Fantastisk hjemmeside med de smukkeste produkter og så til lagersalgs priser. Jeg har handlet der mange gange og både fået ting sendt, men oftes hentet det selv. Begge oplevelser er med meget stort ti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Behagelig oplevelse ved reklamation over vare, som desværre var fejlbehæftet ved ankomst. Ingen slinger i valsen - bare handling og løsning. Køber helt sikkert noget hos dem igen.
L'azienda ha risposto
Købte flere varer i designbutikken, der manglede nogle varer ved leveringen. Havde samme dag tlf. kontakt med Odendo, de havde så ikke flere af den vare, men vi fandt uden diskussion en anden løsning... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I forbindelse med et køb hos Odendo.dk oplevede jeg en helt fantastisk kundeservice. En af de pakke vi havde modtaget var ikke behandlet ordentlig af fragtselskabet. En glasrude var smadret. Jeg skrev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bolig & Design. Ophold & Oplevelser. Masser af Velgørenhed! Hvor handel møder hjerte... Odendo handler ikke kun om forretning; vi er stolte af vores sociale engagement. Gennem vores mange velgørenhedsauktioner er vores fantastiske brugere med til at gøre en kæmpe forskel. Over 500.000 gennemførte handler siden 2013, bekræfter vores dedikation til kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice.
Niels P Thomsens Vej 3, 7500 , Holstebro, Danimarca
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Det er problemfrit at handle med Odendo. Men især fordi jeg bor i Holstebro, og derfor let kan afhente
f.eks. gavekort.
Det ville være træls at betale 49 kroner for at få tilsendt et gavekort.

Risposta di Odendo
Fine varer til gode priser og super venligt personale 👍🏼☺️

Risposta di Odendo
Opholdet på løgstør badehotel. Var ikke den bedste oplevelse. Kunne flere gange føle vi kom til ulejlighed.

Risposta di Odendo
Har gennem årene fået mange gode tilbud både som deals og via auktioner. Men man skal passe når man deltager i en auktion, at begejstringen ikke løber af med dig, da du i din iver kan blive så ivrig at du risikerer at byde mere end opholdet er udbudt på en deal.

FANTASTISK BEHANDLING AF ODENDO
Jeg har købt flere ting på Odendo herunder to værdikuponer til to rejser i udlandet. Det første sted, viste sig at være noget andet end jeg købte. Og med en underretning til Odendo, så fik jeg hele mit betalte beløb tilbage.
Jeg har aldrig før fået så god en behandling af en klage, hvor de ( Odendo) i øvrigt ikke er direkte ansvarlige.
Det er, hvad man kalder fantastisk kundeservice, og det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Odendo igen. Denne kundeservice skal man lede længe efter.
Så mange tak for at vise os tillid og tage os alvorligt i en svær situation.
Det er vi super super taknemlige for. ❤️❤️❤️❤️

Risposta di Odendo
Elsker hurtig levering bestilte igår modtog idag alt som det skal være kæmpe anbefaling

Risposta di Odendo
Når man jar vundet, eks. et ophold, har man 24 timer til at betale sit ophold på.
Det funger rigtig godt, når man efterfølgende bestiller opholdet.
Kan kun anbefales

Risposta di Odendo
Fantastisk service, meget bedre/mere end forventet. Vil fortsat bruge dem meget.

Fantastisk service
Vi oplevede en super hurtig og effektiv service hos Odendo.
Hotellet som vi havde vundet en aktion hos, gik desværre konkurs, kontaktede Odendo og 2 timer senere havde vi et tilgodehavende bevis og kunne byde på ny aktion.
Vi er meget tilfredse

Risposta di Odendo
Jeg har været godt tilfreds med de ting jeg har købt

Risposta di Odendo
Super firma, gode varer til rigtig gode priser..super service, altid højt humør og varer bliver hurtigt leveret..kan varmt anbefale

Risposta di Odendo
Har været med til et par live nu og de har den bedste energi og er. Kompetente til at smile og have det sjovt selv halvsløje og sent om aftenen. Varerne jeg har købt har være god kvalitet og leveret hurtigt min varmeste anbefaling herfra Køge

Risposta di Odendo
Nemt at handle. Bred varer vifte som rammer alles smag.
Hvis man har en udfordring med varen man modtog, håndterer de det hurtigt og tilfredsstillende for kunden.
Stor anbefaling her fra

Risposta di Odendo
God service, fået leveret de vundne auktioner ret hurtigt 👍🏻 Gode auktioner med end masse forskellige lækre ting 👍🏻

Kan varm anbefales
Virkelig god kundeservice og altid meget imødekommende personale der er klar til at hjælpe vis men har brug for det

Risposta di Odendo
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.