Gode priser, mærkelig afhentning?
Det var nemt at bestille igennem deres hjemmeside, og priserne virker rigtig fornuftige.
Leveringen gik også rigtigt godt, da der kom en flink yngre mand og satte tingene af hos os. Vi bor på 3. sal, og det var forstået fra vores side, at de kun leverede i gade højde, så vi var forberedt på at vi selv skulle bære det op.
Da det så skulle afhentes igen står der at de kommer i mellem kl. 12-17 og afhenter det. Og som tidligere sagt i gade højde hvilket vi er indforstået med. Så vi regner med at ligesom da de kom og afleverede tingene, at de så lige gav et kald 10-15 min før de ankom. Så jeg kunne få bøjet tingene ned.
Men i stedet for det, så ringer det på døren da kl. er ca. 14, og det står så en ældre mand og den yngre mand som afleverede bordene og stolene i første omgang. Noget af det første jeg så får at vide er at det skulle gives tilbage i gade højde, på en lidt småirriteret måde af den ældre mand???
Jeg ved ikke helt hvad han havde regnet med der? At vi bare skulle stille borde og stole på gaden kl. 12 også bare lade det stå i op til 5 timer? Hvis det var blevet stjålet hvem havde så stået med problemet der?
Ærgelig afslutning på en ellers meget vellykket udlejning. Jeg har ingen idé om hvem der ældre mand var, men det kan da ikke være en der egner sig til at arbejde sådan et sted, siden han ikke lige kunne give et kald om at de var på vej så jeg havde en lille chance for at få det ned i gade højde.
Men stor ros til den yngre mand som var med, som i det mindste sagde god dag og virkede som en der gad sit job.
9 maggio 2016
Non scritta su invito