra! Bra t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har använt mig av Print Carrier i många år. Tryckt allt från t-shirts till banners och flyern. Och nu när det blev Onlineprinters så är jag minst lika nöjd. Bra kundservice, enkel beställning, bra... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min beställning skulle vara på plats för 2 dagar sedan, jag betalade t.o.m. för expressleverans. Har mejlat och ringt flera gånger men får inget svar vettigt svar av företaget. Dom säger att paketet... Leggi di più

1. Stamperia
  2. Stampante digitale
  3. Servizio di stampa digitale
  4. Negozio di stampe e segnaletica
  5. Negozio di articoli promozionali

Scritti dall'azienda

ONLINEPRINTERS-gruppen hör till de marknadsledande onlinetryckerierna i Europa. Vi tillverkar i egen regi individuella trycksaker från flyers till kompletta mässmontrar för våra mer än 1 000 000 kunder i 30 länder i Europa.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

67 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bara en nöjd kund återkommer 3 gånger.

Tack!

14 luglio 2026

Risposta di ONLINEPRINTERS

Stort tack för din positiva recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår service.

Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Med vänliga hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att beställa och otroligt snabb…

Lätt att beställa och otroligt snabb leverans.

3 giugno 2026

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att beställningen var enkel och att leveransen kom fram så snabbt. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Många hälsningar från Onlineprinters

Klockrent tryckeri

Snabbt, prisvärt och enkelt.

30 aprile 2026

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för er recension!

Vi är glada att ni är nöjda med att det varit snabbt, prisvärt och enkelt att beställa hos oss.

Vi ser fram emot er nästa beställning.

Onlineprinters-teamet

Snabbt

Snabbt. Enkelt och väldigt fin kvalitet på papper och tryck. Mycket prisvärt

20 aprile 2026

Risposta di ONLINEPRINTERS

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba och enkla processen samt den höga kvaliteten på både papper och tryck. Att du dessutom upplever det som prisvärt betyder mycket för oss!

Ditt team hos Onlineprinters

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris för bra service

Orderläggningen var enkel och online-kontrollerna hjälpte till att förbereda rätt format. Leveranstiden var som angiven och resultatet enligt förväntningarna, utan några dåliga överraskningar.

23 marzo 2026

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack för din positiva feedback!
Vi är glada att höra att beställningsprocessen var smidig och att våra onlinekontroller hjälpte dig att förbereda rätt format. Det är också bra att leveranstiden och slutresultatet motsvarade dina förväntningar precis så vill vi att det ska vara.
Vi ser fram emot att få stödja dig igen vid framtida projekt!
Team von Onlineprinters

Perfekt färgåtergivning/ bildkvalitet

Fin kvalitet på trycket, perfekt färgåtergivning!
Prisvärt gällande min beställning
Bra att det finns så många antalsval att beställa! Även så få som några enstaka.

10 novembre 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Stort tack för ditt fina omdöme och dina vänliga ord!

Vi är glada att höra att du är nöjd med tryckkvaliteten, färgåtergivningen och leveransen.

Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att få trycka fler produkter för dig framöver!

Teamet på Onlineprinters

Leveranstiden hölls.

10 ottobre 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för ditt omdöme!

Vi är glada att leveranstiden hölls som utlovat.

Välkommen åter, vi ser fram emot nästa beställning!

Med vänliga hälsningar

bra och snabb produktion

Väldigt bra och snabb produktion och leverans

12 settembre 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för det fina omdömet! Vi är glada att du är nöjd.
Vänliga hälsningar från Onlineprinters.

Valutata 4 stelle su 5

De skickade i 6 olika paket.

Jag beställde 6 olika posters i en order. De skickades i 6 olika paket. Onödigt.
Annars snabbt och bra!

28 agosto 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din feedback.

Vi förstår att flera paket för en och samma beställning kan upplevas som onödigt. I vissa fall är detta dock nödvändigt av logistiska eller produktionstekniska skäl för att säkerställa en smidig hantering.
Din synpunkt är värdefull för oss, vi vidarebefordrar den gärna.

Det gläder oss att du är nöjd med kvaliteten och leveranstiden. Tack för ditt förtroende!

Snabbt och snyggt

13 agosto 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi är glada att du är nöjd med både hastigheten och resultatet. Vi ser fram emot din nästa beställning!

Ditt team på Onlineprinters

Mycket bra!!

13 agosto 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi är glada att du är nöjd med vår service och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Valutata 2 stelle su 5

delivery service

delivery service, where about 50% of shipments either fail completely—leading customers to cancel their orders—or arrive damaged or late, causing me to lose some clients.
That said, the print quality is excellent and the staff are truly wonderful. Other delivery companies provide better service but are quite expensive.

29 luglio 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Thank you for your honest feedback on our delivery service.

We are sorry to hear that some of the shipments were either damaged, delayed or did not arrive at all – this is by no means in line with our quality standards. We understand that such incidents lead to dissatisfaction and we very much regret that you have lost customers as a result.

We are all the more pleased that you are satisfied with the print quality and our team – we are happy to pass on the praise!

We have already settled the complaint regarding the delivery in question. However, if you still have any outstanding issues, please do not hesitate to contact us – we will be happy to look into them.

We are continuously working to improve our shipping processes and are currently exploring alternative logistics solutions to ensure more reliable deliveries in the future.

Thank you for your openness and trust.

Valutata 2 stelle su 5

Blev utlovad leverans senast fredag 4…

Blev utlovad leverans senast fredag 4 juli 2025 och fick materialet måndag 7 juli 2025.
Ändå hade jag betalt extra för de skynda på produktionen.
Det här har hänt tidigare också

8 luglio 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback.

Vi beklagar att leveransen inte motsvarade dina förväntningar, särskilt eftersom du valt att betala extra för expressproduktion. Vi vill dock förtydliga att vi producerade och skickade din beställning inom den angivna tiden. Tyvärr verkar det som att själva transporten tog lite längre än vanligt, vilket vi förstår kan vara frustrerande.

Du kan alltid se våra aktuella leveranstider till Sverige direkt i butiken under 'Leverans'.

Vi tar din upplevelse på stort allvar och kommer att följa upp detta med vår leveranspartner för att undvika liknande situationer i framtiden.

Tack igen för att du hörde av dig – din feedback hjälper oss att bli bättre.

Varma hälsningar,
Ditt team på Onlineprinters – dina tryckexperter med hjärta

Risposta di ONLINEPRINTERS

Hej! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Inga problem att lösa om det uppstått problem. Snabb tryckning och transport.
Bästa tänkbara betyg.

12 giugno 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service, tryck och leverans och att eventuella problem har kunnat lösas smidigt.

Perfekt!

Bra kvalitet, enkel filöverföring, snabb leverans.

5 giugno 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Stort tack för din fina recension!

Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med kvaliteten, den enkla filöverföringen och den snabba leveransen – precis så vill vi att det ska vara!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.

Leverans i tid!

Då vi arbetar mest online med vårat manus med relativt tajta deadlines, har vi alltid leverans i tid, med chans att välja vanlig leverans alt. express leverans. Det elementet gillar vi.

5 maggio 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din fina feedback!

Vi lägger stor vikt vid att leverera i tid och att kunna erbjuda både vanlig och expressleverans – så det är roligt att höra att ni uppskattar det.

Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Bästa hälsningar,
Ditt team från Onlineprinters - dina tryckexperter med hjärta

Valutata 4 stelle su 5

Bra tryck för en fördelaktig peng

Bra tryck för en fördelaktig peng! Bara hoppas att leveranserna sköter sig!

25 aprile 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack för din fina feedback!

Vi är glada att du är nöjd med tryckkvaliteten och priset. Vi strävar alltid efter att leverera både hög kvalitet och pålitliga leveranser. Om du har några funderingar kring din beställning är du varmt välkommen att höra av dig – vi hjälper dig gärna!

Varma hälsningar,
Ditt team på Onlineprinters – Dina tryckexperter med hjärta

Valutata 5 stelle su 5

Smidig beställning och snabb leverans

Supernöjd med etiketterna och leveransen

21 marzo 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är mycket glada över att du är nöjd med etiketterna och leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och det är roligt att höra att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Bästa hälsningar,
Ditt team från Onlineprinters - dina tryckexperter med hjärta

Slow Fashion District

Vi beställer våra kartor över Slow Fashion District härifrån. Fin produkt och snabb leverans!

24 marzo 2025

Risposta di ONLINEPRINTERS

Hej! Tack så mycket för din positiva feedback. Det glädjer oss att du är nöjd med våra tryckprodukter. På återseende. Många hälsningar från Onlineprinters, dina tryckexperter med hjärta!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più