Valutata 4 stelle su 5

Vi besökte Atteviks begagnatcenter i Jönköping. Fick mycket bra service och fint bemötande hela vägen från att vi tittade på bil och provkörde till leverans. Bra information. Välorganiserad persona... Leggi di più

3,1

2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Fin service!

Vi besökte Atteviks begagnatcenter i Jönköping.
Fick mycket bra service och fint bemötande hela vägen från att vi tittade på bil och provkörde till leverans. Bra information. Välorganiserad personal. Smidigt och enkelt att köpa bil. Ett litet minus att det är lite krångligt att ta sin bil i inbyte, om äldre modell. Därav en 4:a
Tack till Adam, med kollegor som guidade oss i bilköpet!⭐️

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jag är inte alls nöjd med deras service…

Jag är inte alls nöjd med deras service - från tidsbokningen till själva bilservicen. Tyvärr känns det som att de blir sämre för varje år som går. De är ofta väldigt oengagerade och ibland känns det som att de inte alls värdesätter kontakten med sina kunder. Kommunikation och bemötande är långt ifrån vad man kan förvänta sig.

19 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Bra och tillgänglig service då vi…

Bra och tillgänglig service då vi skötte det mesta digitalt. Mycket trevlig säljare väl på plats vid provkörning. Leveransen blev försenad men då vi fick hemleverans var det inga större konstigheter. Även personal som leverade bilen var väldigt serviceminded!

13 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Ingen affären med oprofessionella säljare

Måste säga att du va jätte oprofessionell,vi jagade dig i 3 veckor; vab ,sjuk inte på plats osv.,fick aldrig rakat svar. Vill säga att vi köpte någonstans bil med regne AGU82D helt ny bil 2025 full utrustning för 435.000kr REKOMMENDERAR EJ ATTEVIKS JÖNKÖPING

11 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag och frugan har nu köpt 2 Cuprabilar…

Jag och frugan har nu köpt 2 Cuprabilar på Atteviks i Jkpg. Det blev en Terramar och en Formentor och vi vill ge 100% till Emanuel och Andreas på Atteviks Cupra center. Äntligen 2 säljare som lägger sitt fokus på kunden och kommunikationen har varit klockren från första kontakten. Dessutom har Cupra snygga modeller. Våra är laddhybrider och vi är jättenöjda.
P.s. Deras kaffe är fantastiskt

Thomas å Pia

12 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Gjorde en chansning och ville att dem…

Gjorde en chansning och ville att dem skulle titta på bilen för att konstatera felet på dörrarna på höger sidan. Ingen gick ut, de prioriterade fika och ett möte så sa svericerådgivaren. Jag hade 1 timme på mig innan jag skulle vara hos läkaren.
De kunde erbjudet mig en lånebil.
En avsarig utanför skulle ta tag i det. Men 1 timme efteråt är det ingen som ringt. Detta gällde en taxibil där vi har vårt säte 8 mil ifrån Atteviks i Jönköping. Vi har köpt 6st fordon men verkar som det inte har någon betydelse.

3 febbraio 2026

Trist bemötande

Trist bemötande, av dryg försäljare. Begagnat utbudet med höga mil till höga priser, är inte heller något som lockar. Nej, det finns betydligt bättre VW handlare i Småland!

28 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med både bilen och…

Jag är mycket nöjd med både bilen och hela köpupplevelsen hos Atteviks i Jönköping. Alexander var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam från första kontakt till leverans. Han återkopplade snabbt, svarade på alla frågor och såg till att allt kändes tryggt och smidigt genom hela processen.

Leveransen gick precis som utlovat och bilen motsvarade förväntningarna till 100 %. Jag uppskattar särskilt det trevliga bemötandet och att Alexander verkligen tog sig tid att gå igenom allt på ett bra sätt.

Rekommenderar varmt Alexander och Atteviks i Jönköping!

14 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Trevligt och kunnigt bemötande när jag…

Trevligt och kunnigt bemötande när jag tittade på både en ID.3 och ID.4 innan jag till slut bestämde mig för ID4an. Försäljaren Alexander tog sig gott om tid för att svara på alla mina frågor och visade funktionerna i bilen. Köper kändes lugnt och kontrollerat och jag känner inte att det fanns något jag saknar.

8 gennaio 2026

Ang. begagnad bil.

Kontaktade Atteviks Jönköping angående en begagnad Mazda 6 som jag "reserverat" på webben. Blev följande dag kontaktad av ansvarig säljare som jag även pratade med på telefon. Fick mycket god hjälp med de frågor jag hade kring bilen och hjälp med att ordna ett köpeavtal med reservation för godkännande av bilen på plats innan avtalet blev bindande. Fick också snabbt svar per mail på de frågor som jag skickade upp under processen. Denna gång föll det på att vi valde att gå vidare med en annan modell, men den hjälp jag fick av säljaren upplevde jag som mycket professionell och det hela kändes tryggt så långt.

21 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Extremt dålig service och inkompetent…

Extremt dålig service och inkompetent personal.
Lämnat in bilen 4 gånger för en rad felkoder som kommer upp. Påstår att bilen fungerar precis som den ska och att det inte är några fel på den.
Efter en stor uppdatering som atteviks gjort har vissa funktioner försvunnit men de vet inte hur de ska lösa problemet.
Vill poängtera att bilen är i princip helt ny.
De lovade att höra av sig under onsdagen, ingen har hört av sig.
Extremt besviken och förbannad!

5 gennaio 2026

Ros till Vigan Kadrijai Atteviks Nässjö

Ros till Vigan Kadrijai
Fick kontakt med Vigan när jag fann en intressant bil på deras hemsida, fick ett stort förtroende för honom vid första kontakten, allt stämde det han hade informerat via telefon.
Efter en besvärlig resa med bilproblem så ställde han upp på ett föredömligt sätt och hjälpte till så att köpet kunde fullföljas, jag såg problem men Vigan såg till att köpet fungerade smärtfritt, han såg till att jag fick en bra jul och en ny bil att åka hem med.
Kommer jag att byta bil igen så kommer jag kontakta Vigan på Atteviks bil Nässjö, vilken "klippa" han är.
God fortsättning på det nya året.
/Leif B.

18 dicembre 2025

nybegagnad bil

Köpt en nybegagnad bil (inte en skitbil) Som efter 1.5 månad lägger av, detta står inte Atteviks för. EN BIL SKA VÄL HÅLLA MER ÄN 1,5 MÅNAD (alltid hört att man ska köp bil på bilfirma för det är såååå säkert… men det är det INTE)

Jag har ringt säljare, mailat säljare får bara länkar o mailadresser där jag ska förs anmälan, chattat bara blivit hänvisad till säljare, o fått nya länkar. FINNS INGEN o prata med fysiskt.

ALDRIG MER ATTEVIKS AKTA ER FöR DEM

14 ottobre 2025

Missnöjd kund, Atteviks Växjö

Vi köpte en bil för 315 tkr och affären gick snabbt och smidigt. Vi uppfattade att "fyra fina vinterdäck” skulle ingå i priset. Säljaren lastade själv in däcken i bilen utan att vi fick se dem på plats. När vi kom hem visade det sig att fälgarna hade bubbligt och delvis bortskrapat ytskikt.

På papperet gjorde säljaren inget fel, men vi upplevde att informationen var missvisande och våra förväntningarna infriades inte. Med facit i hand borde vi ha varit mer noggranna – och vi hade hoppats på större öppenhet i en affär av den här storleken.

4 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più