Banner for Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Ondio (tidligere Kontorgiganten) Recensioni 1.293

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Ondio er det eneste jeg bruker for min lille bedrift. Som logoped brukes det mye kontorutstyr som blekk, papir, og hauger med mapper og lamineringsark. Leveringen er superkjapp, typisk 1-2 virkedager... Leggi di più

Varene ble bestilt en sen søndagskveld. Mandag morgen ble de behandlet, pakket og sendt. Bring/posten fikk dem raskt leverti innimellom alle helligdagene.

Kartongen med kaffe kom en uke etter bestillingen på nettsiden og det var bra, men ble litt skuffet over prisen som var kr 60,- pr kg over tilbudsprisen i Spar butikken den dagen jeg hentet varen.

Veldig fornøyd med dem. Vi bestiller flere ganger hvert år og varan kommer fort. Det er supert at mann kan tjene bonus og bruker dem etterpå.

1. Negozio di fornitura per uffici
  2. Grossista di forniture per uffici

Informazioni su Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Ondio er en digital leverandør av kontorrekvisita, forbruksvarer og arbeidsplassutstyr til bedrifter, skoler og offentlige virksomheter i Norge.

Vi leverer alt fra papir, penner og kontorartikler til kaffe, rengjøring, hygiene og andre nødvendige produkter til arbeidsplassen – raskt, enkelt og til konkurransedyktige priser.

→ Stort utvalg – Et bredt sortiment av kjente merkevarer for bedrifter og organisasjoner

→ Effektive innkjøp – En digital plattform som gjør bestilling enkelt, raskt og oversiktlig

→ Konkurransedyktige priser – Klare priser uten unødvendig kompleksitet

Ondio hjelper i dag over 700.000 kunder i Norge og resten av Europa med deres daglige innkjøp av kontorrekvisita og forbruksvarer.

Vi er en del av en europeisk e-handelsgruppe med fokus på datadrevet optimalisering av sortiment, prising og tilgjengelighet.

Kontorgiganten er nå blitt til Ondio.
Samme løsning, samme mennesker og samme service – nå under ett felles navn i Europa.

Promotion box for Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Pulsen i arbeidsplassen

Alt det nødvendige – alltid tilgjengelig, alltid i flyt.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Alltid rask levering på døren.

28 aprile 2026

Takk for din anmeldelse!

Hos Ondio (tidligere Kontorgiganten) hjelper vi bedrifter og organisasjoner med å samle innkjøp av kontorrekvisita, kaffe og forbruksvarer på ett sted.

Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd 😊

Risposta di Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Tusen takk for en fin tilbakemelding!

Vi setter stor pris på det. Hos Ondio (tidligere Kontorgiganten) jobber vi hver dag for å gjøre det enkelt å handle alt til arbeidsplassen – fra kontorrekvisita til renhold og hygiene.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Ondio

Bra priser og rask levering!!

Bra priser og rask levering!!! Anbefales

28 aprile 2026

Takk for din anmeldelse!

Hos Ondio hjelper vi bedrifter og organisasjoner med å samle innkjøp av kontorrekvisita, kaffe og forbruksvarer på ett sted.

Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Ondio

Andre gangen eg bestiller herfra

Andre gangen eg bestiller herfra. Rask levering og fornøyd med varen

27 aprile 2026

Risposta di Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Tusen takk for en fin tilbakemelding! 🤩

Vi setter stor pris på det og ser frem til å hjelpe deg igjen

Ondio (Tidligere Kontorgiganten)

Veldig brs

Veldig brs : )

20 aprile 2026

Risposta di Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Tusen takk for en fin tilbakemelding! 😊

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen.