Valutata 1 stelle su 5

Köpte en lätt begagnad Volvo Ex30 I augusti hos Nybergs bil i Jkp. De hade en pågående sommarkampanj, där b.l.a 12 månaders fri halvförsäkring samt 1 fri service, skulle ingå vid tecknande... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min dotter lämnade in sin bil efter en parkeringsskada. När hon hämtar bilen är motorhuven omlackad men hon ser en repa vilket hon säger. Idioten säger då att det blir så efter ett tag ändå, ha... Leggi di più

2,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Hade lämnat in bilen på service

Hade lämnat in bilen på service. Frågar efter teknikern som ansvarat för bilen, eftersom hans plats är tom. "Han är ute nånstans" fick jag till svar på mycket oengagerat sätt. Efter en stund prövade jag ringa till teknikern, men inget resultat. Efter en stund ser jag honom komma till sin plats. Han har varit i lokalen hela tiden men kollegan har inte ids att säga till honom att han har en kund som väntar! Jag går fram till teknikern och jag frågar om det är han som gjort service på bilen, säger att jag prövat ringa några gånger för jag har väntat en stund här får jag ett snäsigt svar " Jag jobbar ju!" Ja men om man ska hämta sin bil, hur går man till väga då?
Ska man inte ringa numret till teknikern man fått på SMS?
Tror dessa herrar behöver gå kurs i bemötande, som i alla andra serviceyrken. Fruktansvärt bemötande!! Ett leende till kunden kostar inget, annars kanske man ska byta yrke!

16 febbraio 2026

Köpte en lätt begagnad Volvo Ex30

Köpte en lätt begagnad Volvo Ex30
I augusti hos Nybergs bil i Jkp. De hade en pågående sommarkampanj, där b.l.a 12 månaders fri halvförsäkring samt 1 fri service, skulle ingå vid tecknande av Nyberg total.

Allt i enlighet med försäljaren.

Detta har visat sig, inte stämma i efterhand.

Har dessvärre blivit debiterad för fordonsförsäkring via Volvia, Från dag ett, via autogiro.

Så lita inte blint på säljarens ord. Utan se till att få allt på pränt, i samband med kontraktsskrivningen.

1 gennaio 2026

Fantastik upplevelse …

Hade en fantastisk upplevelse med Isabel och Milad på Nybergs Bil Habo, som agerade otroligt professionellt från start till slut. Beställde en bil som var utannonserad, men noterade att verkstadens beskrivning inte helt stämde, fanns fler kosmetiska skador än angivet.

Bilen togs in, löste problemen omedelbart utan några krångel eller ursäkter, vilket visar på deras höga serviceanda.

Inte nog med att de åtgärdade detta direkt utan krångel, de gick även långt utöver vad jag kunde förvänta mig genom att fixa saker jag inte ens hade räknat med. Milad mötte upp mig i Jönköping då bilen lämnades in och tog personligen emot bilen.

Dessutom fick jag en hyrbil som perfekt matchade min under hela processen, vilket gjorde allt så smidigt.

Nu är jag supernöjd med bilen och hela köpprocessen. Deras professionalism och smidighet gjorde allt till en fröjd. Rekommenderar starkt – proffs rakt igenom!

18 settembre 2025

Inkompetens hos Nybergs bil Jönköping

Min dotter lämnade in sin bil efter en parkeringsskada.

Idioten säger då att det blir så efter ett tag ändå, han hämtar en trasa och ska polera bort den och fler repor uppstår. Min dotter blir då ledsen och ringer mig. Jag talar med Christer som vill titta på bilen och hon får hjälp.
Men hur är man funtad om man säger om en nylackerad motorhuv. Att det blir så ändå.
Jag blir så förbannad

8 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jätte en el bil xc40 som strulat efter…

Jätte en el bil xc40 som strulat efter 2 veckor. Nybergsbil vill inte betala till Volvo verkstad i Skåne, de vill ha bilen till Jönköping istället då kostar det cirka 19tkr. Vi bestämmer att lämna tillbaks skiten men de väljer att dra över 30tkr av oss. Jätte dåligt av er, det är skumt företag

21 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Lämnar in en bil för plåt/lackskada me

Lämnar in en bil för plåt/lackskada men får tillbaka en bil som hackar kraftigt i motorn efter 20 minuter bilfärd. Sättet Nybergs beter sig på när man ringer in till dem är allt annat än förståelse eller professionalism så länge deras arbete är färdigt. Jag lämnade in en fullt fungerande bil och förväntar mig en fungerande bil tillbaka!

27 novembre 2024

Bytte till vinterdäck hemma

Bytte till vinterdäck hemma, när jag kom till fjärde däcket så sprack min nyckel till låsbulten. Åkte till Nybergs och trots att det var fullt med folk som skulle skifta däck osv så kunde dem hjälpa mig. De plockade fram en nyckelsats och hittade en som passade min låsbult och låste upp på under 5 minuter. De tog inte heller någon betalning för detta.

Riktigt bra!

18 novembre 2024

Danni Malki Nybergs Bil.

Köpt en begagnad idag av Danni Malki på Nybergs Bil i Habo. Högsta betyg till mycket väl genomförd affär. Precis som man bara kunde önska sig. Allt som var utlovat stämde på pricken och med en trevlig attityd dessutom. Tveka inte om ni tänker köpa en bil av den här killen.

29 febbraio 2024

Fantastisk service!

Det här omdömet gäller reservdelsavdelningen på Nybergs bil i Jönköping.

Vi hade ett stort problem. Vi kunde inte hitta dragkroksnyckeln till vår bil, vilket kunde innebära att vi skulle bli tvungna att byta ut hela dragkroken till en stor kostnad. Som tur fick vi kontakt med en medarbetare som heter Pär som tog ett stort engagemang och intresse i att hitta en bra lösning för vårt problem. Ett engagemang och intresse klart över vad som kan förväntas och med stort professionellt kunnande löste han problemet åt oss. Vi är jätte lättade och tacksamma.

Det är otroligt att det ännu finns sådant engagemang och att man kan få så strålande service. Vi rekommenderar starkt Nybergs bil i Jönköping!

15 maggio 2023

Passa er för Nybergs bil i Nässjö

Hej! För det första jag har aldrig sagt vad jag ville ha för min bil. Jag fick ett erbjudande från er försäljare som var 74000kr på en ford Kuga 2017 2,0 diesel som ligger på ungefär 140000kr på blocket. Rena rånet, rena skämtet och du säger till mig att jag fick inte vad jag ville för min bil? Ni är inte seriösa. Ni är skojare. Jag vill inte höra mer om er och jag hoppas att folk fattar vem ni er. Det är Marcel Proca inte Mariana Proca vet inte varför kommer upp hennes namn.

18 marzo 2023

Tydliga, ärliga, seriösa.

Tydliga, serviceinriktade, ärliga.
Enkla att kommunicera med.

Byter inte något i förtid/onödan på ex. Service. Tydliga med priser.

Jag rekommenderar Nybergs starkt, har varit i kontakt med butik, verkstad, service samt bilförsäljningen.

13 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Dök upp ett meddelande i bilen en kväll…

Dök upp ett meddelande i bilen en kväll i ca 10 sekunder: "Försämrad motorprestanda", någon morgon senare när jag ska till jobbet startar jag bilen och motorlampan lyser.

Ringer Nybergs och de ber mig komma in för att läsa av felkoden, det tog 20 minuter från att jag kom dit till att jag fick åka därifrån med ny, utbytt tryckgivare på goodwill, det vill säga helt utan kostnad.

Kan inte tänka mig bättre service än så här :)

27 ottobre 2022

Totalhaveri.

Hmm…

29:e april lät jag Nybergs bil i Nässjö byta kamrem och göra storservice på min Volvo V60 CC från 2016… den hade då gått 17.800 mil (servad helt enligt alla upptänkliga regler och intervall hos dessa).

För det första hade de glömt stämpla serviceboken när jag hämtade den, trots att jag frågade.

Men det var det lilla…

Den 18:e Juni rasar motorn fullständigt och de har iiiiingen aning om vad som hänt..

Mmm… just det 😏.

Har dessutom en historia med en inte alltför gammal Ford som hade varmgående bromsar bak för några år sedan.

Den var inne på samma verkstad (de var då märkesverkstad för Ford) tre gånger utan att det löste problemet… kostade närmare 13.000:-…

…och då räknar jag inte in bromsvätska som de hade glömt fylla i… den fick jag köpa på närmaste mack efter att ha hämtat bilen 😏…

I slutändan visade det sig vara en kärvande handbromsvajer för 450 spänn… men det var Mekonomen som löste det.

Jag kan lugnt säga att Nybergs bil i Nässjö har förbrukat allt mitt förtroende.

Jag kommer aldrig köpa eller låta dem komma i närheten av en bil i min ägo igen.

22 giugno 2022

Aldrig mer Nybergs bil

Hade inne bilen efter sommaren hos Nybergs bil då det skakade väldigt mycket när vi körde, lämnade in den och fick besked om att det skulle vara bromsarna, dem fick tillåtelse att byta både bromsskivor och belägg. Efter detta har bilen fortsatt att skaka( inte alls som innan men då och då), en månad efter deras lagning så började samma däck att ryka, fick bärga bilen tillbaka till Nybergs och fick information att det är bromsoket som gått sönder denna gången, enligt många andra bilmekaniker är detta något som en erfaren bilmekaniker ser när man byter bromsar som de gjort på vår bil.
Fick ett otroligt nedlåtande bemötande från en personal på Nybergs bil, en attityd som skrek ”jag kan och vet bäst”.. han påstådd bestämt att bromsoket är absolut ingenting dem skulle kunna se när de bytte våra bromsar.. enligt många andra ska man smörja oket när man byter skivor och bromsbelägg men det är ingenting som Nybergs Bil i Jönköping anser att de behöver göra…

Så tack vare deras rutiner vid byte av bromsar och bromsbelägg åkte vi på att bärga bilen. Dem kan inte erkänna sitt misstag utan istället ser på oss andra som kommer dit med våra bilar att vi inte kan någonting, dem utnyttjar sin makt här!

Kommer aldrig använda mig av dem igen och jag skulle aldrig få för mig att rekommendera detta företag till någon annan!
// Tidigare trogen Nybergs kund.

29 ottobre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più