Pełen profesjonalizm od początku do końca! Organizacja biletów na Mistrzostwa Świata w USA przebiegła wzorowo. Wszystko było dopięte na ostatni guzik, świetny kontakt i szybkie odpowiedzi na każde pyt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bilet na El Clasico - marzenie fana FC Barcelona, tyle że bilety niemal nieosiągalne. Z OgarnijBilet było to możliwe. Współpraca i informacje dostępne na każdym etapie. Nawet kiedy już odebraliśmy bi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Korzystaliśmy nie raz, a i nie nie zawahamy się kolejny jak wpadnie znów jakiś pomysł do głowy. Mówisz i masz - tak to działa w OgarnijBilet.pl Od początku do końca w kontakcie, wszystko pięknie wytłu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Proces pozyskania biletów bez zarzutu, wszystko tłumaczone na bieżąco nawet instrukcje wejścia na stadion. Czułem się naprawdę zaopiekowany podczas pobytu oraz mogłem liczyć na pomoc i wytłumaczeni... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Tickets for matches, concerts and events
Informazioni di contatto
All World, Polonia
- +48739612380
- kontakt@ogarnijbilet.pl
- ogarnijbilet.pl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Gorąco polecam
Organizacja wyjazdu na mecz Liverpool- Southampton( pakiet: mecz+ lot+ nocleg) bardzo profesjonalna. Wszystko od samego początku dobrze koordynowane. Stały kontakt przez WhatsApp już podczas samego pobytu. Polecam 100% 💪

Risposta di OgarnijBilet.PL
Szybki kontakt z organizatorami i super…
Szybki kontakt z organizatorami i super miejsca na stadionie

Pełna profeska
Pełna profeska , wszystko pięknie zorganizowane, szybko , miło, sprawnie polecam !!!!

Mega polecam!
Mega polecam! Konkretna oferta, pomoc w wyborze biletów, świetny kontakt przez cały czas

Naprawdę warto 🙂
Po raz kolejny dzięki 💙 OgarnijBilet.pl 💙 wzięłam udział w meczu mojej ulubionej drużyny.
Polecam ich z całego serca, zawsze są pomocni i bardzo dbają o klienta przez cały czas. Niezawodni za każdym razem 🙂
Można kupić same bilety np. na mecz piłki nożnej, ale równie dobrze mogą zorganizować cały wyjazd (noclegi, przeloty itp.). Cudowne emocje gwarantowane ☺️

Dortmund Mediolan
Bilety zorganizowane na mecz BVB - Barcelona i AC Milan - Inter. Swietny kontakt i bardzo dobre miejsca na stadionie. Polecam !

Polecam wszystkim serdecznie!
Polecam wszystkim serdecznie! Udało się zorganizować bilety na mecz domowy Chelsea z Leicester. Bilety mieliśmy w świetnym miejscu, przez co widowisko oglądało się bardzo przyjemnie. Doskonały kontakt z organizatorem, szybko i bezproblemowo odpowiadają na każde pytanie. Pełen profesjonalizm. Napewno jeszcze nie raz skorzystam :) Serdecznie polecam!

Jestem mega zadowolony
Jestem mega zadowolony, chciałem się wybrać na mecz ale ze względu na moją pracę nie mogłem kupić biletu z wyprzedzeniem i udało się to bez problemowo nawet tego samego dnia którego odbywał się mecz. Mega polecam :)

Bilety na sektor Manchester City
Firma Adama jest Rzetelna, Uczciwa, Fachowa w tym co robi.
Jako jedyna na rynku była w stanie załatwić bilety na sektor Manchester City w meczu z Tottenham Hotspur w Londynie.
Szybki kontakt...
Profesjonalne załatwienie sprawy...
Polecam na 100% 💪

Bardzo pozytywnie
Bardzo pozytywnie. Polecam. Bilety na mecz ligowy Benfica Lizbona. Profesjonalizm. Wsparcie. Wszystko ok. 👍

Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt , cena również niewygórowana. Wszystko na plus , na pewno będę korzystał w przyszłości ponownie.

Serdecznie polecam
Serdecznie polecam, super podejście i bardzo dobry kontakt. Korzystaliśmy już kilka razy i pewnie jeszcze nie raz skorzystamy. Miejsca na stadionie jedne z najlepszych. 😊

Bardzo polecam
Bardzo polecam organizatorów, bardzo szybka i bezproblemowa komunikacja, na bieżąco dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Świetne miejsca na stadionie, na kolejne mecze tylko z wami. Polecam z czystym sumieniem!😊

30stka na San Siro z przyjaciółmi
Szybki i sprawny kontakt z klientem. Odpowiedzi na wszelkie pytania związane z wyjazdem. Polecam z czystym sumieniem ludziom, którzy chcą pojechać na jakiś zagraniczny mecz, a nie wiedzą, jak się za to zabrać.

Risposta di OgarnijBilet.PL
Profesjonalna obsługa,stały kontakt z…
Profesjonalna obsługa,stały kontakt z organizatorem, świetne miejsca na stadionie, wszystko bezproblemowo ogarnięte, polecam! Z pewnością wrócimy kolejnym razem :)

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.