Oliver Furniture Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Vi købte puslebordet Seaside hos Illums Bolighus. Da vi havde spørgsmål til samlingen af bordet, kontaktede vi Oliver Furniture. Teamet var meget hjælpsomt og svarede hurtigt. Der var en fejl på et af... Leggi di più

Wir haben die Babyzimmermöbel der Wood Serie und sind mega zufrieden. Der Aufbau ist sehr easy, die Qualität ist top und zur wunderschönen Ästhetik muss ich nicht viel sagen. Wir würden uns immer wied... Leggi di più

Vi har senge til begge børn fra serien Wood Mini+, som har været ombygget flere gange. Derudover har vi en kommode med pusleplads og en co-sleeper. Sidstnævnte kan ombygges til en bænk, som nu passe... Leggi di più

Møblerne fra Oliver Furniture er ganske enkelt godt håndværk. Ikke alene er de produceret i Europa i virkelig god kvalitet, og er derfor anvendelige i mange år frem. De er også smukke og tidløse, og e... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Arredatore d'interni
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Oliver Furniture skaber møbler af træ til den moderne familie. Vores univers er dybt forankret i en stolt skandinavisk møbelsnedkertradition, og ambitionen er at skabe produkter, der kan gå i arv i generationer. En enkel æstetik, håndværk af den højeste kvalitet og fokus på funktion er vores pejlemærker – og den nordiske livsstil vores attitude. Vores Seaside Collection er inspireret af det enkle sommerhusliv, mens Wood Collection fremhæver de mange naturlige lag af skønhed indlejret i træ som materiale. Oliver Furniture blev grundlagt i 2003 af møbelsnedker og designer Søren Rørbæk. Firmaet er i dag baseret lige nord for København.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fuldkommen unik kundeservice

Fuldkommen unik kundeservice. Købte en OF seng på DBA. Der manglede nogle skruer. Ringede til OF, og de kunne enten sende dem, eller ... man kunne komme forbi og hente dem selv. Uden beregning that is. Hurtige svar hele vejen igennem, og bare virkeligt fint at de også servicerer deres produkter 'second hand' - STOR ROS til jer :-)

26 gennaio 2023

Bought my wardrobe 3 months ago and it…

Bought my wardrobe 3 months ago and it still smells of strong toxic chemicals. I asked the manufacturer to confirm whether it contained formaldehyde and they confirmed it did, apparently at “safe” levels. We’ve tried airing the room out and lots of natural remedies but we cannot get rid of the strong toxic chemical smell. I do not feel safe letting my young child sleep in the same room as this furniture.

25 ottobre 2022

Boucle chair- We ordered a boucle chair and had it…

We ordered a boucle chair and had it delivered 9/24. Jimmy and Quan were very professional and made the delivery process very easy. Not only is the chair very comfortable but we really appreciate Jimmy and Quran’s help in setting up this delivery. Many thanks!

22 settembre 2022

Fremragende kundeservice

Jeg var kommet til at vaske betrækket til min ene madras forkert samt smide det i tørretumbleren. Alt sammen min egen fejl. Jeg ringer ind for at høre om jeg kan købe et betræk uden madras. De sender et nyt betræk indenfor få dage kvit og frit.

Bedst kundeservice jeg har modtaget i år!

Dertil kan jeg kun anbefale produkterne. Flotte og i god kvalitet.

23 settembre 2022

Fejl på del - men super service

Vi fik kort før jul leveret en seng produceret af Oliver Furniture, købt på en webshop. Der var desværre en fejl på en af delene i sengen, så den ikke kunne samles. Vi kontaktede Oliver Furniture direkte og efter kort samtale og et par billeder af fejlen, blev der samme dag sendt en ny del afsted og sengen kunne samles dagen efter. Stor tak til Trine for rigtig god service.

4 gennaio 2022

Strong smell of the new dresser

Have bought a nursery dresser recently and it smells so strong and irritating. I have used a dehumidifier and a fan to ventilate the smell but sounds it helps only a little. I'm wondering what the smells are from, hope it's not from the chemicals of the furniture.

26 ottobre 2021

The customer service was very friendly

The customer service was very friendly. Scheduling was a bit of a headache and they were aware of the problems and said they are working on it, so hopefully if you order you won’t have as much as an issue as I did! The sectional I got is beautiful and very comfy… but it smells horrible?? Almost like a fishy odor and making my entire living room smell.. did anyone else have this issue and if so did it go away??? Really don’t won’t to have to order a shampooing service on a brand new couch that cost 2 grand but it’s definitely pungent.

Thanks in advance!

25 settembre 2021

Dear Maddie,

We believe you have us mixed up with another company. We only sell furniture for kids. The couch you describe isn't a product from our collection. We don't sell couches. We are a Scandinavian children's furniture company selling sustainable kids furniture.

We would appreciate if you would kindly remove your review/rating due to the misunderstanding.

Kind regards
Oliver Furniture

Prima kvalitet og fantastisk service

Har en Wood højseng fra dem og den er virkelig i en lækker kvalitet og malingen og lak holder bare rigtig godt. Vi kontaktede dem også angående hvid maling til reparation af småskrammer og de sendte en lille beholder over uden beregning. Virkelig fantastisk service!

24 luglio 2021

Super service og kvalitet i top

Super service! Flotteste seng med bedste kvalitet.

Selvom jeg købte sengen igennem Oliver furniture forhandler, vil jeg alligevel lave en anmeldelse herinde.

Jeg havde aftalt med stokværk, vores classic Wood seng blev leveret onsdag, men fordi der manglede en del, blev jeg kontaktet af Tine fra Oliver Furniture, at den blev forsinket.
Vi spurgte om vi måtte hente selv, så vi havde en seng inden weekenden. Det var intet problem og min dreng elsker den!

Vi købte denne fordi hans tidligere seng knirkede som bare pokker. Denne er mega god kvalitet og ingen knirken = søvn til hele familien.
Vi er overlykkelige.
Tak til Tine for helt exceptionel service 👏👍

6 maggio 2021

Revne i møbel og forvirring om fragt

Flotte møbler men den Wood-puslekommode til knap 8000,- kr vi købte i sommer har nu en lille revne ude i siden af puslepladen :(

Dertil kommer, at vi betalte for at fragtfolkene ville bære kasserne op da jeg som gravid ikke kunne løfte - men da fragtmanden kom havde han aldrig hørt om opbæring og ville først ikke hjælpe. Han lignede heller en der var i stand til at løfte kasser.

Det endte med at min mand hjalp fragtmanden med at bære op, men kasserne er tunge og uhåndterbare for ikke-prof flyttefolk og kasserne endte med at efterlade skrabemærker på vores nymalede vægge.

Endelig var der uenighed om prisen på fragt inkl opbæring. Jeg fik på skrift én pris via mail på 500,- kr., men modtog en faktura på 600,- kr.

Så: OF krævede betaling selvom fragtfirmaet egentlig ikke kunne levere det jeg betalte for - fragtprisen var også uklar - fik et mærke på væggen - og møblet har en revne

5 novembre 2020

Hej K Rasmussen

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med levering af din ordre, samt at der efter kort tids brug er kommet en lille revne i puslepladen.

Du er meget velkommen til at indberette din reklamation til vores kundeservice, så vil vi kigge på det hurtigst muligt og vende tilbage, med henblik på at finde en løsning.

Mvh
Oliver Furniture

Alt for dårlige i forhold til prisen

Alt for dårlige i forhold til prisen. Vi har haft 3 senge til vores to piger. Den første var til en af som 1 er håbløst ulogisk at samle og 2 kun havde 2,5 år i sig inden vi må smide den ud da træet revner.
Nu er en af de 2 junior seaside senge så faldet sammen og skal laves, dog simpelt men ny dobbelt gevind møtrik.

I samme periode har vores egen seng fra Ikea og gæstesengen fra samme, hvilken er den eneste seng der må rigtig leges i. Som der er blevet hoppet, danset etc. I 4 år og den holder fortsat uden problemer,

Man betaler for lillebror romantikken, men du får et dårligt produkt der går i stykker og slet ikke tåler samme sjov, som det jeg ville have troet var billige mærker.

29 ottobre 2020

Hej Brian,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten på de senge, i har købt hos os.

Alle vores møbler er designet og produceret ud fra et princip om bæredygtighed, god kvalitet og lang levetid, så det er bestemt ikke meningen, at de kun skal holde i få år.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice vedr. sager som denne. Vi tager alle henvendelser seriøst og gør altid vores bedste for at løse reklamationer hurtigt og bedst muligt. Hvis der er revner i træet, ombytter vi delene, og det samme gør vi hvis der er dele, der ikke virker som de skal.

Det ville glæde os hvis du kunne kontakte os pr. mail eller telefon, så vil vi gerne se nærmere på de ting du nævner, med henblik på at finde en god løsning.

Mvh

Tlf: 49707317