Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo rzetelna firma i dostawa. Jestem bardzo zadowolona. Szybkosc realizacji zamowienia jest godna pochwaly. Paczka w calkiej niezlej formie, wow. Swietnie sie robi zakupy z tym sklepem, polecam. ❤️... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zaczęłam od jednego produkty na próbę, a dzisiaj tak naprawdę cała moja pielęgnacja opiera się o nuuni. Aktualnie używam BALANCY, AZELY i C-GLOWY i jestem bardzo zadowolona z działania produktów. W... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zamówienie dotarło po dwóch tygodniach i po wielu wiadomościach do firmy, która tłumaczyła się jakimiś problemami technicznymi. Po moim kolejnym upomnieniu i prośbie o zwrot pieniędzy firma napisała m... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Po prawie półtora miesiąca oczekiwania, dzień po napisaniu poprzedniej recenzji paczka wreszcie ruszyła w drogę. Kosmetyki dotarły porządnie zapakowane, w przesyłce znalazłam dodatkowy krem - mogę się... Leggi di più

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

4,0

Tutte le recensioni

145 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Zdecydowałam się wypróbować krem…

Zdecydowałam się wypróbować krem ceramidowy cicacare i to był dobry wybór. Moja skóra jest z tych wrażliwych, naczyniowych i z powracającym tradzikiem różowatym, więc wymaga specjalnej opieki. Wasz krem mega nawilża skórę, nie ma efektu ciągnącej skory, wyciszył naczynka i wypieki plus wyrównał koloryt skóry. Spełnia swoje zadanie również jako baza pod podkład. Rewelacja, polecam kobietom, które mają taką cerę jak ja 🙂

16 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Na nuuni trafilam przypadkiem w czasie…

Na nuuni trafilam przypadkiem w czasie kiedy szukalam dla siebie nowych rozwiazan pielegnacyjnych i wyswietlila mi sie ich reklama na instagramie.
Doceniam przede wszystkim proste, zaawansowane i konkretne sklady, sensowne portfolio produktow i mozliwosc konsultacji i uzyskania pomocy przy wyborze pielegnacji. Zamowienie zostało zrealizowane sprawnie, a kontskt z obslugą był bardzo miły i konkretny. ☺️

27 maggio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Nie polecam!

Z kosmetyków Nuuni zawsze byłam zadowolona, ale obsługa klienta to katastrofa. Czekam na swoje zamówienie już od 10 kwietnia 2026. Do tej pory jestem zbywana informacjami o rozwiązywaniu tematu z przewoźnikiem. Nie mam ani paczki, ani pieniędzy. Nie polecam zakupów przez oficjalny sklep Nuuni.

9 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wysoka jakość i duża wydajność

Wysoka jakość i duża wydajność. Odkąd zaczęłam używać serum nawilżającego stało się moim numerem 1. Jestem zachwycona wydajnością, jakością i efektem po wykorzystaniu pierwszej buteleczki. W porównaniu do innych serum nawilżających, które stosowałam nie lepi się i nie zastyga nieprzyjemnie na skórze. Szczerze polecam!

23 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wczoraj dostalam paczke i jestem pod…

Wczoraj dostalam paczke i jestem pod ogromnym wrazeniem. Opakowania niesamowicie sie wyrozniaja, bardzo przykuwaja oko i ciekawie wygladaja w kosmetyczce, tak... inaczej. Produkty same w sobie po pierwszych 3 aplikacjach swietne. Wszystko starannie i dobrze zapakowane. Bardzo polecam! 💚

5 giugno 2026

Absolutnie cudowna marka

Absolutnie cudowna marka. Szybka wysyłka, przesyłka starannie zapakowana i przemiła obsługa 🤭 jestem podczas testowania kremu z ceramidami i póki co sprawdza się idealnie podczas kuracji retinolem. Polecam wszystkim i sama jeszcze na pewno skorzystam z Państwa produktów 🙂

20 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Dopiero zaczynam korzystać z produktów…

Dopiero zaczynam korzystać z produktów marki ale już po kilku uzyciach jestem totalnie zakochana! Te produkty (a szczególnie krem cicacare) mają jakąś magiczną moc, są totalnie uzależniające, więc proszę uważać 🤣🔥😁 już zamówiłam kolejne produkty do sprawdzania i mam nadzieję, że to uzależnienie będzie trwać 🥰

1 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Kupiłam te kosmetyki ze względu na… skład

Kupiłam te kosmetyki ze względu na obietnice regeneracji bariery hydrolipidowej . Jestem kosmetologiem i mam bardzo duże doświadczenie w testowaniu kosmetyków . Skusił mnie skład który był bardzo obiecujący … miałam kilka podejść do tych kosmetyków a kupiłam oba kremy .. serum nawilżające , esencję oraz serum z kwasem azelainowym . Każdy kosmetyk sprawia że moja skóra jest bordowa .. piecze a na drugi dzień nawet sam użyty krem z wąkrotą azjatycką która w teorii ma łagodzić .. a sam krem miałby być idealny po zabiegach … mam czerwone kropki na skórze następnego dnia . Nie mam pojęcia co sprawia taką reakcję bo nigdy w życiu coś takiego mi się nie przytrafiło .. a miała naprawdę wiele podejść do tych preparatów przez ostatnie 2 miesiące .Bardzo przykre rozczarowanie bo byłam bardzo podekscytowana chcąc przetestować tą markę. Jedyne co z czystym sumieniem mogę polecić i co bardzo mi się sprawdziło to żel do mycia twarzy bardzo fajny i skuteczny nie narusza bariery hydrolipidowej

17 aprile 2026

Produkty które NAPRAWDE działają

Produkty które NAPRAWDE działają. Od dłuższego czasu używam tylko nuuni i to była miłość od pierwszego uzycia ♥️ do tego rewelacyjny kontakt, błyskawiczna wysyłka zamówienia. Ideały istnieją - dziękuję nuuni 😘

4 aprile 2026

Regularnie kupuje wybrane sera

Regularnie kupuje wybrane sera - dippy, c-głowy oraz azely - (polecone mi przez kosmetolożkę!), które jak za te jakość, mają naprawdę dobrą cenę. Teraz sama polecam wielu innym osobom, którym tez się sprawdzają. Zamówienia realizowane bardzo szybko, paczki starannie zapakowane 👌🏼

12 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kolejne zamowienie i za kazdym razem…

Kolejne zamowienie i za kazdym razem wszystko w nalezytym porzadku. Od bezpiecznego i stosownego sposobu zapakowania zamowienia, przez czas dostawy az po, dla mnie najwazniejsze, jakosc i dzialanie produktow. Produkty do pielegnacji bez ktorych nie wyobrazam sobie dnia. Moja twarz w koncu jest nawilzona, promienna, bez przebarwien 💗

1 aprile 2026

Och..

Och... jesteście super! Jestem zachwycona kremem z ceramidami - mój hit! Teraz testuje serum na przebarwienia i zapowiada się fantastycznie 🫣 Już teraz robi na mojej buzi efekt cudownego rozświetlenia 🤩 no po prostu każdy kosmetyk który u Was zamowie jest rewelacyjny! jesteście świetni pod każdym względem ♥️

3 aprile 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più