Har lige prøvet white tandpasta I glas, mund virker frisk efter den men måske kunne være uden alkohol i. Kokos fibre opvaske børste og svamp, virker ikke besvarlige og nemt. Solcreme virker behageligt... Leggi di più

Mig og min familie prøver at være plastikfri og skåne miljøet og vores krop for farlige kemikalier. Så det så dejligt at kunne shoppe hos økofamilien og modtage en pakke uden plastik eller noget, så e... Leggi di più

Jeg har købt to deoer. Ben & Anna Naturlig Deodorant Papertube - Persian Lime (40 g) Naturlig deodorant stick - Sweet Summer (40g) For det første når man vil smøre dem i armenhulen, h... Leggi di più

Mit køb var en mulepose, en rummelig skuldertaske. En vare, der kun føres få steder i Danmark. Den taske jeg modtog var økologisk og i stof og perfekt syet, og stoffet var neeutralt og smukt i en dæmp... Leggi di più

1. Internet point
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di hobbistica
  5. Negozio di casalinghi
  6. Negozio di mobili per cucina

Økofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brænder for at gøre økologiske og kemifrie produkter tilgængelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljø og samfund. Hos Økofamilien ønsker vi at inspirere og gøre det nemt for familier og enkeltpersoner at træffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gå på kompromis med funktionalitet eller æstetik. Vi tror på, at små ændringer i dagligdagen kan gøre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjælper vores kunder med at reducere deres affald, bruge færre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte økologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, så vores kunder kan handle med god samvittighed. Økofamilien arbejder også for at skabe opmærksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi værdsætter vores kunders input og stræber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse – fra let navigation på vores hjemmeside til hurtig levering og imødekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop – vi er en del af en bevægelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Økofamilien ønsker vi at være din foretrukne partner i rejsen mod en mere bæredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gøre en forskel.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super webshop med mange gode produkter!

Super webshop med mange gode produkter!
Jeg har selv bl.a. købt en thermokop fra 24bottles, som jeg er virkelig glad for. Har brugt den dagligt i 14 dage, og ikke så meget som en dråbe kaffe i min taske :)

30 maggio 2020

Fantastisk butik

Faldt over økofamilien på Instagram, det var heldigt. Gode produkter med gode beskrivelser på siden og lynhurtig levering. Varerne kan sendes i miljøvenlig emballage, 👍 super.

30 maggio 2020

Altid en god oplevelse.

Jeg har flere gange handlet ved Økofamilien, og det har været en god oplevelse hver gang. Der er fokus på genanvendelige forsendelsesmaterialer og hurtig levering.

15 aprile 2020

Lynhurtig levering

Dagen efter jeg bestilte kunne jeg hente min pakke :)
Hele vejen fra jeg var inde og kigge på hjemmesiden, samt bestille og til pakken kom har været en positiv oplevelse og jeg kan klart anbefale Økofamilien.

10 marzo 2020

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Jeg bestilte en del vare. Desværre var der rod med lagerbeholdningen. En af de vare jeg havde bestilt 4 stk. af var der kun 2 stk. af. Jeg blev ringet op og gjort opmærksom på det. Jeg blev tilbudt at få det eftersendt, nøjes med 2 eller få et andet produkt. Medarbejderen var rigtig behagelig at snakke med og hun var meget serviceminded.
De forskellige produkter jeg modtog levede op til forventningerne og var af lækker kvalitet. Jeg vil meget gerne handle der igen.

17 gennaio 2020

Glad og tilfreds!

Jeg bestilte en vivatex ammepude, og leveringen gik lynhurtigt. Jeg kunne hente puden 2 dage efter i min lokale pakkeshop! Så jeg er en glad og tilfreds kunde.

14 gennaio 2020

Anbefaling :)

Jeg er altid så glad for at handle her, og vil klart anbefale det til andre også :) Jeg har fået rigtig mange fine sager såsom genbrugelige vatrondeller og bivokslærred til indpakning af madvarer/skåle mm, i mit forsøg på at leve mere zero waste :)

4 gennaio 2020

Godt udvalg

Godt udvalg af forskellige varer, når man er interesseret i at gøre sin livsstil mere bæredygtig. Bestillingen var nem og levering hurtig. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her fra. Jeg kan varmt anbefale.

12 dicembre 2019

Super 👍🏻

Super 👍🏻

Bestilte en økomadras til mit lille snartkommende barn, til en Next2Me seng.
Er rigtig glad for den og den kom i god indpakning.

2 novembre 2019

Fragt op til et kilo 39 kr. for en vare på 16 gram - har fået en forklaring nu!

Jeg er helt fint tilfreds med de to stofkaffeposer, jeg købte, men de og det medfølgende brev tilsammen, vejer 16 gram, så at I tager 39 kr. i fragt for en vare, der nemt kunne være sendt som det billigste brev til 10 kr., synes jeg er helt i hegnet af urimelighed, det kan I sgu ikke være bekendt!!!!
PS: Nu har jeg skrevet til dem og fået den (gode) forklaring, at de ikke kan sende varer som brev, fordi de så ikke kan spore forsendelsen, og det giver jo god mening!

8 ottobre 2019