Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort ti... Leggi di più
Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.
Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning... Leggi di più
I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Leggi di più
Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.
Niels P Thomsens Vej 3, 7500 , Holstebro, Danimarca
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Gode vare ikke crap og det køre med betaling og levering

Risposta di Odendo
Jeg fik hjælp på mit problem af en yderst flink medarbejder

Risposta di Odendo
Hentede en vundet auktion i.flg. Pakke nr. Det var en forkert vare jeg modtog. Efter noget skriveri frem og tilbage over ca. 14 dage, får jeg at vide, at jeg ikke har hentet den rigtige pakke og SKAL YDERLIGERE BETALE KR.50,- så vil de sende den rigtige vare? SVINDEL FIRMA

Risposta di Odendo
1 døgn til at betale for vundne auktioner er simpelthen for lidt! Og så kan man få strafgebyr hvis man ikke når det!

Risposta di Odendo
Det er gode vare i har på auktion
Og det er sjovt at følge med og se om der noget man kan bruge

Risposta di Odendo
Har så gode varer til fantastiske priser.
Et Dejligt team.
Altid så søde ved afhentning.
Synes de laver super live,

Risposta di Odendo
Man kan få nogle virkelig gode kvalitetsprodukter til en god pris.

Risposta di Odendo
Miniferie igen, igen, igen på Rønnes hotel i Slettestrand: Som sædvanlig en super oplevelse med dejligt værelse, fantastisk personale, lækker mad - det hele indpakket i en frisk og storslået natur.

Risposta di Odendo
Har købt en vare der kunne ligge i 14 dage i kurven. Det betød at jeg kunne samle varer sammen fra samme firma, og dermed spare porto. Imidlertid er varen sendt og når jeg nu bestiller skal jeg atter betale porto.
Har skrevet og rykket for svar men hører intet.

Risposta di Odendo
Havde en super fin oplevelse fra første opkald med positiv og venlig vejledning. Alt fungerede og da vi stødte på en forhindring var der hjælp at hente og dermed en løsning med det samme.