Valutata 5 stelle su 5

Ik begrijp de "lage" waardering niet. Woensdag 14.51 uur een Stella geveerde voorvork (die Stella zelf niet binnen een maand kan leveren, hoe is dat ūberhaupt mogelijk) besteld, donderdag 10.00 uur,... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Wat kun jij als potentiële klant nou verwachten van deze webshop! + -best goedkope onderdelen; -leuke site; -makkelijk te bestellen; -nette producten bij levering. - -geen tot... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service en onredelijke kosten bij gedeeltelijke retour Een bestelling geplaatst die ruim boven de drempel voor gratis verzending lag. Helaas moest ik één onderdeel (het display) retourneren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zojuist heb ik een prachtige fietslamp aangeschaft die ontzettend veel licht geeft. Echt fantastisch als je nagaat hoe soepel dit verlopen is via de website van onlinefietsonderdelenkopen.nl De fietsl... Leggi di più

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,3

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs en snelle levering.

Mijn eerste ervaring met OnlineFietsOnderdelenKopen is uitstekend.
Deze shop staat vanaf vandaag op mijn favoriete lijst met Bikester, Hibike en Rose.
De prijs is scherp - in mijn geval waren de door mijn gewenste producten op één na in de aanbieding - en de levering is rap - gisterenochtend besteld, vanochtend de spullen ontvangen.

De track&trace-ticket komt vrij laat in de avond - +/- 22:00 - .

30 luglio 2016

Prima geholpen.

Ik ben prima geholpen. Ik wist niet precies welke fietsbanden ik nodig had, maar de meneer aan de telefoon wist mij dit goed uit te leggen. Levering was ook snel.

11 febbraio 2016
Valutata 3 stelle su 5

Na valse belofte en onbereikbaarheid, toch nog goedgekomen........

Nadat ik me een paar dagen had afgevraagd of ik opgelicht was, kwam de mail dat de bestelling verzonden was bijna als een verrassing. Het is in ieder geval vervelend als je wordt gelokt met "voor 15.00 uur besteld, volgende dag geleverd" en je hoort er een paar dagen niks meer van. En men bleek telefonisch en via mail niet bereikbaar. Maar goed, ik heb zojuist de bestelling netjes binnengekregen.

8 gennaio 2016

Slechte service

Wacht nu al langer als 10 dagen op mijn bestelling reageren niet op mail telefonisch word je aan het lijntje gehouden met is morgen over tot op vandaag nog niets ontvangen

2 settembre 2015

Fijne webshop

Duidelijke en informatieve webshop. Ik kon er snel vinden wat ik zocht en ben goed geholpen met een vraag. Daarnaast had ik het item snel en goed verzorgd in huis. Fijne webshop dus!

14 luglio 2015
Valutata 1 stelle su 5

voor 15.00 uur bestelt,ja ja............

zaterdagmiddag bestelling geplaatst,toch voor de lage prijs gegaan.had al meerdere negatieve reviews gelezen over onlinefietsonderdelenkopen.
maar toch de gok genomen.
nu 3 werkdagen later nog niks ontvangen.
terwijl mij gister toegezegd was dat hij vandaag bezorgt zal worden.
jammer maar volgende keer maar ergens anders bestellen.

8 luglio 2015

Weet waaraan je begint!

Wat kun jij als potentiële klant nou verwachten van deze webshop!

-best goedkope onderdelen;
-leuke site;
-makkelijk te bestellen;
-nette producten bij levering.

-geen tot trage mail verkeer (bevestigingen etc.).

Misschien één min punt, maar wel één van de belangrijkste.
Hier bestel ik jammer genoeg niet meer.

Keuze is aan jou!

11 dicembre 2014

Bedankt! Goede service.

Complimenten voor de fietsreparateur die in de winkel staat. Ik had een wiel besteld maar ik kreeg deze er maar niet op. Ik kreeg een paar tips en het is uiteindelijk gelukt. Bedankt!

8 maggio 2014

Goedkoop en service

Ik had reflecterende kleding nodig en heb op verschillende websites gezeten. Ik vond het echter allemaal aardig duur. Op deze site betaalde ik voor een reflecterend hesje maar 4 euro en voor een lichtband ook zoiets. Ook nog goede service, bedankt!

6 novembre 2013
Valutata 2 stelle su 5

Slechte ervaring onlinefietsonderdelenkopen.nl

Niet kopen bij dit bedrijf (onderdeel van AGU) Men beloofd met een paar dagen te leveren, maar in de praktijk duurt dit bijna vijf weken. Bovendien moet je hier zelf achteraan bellen of ze alsjeblieft willen leveren en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Hebben geen webshop-keurmerk.

2 agosto 2013
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più