Alles klopte Voor 1 persoon 2 pers kamer met bedden naast elkaar en een stroeve inloopdouche ( ik ben 79) Goede chauffeur Goede reisleidster ( Annemie ) Niet te beroerd om iets extra’s te doen,zoa... Leggi di più
Canarische eilanden Cruise geboekt bij OAD. Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact voor de reis met OAD was telefonisch en heel persoonlijk. De reis was hartstikke leuk dus wij (4perso... Leggi di più
Heerlijke fietsvakantie langs de meren en de Drau met OAD We hebben een heel goed verzorgde vakantie in Karinthië Oostenrijk gehad. Jackie heeft echt haar uiterste best gedaan. Marc was... Leggi di più
Prettig zaken gedaan met Oad. Goed contact met vriendelijke medewerkers. Goed telefonisch te bereiken. Prijs /kwaliteit van ons hotel was goed.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).
Vonderweg 44, 7468DC, Enter, Paesi Bassi
- 0547284488
- info@oad.nl
- oad.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Alles was tot in de puntjes verzorgd
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mooie accommodatie, goede service en laten we eerlijk zijn Disneyland is een fantastisch avonturenpark om met de kids te vertoeven
Behulpzaam en goed geregeld
Na per ongelijk een verkeerde datum geboekt te hebben, telefonisch contact gezocht. Super snel en netjes geholpen. Alles duidelijk via mail ontvangen en ook tijdens de vakantie was alles goed en netjes geregeld!
Perfecte reis goed afgezet bij het…
Perfecte reis goed afgezet bij het hotel, volgende jkeer mag er wel een koelkastje anwezig zijn met blikjes frisdrank, die je kan kopen
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring. Duidelijke info over reis en alles verliep heel vlot.
Fijne communicatie
De communicatie was super, het staat duidelijk bescheven. Ook de reisbescheiden ruim optijd binnen gekregen. Alles was super geregeld.
De ticket prijzen voor verblijf en…
De ticket prijzen voor verblijf en toegang Disney zijn erg goed. Oad is ook snel met reageren bij vragen. Het had duidelijker mogen zijn welke restaurants wel en niet geschikt zijn bij de maaltijd vouchers. Al die “fastfood” plekken waar de lunch vouchers alleen voor geschikt waren is niet waar we op hoopten. Maar voor de prijs is het te begrijpen. Het had alleen duidelijker gecommuniceerd kunnen worden; want we hadden bij 5 restaurants gereserveerd en we bleken maar bij twee daarvan te kunnen eten. De huisjes van davey Crocket beginnen echt gedateerd te raken, ze gaan nieuwe bouwen en dat is nodig.
Heerlijke reis naar Disneyland parijs
Het was een heerlijke reis, alles heel goed geregeld met een vriendelijk kaartje bij aankomst van OAD. Was een heel goede reis voor een heel goede prijs.
Superweek
Fijne en snelle reacties op de vele vragen die ik had. Fietsreis was goed geregeld: fietsen ( niet elektrisch) waren super. De fietstassen niet, maar de gaten hebben we dichtgeniet op de receptie. Onderkomens waren prima, de eerste leek minder mooi van buiten, maar binnenkant was goed. Deze studio lag heel dicht bij het natuurgebied. En had als verrassing een inpandig terrasje. De andere studio lag juist dicht bij ontbijtplek en zwembad en grasveld en had een terras wat hier op uitkeek. Beide hadden goede bedden. En bij beide heel vriendelijk personeel en lekkere ontbijten. Ook restaurant van eerste plek was super. 2e had buffet, dat hebben we niet benut. Er waren nog veel restaurantjes op in het plaatsje.
Enige minpunt was beschrijving van fietsroutes, het boekje was lastig in gebruik. We hadden de routes in Komoot gezet, dat werkte beter.
Alles prima geregeld
Alles prima geregeld, en duidelijke communicatie. Betrouwbare partij.
Het is een mooie vakantie
Het is een mooie vakantie. De hotels waren goed genoeg en de reisleidster en bus waren goed.
Onze reis naar de Noordkaap en Lofoten …
Onze reis naar de Noordkaap en Lofoten was tot in de puntjes zeer goed geregeld.
Fantastische reis naar de Noordkaap
Het was een fantastische reis. De reisleidster en Chauffeur waren erg goed voorbereid en hadden duidelijk kennis van de landen waar we doorheen reden. De hotels waren over het algemeen erg goed.
De Bus was uitstekend, de groep was vrij klein. Kortom een geweldige ervaring
Alle beloftes klopten.
Het was een goed verzorgde reis
Het was een goed verzorgde reis. Prima hotels en goede verzorging.
Een kundige chauffeur en een heel fijne, kundige reisleidster.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.