Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort ti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.

Valutata 5 stelle su 5

Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di aste online

Scritti dall'azienda

Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.

Informazioni di contatto

Fine vare og hurtig levering

Fine vare og hurtig levering

25 maggio 2025

Kære Conchita,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige levering – det betyder meget for os. Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Odendo.

Valutata 5 stelle su 5

Det er problemfrit at handle med…

Det er problemfrit at handle med Odendo. Men især fordi jeg bor i Holstebro, og derfor let kan afhente
f.eks. gavekort.
Det ville være træls at betale 49 kroner for at få tilsendt et gavekort.

25 maggio 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Vi er rigtig glade for at høre, at det fungerer problemfrit for dig at handle hos Odendo – og dejligt, at du har glæde af at kunne afhente dine gevinster lokalt i Holstebro. Vi forstår helt din pointe omkring fragtprisen, især når det drejer sig om et fysisk gavekort.

Vi arbejder løbende på at gøre vores løsninger mere fleksible, og vi tager din feedback med i vores videre overvejelser omkring både afhentningsmuligheder og fragtpriser. I mellemtiden er du naturligvis altid velkommen til at vælge afhentning, hvor det er muligt – det sparer både penge og ventetid.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive.

Valutata 5 stelle su 5

Fine varer til gode priser og super…

Fine varer til gode priser og super venligt personale 👍🏼☺️

16 maggio 2025

Hej 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både varerne, priserne og vores personale. Vi gør os umage for at give alle en god oplevelse – så det er virkelig skønt at få sådan en positiv tilbagemelding 🙏🏼

Vi håber, du snart kigger forbi igen!

Opholdet på løgstør badehotel

Opholdet på løgstør badehotel. Var ikke den bedste oplevelse. Kunne flere gange føle vi kom til ulejlighed.

25 aprile 2025

Hej Morten,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det er vi rigtig kede af at høre. Det skal selvfølgelig aldrig føles som om, man er til ulejlighed, når man er afsted på et ophold, og vi forstår fuldt ud, at det har påvirket jeres oplevelse negativt.

Vi tager din feedback med videre til vores samarbejdspartner, så de har mulighed for at forbedre gæsteoplevelsen fremover. Vi vil gerne sikre, at de steder, vi samarbejder med, lever op til både jeres og vores forventninger.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse yderligere, er du meget velkommen til at sende os en mail på post@odendo.dk – så kigger vi gerne nærmere på sagen.

Tak igen for din ærlighed.

Valutata 4 stelle su 5

Har gennem årene fået mange gode tilbud…

Har gennem årene fået mange gode tilbud både som deals og via auktioner. Men man skal passe når man deltager i en auktion, at begejstringen ikke løber af med dig, da du i din iver kan blive så ivrig at du risikerer at byde mere end opholdet er udbudt på en deal.

Hej Knud,

Tusind tak for din ærlige og reflekterede anmeldelse – og ikke mindst for at du har været med os gennem årene! Det er vi virkelig glade for 🙏

Du har helt ret i, at det kræver lidt opmærksomhed, når man deltager i en auktion – det kan nemt blive lidt spændende, og vi anbefaler derfor også altid, at man tjekker værdien og eventuelle deals, inden man byder, så man er sikker på at få den bedst mulige pris.

Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring – det er med til at gøre platformen bedre for alle.

Vi håber, du fortsat får glæde af både deals og auktioner hos os!

Valutata 5 stelle su 5

De er altid en god behandling

De er altid en god behandling. Og dejlig oplevelse.

Hej Lone,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 💛
Det betyder meget for os at høre, at du oplever god behandling og får en dejlig oplevelse hos Odendo – det er præcis sådan, vi gerne vil have det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

FANTASTISK BEHANDLING AF ODENDO

FANTASTISK BEHANDLING AF ODENDO
Jeg har købt flere ting på Odendo herunder to værdikuponer til to rejser i udlandet. Det første sted, viste sig at være noget andet end jeg købte. Og med en underretning til Odendo, så fik jeg hele mit betalte beløb tilbage.
Jeg har aldrig før fået så god en behandling af en klage, hvor de ( Odendo) i øvrigt ikke er direkte ansvarlige.
Det er, hvad man kalder fantastisk kundeservice, og det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Odendo igen. Denne kundeservice skal man lede længe efter.
Så mange tak for at vise os tillid og tage os alvorligt i en svær situation.
Det er vi super super taknemlige for. ❤️❤️❤️❤️

Hej Lykke,

Tusind tak for din utroligt varme og rørende anmeldelse – den betyder virkelig meget for os ❤️

Det glæder os, at du følte dig godt behandlet, også i en situation hvor tingene ikke helt levede op til forventningerne. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive taget alvorligt som kunde – særligt når noget ikke går som planlagt – og vi gør altid vores bedste for at finde en fair og ordentlig løsning.

Tak fordi du lagde din tillid hos os, og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen igen på Odendo.

Valutata 5 stelle su 5

Elsker hurtig levering bestilte igår…

Elsker hurtig levering bestilte igår modtog idag alt som det skal være kæmpe anbefaling

2 maggio 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌
Vi er glade for, at alt gik som det skulle, og at du allerede har modtaget din ordre. Det betyder meget for os, at du vil give en kæmpe anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen tilbage hos Odendo.

God service og hurtigt levering

God service og hurtigt levering
God kvalitet

Hej Gitte,

Tusind tak for din positive anmeldelse – det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores service, levering og kvaliteten af varen! 😊

Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen på Odendo igen.

Valutata 5 stelle su 5

Kan anbefales at byde på ting og ophold

Når man jar vundet, eks. et ophold, har man 24 timer til at betale sit ophold på.
Det funger rigtig godt, når man efterfølgende bestiller opholdet.
Kan kun anbefales

25 marzo 2025

Hej Alice 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling!

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes betalingsprocessen og bestillingen efterfølgende fungerer godt – og at du har haft en god oplevelse med at vinde et ophold hos os. Det betyder meget for os at få den slags positive tilbagemeldinger.

Vi håber, du får (eller har haft) et skønt ophold, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen på Odendo 🌟

Fin betjening

Fin betjening

22 febbraio 2025

Hej Grete,

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. 😊

Fantastisk service

Fantastisk service, meget bedre/mere end forventet. Vil fortsat bruge dem meget.

6 marzo 2025

Hej Erling,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at vi har overgået dine forventninger. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen mange gange fremover! 😊

Fantastisk service
Vi oplevede en super hurtig og effektiv service hos Odendo.
Hotellet som vi havde vundet en aktion hos, gik desværre konkurs, kontaktede Odendo og 2 timer senere havde vi et tilgodehavende bevis og kunne byde på ny aktion.
Vi er meget tilfredse

7 febbraio 2025

Kære Susie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, selv i en uheldig situation som denne. Vi bestræber os altid på at hjælpe hurtigt og effektivt, så det betyder meget for os, at du har følt dig godt behandlet.

Vi håber, du snart finder en ny spændende auktion at byde på – og at du får en fantastisk oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været meget glad for de gange jeg har fået nogle tilbud som jeg har købt

Jeg har været godt tilfreds med de ting jeg har købt

25 gennaio 2025

Hej Egon,

Hvor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds med dine køb! 🤩 Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Odendo.

Vi håber at se dig igen snart – og hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Super firma

Super firma, gode varer til rigtig gode priser..super service, altid højt humør og varer bliver hurtigt leveret..kan varmt anbefale

30 gennaio 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😃 Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores varer, priser og service. Vi gør altid vores bedste for at skabe en god oplevelse – og selvfølgelig holde humøret højt!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen snart. 🙌

Min varmeste anbefaling

Har været med til et par live nu og de har den bedste energi og er. Kompetente til at smile og have det sjovt selv halvsløje og sent om aftenen. Varerne jeg har købt har være god kvalitet og leveret hurtigt min varmeste anbefaling herfra Køge

30 gennaio 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😃 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores liveauktioner – vi elsker at have det sjovt sammen med jer! Og dejligt at høre, at du også er tilfreds med både varerne og leveringen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig med på mange flere lives fremover! 🙌

For alle

Nemt at handle. Bred varer vifte som rammer alles smag.
Hvis man har en udfordring med varen man modtog, håndterer de det hurtigt og tilfredsstillende for kunden.

Stor anbefaling her fra

20 gennaio 2025

Hej Danute,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du oplever vores udvalg som bredt og tilpasset alles smag – det betyder meget for os! Det er også dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, hvis der har været udfordringer.

Din anbefaling varmer og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste oplevelse for vores kunder.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Gode og spændende auktioner

God service, fået leveret de vundne auktioner ret hurtigt 👍🏻 Gode auktioner med end masse forskellige lækre ting 👍🏻

3 gennaio 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og de hurtige leveringer. Vi gør vores bedste for at sikre, at både udvalget og oplevelsen lever op til forventningerne – så det glæder os virkelig, at du synes godt om de mange lækre ting på auktionerne. 👍🏻

Vi håber, du får glæde af dine vundne varer, og vi ser frem til at byde dig velkommen på auktion igen!

Kan varm anbefales

Kan varm anbefales
Virkelig god kundeservice og altid meget imødekommende personale der er klar til at hjælpe vis men har brug for det

27 dicembre 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme anbefalinger! 😊 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og team. Vi bestræber os altid på at være imødekommende og hjælpe, hvor vi kan, så det er skønt at høre, at det bliver bemærket.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis der skulle være noget i fremtiden!

Nemt og hurtigt

26 dicembre 2024

Hej,

Mange tak for din feedback! 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede det som nemt og hurtigt – det er præcis, hvad vi ønsker for vores kunder.

Hvis der er noget, vi kan gøre for dig fremover, så tøv endelig ikke med at række ud.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più