Oefenboeken Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

7 juli besteld om het maandag mee te nemen op vakantie. Zou de volgende dag in huis zijn. Niks binnengekregen, en ook geen bevestigingsmail. ?? 14 juli: vanmorgen ben ik gebeld met excuus en ber... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb twee sets besteld op 24 juni en gekocht online. Ik krijg geen orderbevestiging en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb nu voor de tweede keer gemaild en geen respons. Na dit beric... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne boeken. Mijn zoon zit in groep 2 maar heeft totaal geen uitdaging omdat het te makkelijk is. Dus met deze boeken oefent hij tocj een niveau hoger.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

94 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Besteld, helaas niet mogen ontvangen.

Ik heb 2 boekjes besteld, na een week nog geen verzending.
Na een bericht op Trustpilot ontving ik een e-mail dat ze deze gaan versturen. Daarna wel een e-mail van verzending ontvangen met trackandtrace.
Na de reviews gelezen te hebben lijkt het een patroon.

8 luglio 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat vervelend dat u de twee bestelde boekjes nog niet heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor.

We hebben inmiddels al geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar op dat moment kwam het gesprek niet uit. Ondertussen zoeken we bij DHL uit wat er met uw bestelling is misgegaan. Later deze week nemen we opnieuw contact met u op om dit verder met u af te handelen.

Super fijne boeken

6 aprile 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat ontzettend fijn om te lezen! Geweldig dat uw zoon met onze boeken op een niveau hoger kan oefenen en zo toch voldoende uitdaging krijgt. Bedankt voor uw mooie review en heel veel leerplezier gewenst!

Vakantie oefenboeken

Wij bestelden de vakantie oefenboeken van zowel taal als rekenen voor onze meid die van groep 4 naar 5 (van 2e naar 3e leerjaar) gaat zodat ze deze vakantie ook wat blijft oefenen. Ook al is er wel wat verschil tussen België en Nederland qua leerstof, ze kan wel 98% zelfstandig invullen en maken. We zijn echt heel tevreden over de oefeningen en de afwisseling tussen de oefeningen ook! Zelf vindt ze het ook heel leuk om te maken!

12 luglio 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat ontzettend fijn om te lezen! Geweldig dat uw dochter de vakantie-oefenboeken voor taal en rekenen vrijwel helemaal zelfstandig kan maken en dat ze de oefeningen ook echt leuk vindt. Ondanks de kleine verschillen tussen het Belgische en Nederlandse onderwijs, is het mooi dat de boeken zo goed aansluiten bij haar niveau.

Heel erg bedankt voor uw mooie review en veel leerplezier gewenst tijdens de vakantie!

Niks geleverd!!

14 juli: vanmorgen ben ik gebeld met excuus en bericht van nalevering. Echter nu al op vakantie dus weinig nut meer ervan.
Voor 15.00 besteld, volgende dag in huis mag aangepast worden online.
Ik wacht mijn bestelling af na de vakantie. Als de kwaliteit voldoende is, pas ik de sterren aan.
Jongen aan de telefoon klonk in ieder geval wel enthousiast en vriendelijk, genoeg positieve energie om iets moois van dit bedrijf te maken dus.

10 luglio 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat vervelend dat uw bestelling is blijven hangen en dat u de boeken daardoor niet op tijd voor uw vakantie heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Uiteraard komt uw pakket gewoon aan. Om het ongemak enigszins te compenseren, zullen wij uw bestelling bovendien volledig kosteloos verdubbelen.

Fijn dat we u telefonisch hebben kunnen spreken en bedankt voor uw vriendelijke woorden over het gesprek. We hopen dat de kwaliteit van de boeken straks helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb twee sets besteld op 24 juni en…

Na dit bericht hebben ze mij direct gebeld alles alsnog opgestuurd. Jippie! Heel aardig want ze hebben zelfs een extra boekje erbij gedaan. Topservice!

24 giugno 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat fijn om te lezen dat we het alsnog snel voor u hebben kunnen oplossen! Onze excuses dat u in eerste instantie geen orderbevestiging ontving en zo lang op uw bestelling en een reactie heeft moeten wachten.

Heel veel plezier met de boeken en natuurlijk ook met het extra boekje. Bedankt dat u uw ervaring heeft bijgewerkt en voor uw mooie woorden over onze service!

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk en overzichtelijk voor de kind!

We hebben vakantie oefenboekjes en ze zijn overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk meenemen op reis!

22 giugno 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat fijn om te lezen dat de vakantie-oefenboekjes duidelijk en overzichtelijk zijn! Ideaal dat ze ook makkelijk mee op reis kunnen, zodat er op een leuke en ontspannen manier geoefend kan worden. Bedankt voor uw mooie review!

Valutata 3 stelle su 5

Beperkt aantal oefeningen door tips ouders

Inhoud van de oefenboeken valt tegen. Eerste derde deel van het boek bestaat uit algemene tips voor ouders in grote letters. Hoeveelheid en kwaliteit opdrachten valt tegen en sterk twijfelachtig of het daadwerkelijk zo professioneel ontwikkeld is als wordt gesteld. Als je besteld hebt wordt je op een veelvuldig gespamd om meer te kopen en als je dat weigert de vraag nogmaals voor nog meer korting. Op een mail naar het bedrijf zelf wordt niet gereageerd. Levering boeken is wel heel netjes en snel.

Na telefonisch contact met de verkoper is het goed en netjes opgelost.

5 giugno 2026

Leerzaam & leuk!

Wat leuk dat er oefenboeken zijn al voor groep 1/2. Onze zoon vindt de opdrachten heel leuk om te doen. Wij nemen de oefenboeken straks ook mee op vakantie. Echt leerzaam.

13 maggio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat jullie zoon zoveel plezier heeft in de oefenboeken voor groep 1/2. Op jonge leeftijd spelenderwijs oefenen kan een groot verschil maken, dus het is geweldig dat hij enthousiast aan de slag gaat met de opdrachten.

Ook ideaal dat de boeken mee op vakantie gaan. Zo blijft leren leuk, zelfs tijdens de vrije dagen.

Veel plezier samen en bedankt voor jullie vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een vraag over een omruiling…

Ik heb een vraag over een omruiling gesteld. Het heeft even geduurd, maar het is nu gelukkig opgelost. Omdat er sprake van een miscommunicatie was heb ik een extra digitale link voor een oefenboek gekregen. Fijn opgelost!

8 giugno 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat het uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Soms kan er helaas sprake zijn van een miscommunicatie, maar we vinden het belangrijk om samen tot een passende oplossing te komen.

Bedankt voor je geduld en veel plezier met het extra oefenboek!

Leuke boeken

Leuke boeken. Helder en duidelijk en alles goed omschreven.

30 maggio 2026

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat de boeken helder, duidelijk en goed omschreven zijn. We vinden het belangrijk dat kinderen én ouders er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met oefenen!

Leerrijk en plezant

Snelle verzending!

Leuke en leerrijke vakantieboeken die aangepast zijn aan de leeftijd. Onze dochter is alvast fan!

26 maggio 2026

Risposta di Oefenboeken

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat de vakantieboeken goed in de smaak vallen en dat jullie dochter alvast fan is. We besteden veel aandacht aan het maken van oefeningen die zowel leerzaam als leuk zijn, zodat kinderen met plezier blijven oefenen.

Ook fijn dat de snelle verzending is opgevallen. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen jullie dochter veel oefenplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoon gaat na de zomervakantie baar…

Mijn zoon gaat na de zomervakantie naar groep 5 en heeft de oefenboeken van taal en rekenen genaamd "van groep 4 naar groep 5" ontvangen. Hij vind het erg leuk om na het oefenen zijn eigen werk na te kijken. De antwoorden staan namelijk achterin de boeken. Ik raad deze boeken zeker aan.

22 maggio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je zoon zo enthousiast aan de slag is gegaan met de boeken van groep 4 naar groep 5. Zelf kunnen nakijken vinden veel kinderen inderdaad erg fijn. Het geeft niet alleen direct feedback, maar zorgt ook voor extra zelfvertrouwen en zelfstandigheid tijdens het oefenen.

Geweldig dat hij er plezier in heeft en bedankt voor je aanbeveling. Wij wensen hem alvast heel veel succes en plezier in groep 5!

Valutata 5 stelle su 5

Top vakantieboeken voor groep 5/6!

Super tevreden met de reken- en taalboeken van oefenboeken.nl! Mijn kind zit in groep 5 en ik wilde voorkomen dat alles tijdens de vakantie weer weggezakt zou zijn.
De boeken zijn leuk opgezet en niet te zwaar - precies genoeg oefening om bij te blijven zonder dat het voelt als 'huiswerk'. De afwisseling tussen rekenen en taal werkt goed, en de opdrachten sluiten mooi aan bij wat ze op school leren.
Wat ik vooral fijn vind: de boeken zijn compact, dus makkelijk mee te nemen. En het mooiste: mijn kind pakt ze uit zichzelf! Dat zegt genoeg 😊
De service was ook top - snel geleverd en goed verpakt. Aanrader voor ouders die hun kind tijdens de vakantie een beetje bij willen laten blijven oefenen!

7 maggio 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat een geweldige review, bedankt!

Fantastisch om te lezen dat de vakantieboeken precies bieden wat jullie zochten: op een leuke en ontspannen manier blijven oefenen zonder dat het als huiswerk voelt. Dat jullie kind de boeken zelfs uit zichzelf pakt, vinden we misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Fijn ook dat de afwisseling tussen rekenen en taal goed bevalt en dat de opdrachten aansluiten bij wat er op school wordt geleerd. Daar besteden we veel aandacht aan bij het ontwikkelen van onze boeken.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met oefenen tijdens de vakantie!

Vakantieboeken

Om de overgang naar groep 5 straks soepeler te laten verlopen hebben we voor zowel rekenen als taal de vakantieboeken besteld. Sommige onderdelen zijn nog best lastig, maar dit zorgt er wel voor dat mijn dochter geprikkeld blijft. De boeken hebben een goede kwaliteit en bieden voldoende oefenmateriaal om de zomer door te komen!! Blij mee 😊

10 maggio 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat de vakantieboeken goed bevallen. Juist de combinatie van herhalen en alvast kennismaken met nieuwe lesstof helpt kinderen om met meer vertrouwen aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Mooi dat de opdrachten uitdagend genoeg zijn om je dochter geprikkeld en gemotiveerd te houden.

Wij wensen haar alvast veel succes en plezier in groep 5!

Aanrader!

Heel tevreden van! Wij zijn uit België, maar ook voor Belgische kindjes heel leerzaam en toepasbaar. De boeken zijn mooi onderverdeeld in thema’s, waardoor je exact kunt kiezen waar je wil op oefenen. De oefeningen zijn helder uitgelegd en perfect op maat (niet te gemakkelijk en niet te moeilijk). Aanrader!

13 aprile 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de oefenboeken ook voor Belgische kindjes zo leerzaam en goed toepasbaar zijn. Geweldig om te horen dat de indeling in thema’s prettig werkt en dat de oefeningen precies de juiste balans hebben tussen uitdagend en goed te volgen.

Zeker een aanrader

De oefenboeken zijn erg fijn om met je kinderen uit te leren en oefenen. Duidelijk, en richt zich echt tot de groep waar je kind in zit. Heel fijn.

2 aprile 2026

Risposta di Oefenboeken

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de oefenboeken zo goed bevallen en duidelijk aansluiten bij het niveau van de groep van je kind. Heel leuk dat jullie er samen zo prettig mee kunnen leren en oefenen.

Valutata 5 stelle su 5

Super leuk ook voor leergierige kids!

Mijn dochter vraagt smiddags na schooltijd vaak of ik een lijstje met sommen voor haar wil opschrijven om te oefenen. Wij kregen deze boeken binnen en ze is gelijk enthousiast begonnen met oefenen. In groep 4 scoort ze hoog op haar rapport dus we hebben expres gekozen voor de volgende groep zodat ze echt alvast iets te oefenen heeft. De opdrachten zijn duidelijk waardoor ik haar niet hoef te helpen. Dat ze het uiteindelijk ook zelf nakijken kan is natuurlijk extra leuk! Dikke aanrader wat ons betreft!

31 marzo 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat een mooie review, dankjewel! Wat leuk om te lezen dat jullie dochter er meteen enthousiast mee aan de slag ging en dat de opdrachten zo duidelijk zijn dat ze er zelfstandig mee kan oefenen. Extra fijn ook dat jullie bewust hebben gekozen voor een hoger niveau, zodat ze voldoende uitdaging heeft en met plezier verder kan leren. Heel veel dank voor het delen van jullie ervaring en voor de aanbeveling.

Stimuleert voor thuis

Wij hebben oefen boek rekening. Ontzettend stimuleert voor thuis hij steekt er veel van op! Hij en wij zijn fan

25 marzo 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over het oefenboek rekenen. Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

Fijn om te horen dat het boek thuis zo stimulerend werkt en dat jullie zoon er veel van opsteekt. Dat is precies waar we het voor doen. Extra leuk dat jullie er samen fan van zijn.

Geweldig deze boeken

Geweldig deze boeken. Ze geven mijn dochter meer zekerheid en begrijpt rekenen en begrijpend lezen steeds beter door elke dag een half uurtje in het boek te werken. Antwoorden staan achterin dus handig om na te kijken.

23 marzo 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review.

Super om te lezen dat de boeken je dochter meer zekerheid geven en dat ze rekenen en begrijpend lezen steeds beter begrijpt door elke dag een half uurtje te oefenen. Ook fijn dat de antwoorden achterin staan, zodat je het makkelijk samen kunt nakijken.

Duidelijk en leerzaam

Leuke leerzame oefenboek vol meerkeuzevragen. Mijn dochter had meteen zin ermee aan de slag te gaan. Een deel van de vragen vond ik aan de makkelijke kant maar dat komt misschien omdat we al over de helft van het schooljaar zijn en ze zeker op het gebied van rekenen hoog scoort. Hoe dan ook fijne duidelijke boeken.

21 marzo 2026

Risposta di Oefenboeken

Wat een mooie review, dank je wel.
Fijn om te horen dat je dochter er meteen enthousiast mee aan de slag wilde en dat jullie de boeken als duidelijk en leerzaam ervaren.

Goed punt ook over het niveau, dat kan inderdaad verschillen per moment in het schooljaar en per kind.

Met leerzame groet, Team Oefenboeken.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più