Numsy Recensioni 321

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Anderhalf jaar geleden een Numsy whitenoise gekocht. Heel fijn product, erg tevreden mee. Intussen gaat de batterij de laatste tijd minder lang mee. Ik heb Numsy gemaild met de vraag of ze iets konde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben de beer Bruno, white noise machine. Wat een top ding! Zoveel verschillende geluiden en het is zelfs een nachtlampje. Ons zoontje valt er zoveel sneller mee in slaap en is een stuk minder on... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu 2 keer contact gehad met Numsly. Ze reageren erg snel en hebben een probleem zonder enige discussie opgelost. Fijn als er meer bedrijven zo zouden handelen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de Numsy white noise en de Numsy flessenwarmer thermofles, met beide producten ben ik zeer tevreden. De thermofles is erg prettig om borst/kunst voeding onderweg mee op te warmen. Handig en s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio per bambini

Scritti dall'azienda

Bij Numsy geloven we dat ouderschap een bijzondere reis is vol liefde, maar ook vol nieuwe uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij slimme, toegankelijke producten die ouders helpen bij de dagelijkse momenten met hun baby of kind. Van rustige nachten tot ontspannen voedmomenten: Numsy staat naast ouders, bij elke stap. Ons assortiment bestaat uit praktische en innovatieve ouderschap essentials zoals white noise machines, slaaptrainers, babyfoons, nachtlampjes en draagbare flessenwarmers. Al onze producten worden ontwikkeld met één doel: meer rust, vertrouwen en gemak creëren voor zowel ouders als kinderen. Numsy is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoudige oplossingen die écht werken in het dagelijks leven van ouders. Daarom luisteren we continu naar feedback van onze community en gebruiken we deze inzichten om onze producten steeds verder te verbeteren. Duizenden ouders in Nederland en Europa gebruiken dagelijks Numsy producten om hun baby beter te laten slapen, voedmomenten makkelijker te maken of simpelweg meer rust in huis te brengen. Onze missie is simpel: ouders ondersteunen met betrouwbare producten, eerlijke service en een betrokken community. Numsy, voor elke stap in het ouderschap.

Voor 23.59 besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd

Gratis en snel thuisbezorgd

30 Dagen riscoloos uitproberen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben bewust gekeken of de warmer werkt met Philips Avent

Wij hebben bewust gekeken of de flessenwarmer geschikt is voor Philips Avent-flessen. Volgens de beschrijving zouden twee opzetstukken passend zijn, maar geen enkel opzetstuk past op de Philips Avent-flessen (zowel de grote als de kleine fles niet). Daarnaast duurt het erg lang voordat de juiste temperatuur wordt bereikt. Een thermosfles en een flesje koud water werken in de praktijk beter. We hadden dit apparaat juist gekocht om dat geklungel te voorkomen, maar helaas is dat met deze aankoop niet gelukt. Ook heeft het apparaat al meerdere keren error aangegeven.

4 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoontje is gek op Bruno!

Bruno is heel fijn in gebruik, mijn zoontje is er ook dol op. De vele opties en keuze mogelijkheiden qua licht en geluiden maakt dat er voor ieder wat wils is. Het slapen van ons zoontje lijkt ook beter wanneer wij Bruno aanzetten. Door het materiaal dat gebruikt is ben ik ook minder angstig wanneer mijn zoontje met Bruno aan de wandel gaat. Ik zou deze whitenoise beer aan iedereen aanraden.

3 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Great product, great after sales.

We ordered the Numsy Nutriwarm and it’s a great product, we bring it everywhere and don’t have to worry anymore if we can warm up the food somewhere. Also the after sales is great, they respond fast and immediately come with a good solution.

30 settembre 2025

Numsy move

Super fijn apparaat, veel opties, waardoor je een beetje kunt finetunen wat werkt. Ook licht van gewicht en makkelijk mee te nemen.

Heb ook even contact gehad met de klantenservice, die hielpen snel en goed. In tijden van AI een verademing 😊.

Ik raad hem aan.

23 settembre 2025

Good product, Great After Sale Support

I bought a pump a 9 months back. (Good pump to pump on the go). A couple of days ago a part of the pump broke. When I contacted Numsy they were very friendly and replaced the part.
The product and the after sales service makes me feel appreciated as a customer and supported as a mom.

25 settembre 2025

Nacht lampje

Ik was opzoek naar een lampje dat niet te vel is voor de nacht. En deze van Numsy is perfect. Verschillende standen en ook nog eens super schattig. Dit wil je gewoon voor je kleintje.
Wij zijn er blij mee

24 settembre 2025

Klantenservice

Na contact met de klantenservice wegens defect aan onze babyfoon zijn we dezelfde dag nog geholpen geweest.
Top service en vriendelijk.
Bedankt !

22 settembre 2025

Erg tevreden over Numsy

Wij hebben verschillende producten van Numsy.
Zo hebben wij meerdere white noise apparaten. Het design is allemaal net anders maar de kwaliteit is van alle erg goed.
Er zijn veel verschillende opties met licht en geluid. Daardoor is er voor elk kindje wel iets wat goed werkt.

20 settembre 2025

Super service!

Mijn Numsy flessenverwarmer was na 1 maand defect (foutcode err2). Deze kon niet retour, retourrecht gold 1 maand bij Bol.com en ik was 5 dagen te laat. Na contact gehad te hebben met Numsy zelf, heb ik direct een nieuwe opgestuurd gekregen! Ze wilden enkel een factuur met bestelnummer ontvangen en mn adresgegevens.
Het defecte apparaat hoefde niet retour naar hen. Contacteer hen via de rechtstreekse mail, niet het online contactformulier. Mijn contact verzoek via online formulier is niet goed aangekomen bij Numsy.

15 settembre 2025

Aanrader

Wij zijn erg blij met Bruno van Numsy. Ook voor wat oudere kindjes (3,5 jaar) werkt dit apparaatje perfect. Onze kinderen slapen hierdoor veel rustiger (wonen aan een drukke weg met veel omgevingsgeluiden) Bruno heeft leuke liedjes en rustgevende geluiden. Een echte kindervriend

15 settembre 2025

✨ Van slapeloze nachten, naar rust ✨

✨ Mijn ervaring met Numsy Bruno ✨

Oké, eerlijk is eerlijk: slapen en een kind zijn vaak geen beste vrienden. Maar sinds Bruno bij ons in huis is, is er serieus iets veranderd. Hij is klein, schattig en geeft licht in het donker.

Met meer dan 40 geluiden en slaapliedjes zit er altijd iets bij voor jouw kleintje. Van rustige natuurgeluiden tot een gezellig bedtijdverhaal, Bruno regelt het allemaal.

Wat ik echt fijn vind: de batterij houdt het urenlang vol en is supermakkelijk op te laden met USB-C. Kortom, Bruno is eigenlijk de ideale slaapgenoot.

29 agosto 2025

De Bruno white noise machine van Numsy

De Bruno white noise machine van Numsy besteld en tot op heden zeer tevreden. Wat direct opvalt is de mooie vormgeving, het zachte materiaal, de vele opties en natuurlijk het belangrijkste: het heldere geluid. Bruno is erg prettig in gebruik, ons kleintje stopt het liefst nog alles in de mond en met Bruno kan dit geen kwaad. De verschillende lichtjes vindt hij fantastisch en mama is vooral fan van het zachte witte licht om ook 's nachts dingen te vinden in het kamertje. Er zijn veel geluidsopties waardoor er altijd wel wat tussen zit wat bij je kindje past. Doordat Bruno net een knuffeltje is, is het makkelijker om hem mee te nemen uit logeren of op vakantie. Daarmee is het vertrouwde geluid (en perfecte nachtlampje) overal binnen bereik. Ik ben zeer tevreden en hoewel Bruno al bijna een maand in ons gezin gebruikt wordt, heb ik deze nog nooit opnieuw hoeven op te laden.

20 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben de Bruno white noise machine…

Wij hebben de Bruno white noise machine van Numsy voor ons zoontje die heel onrustig sliep. Door de rustgevende geluiden slaapt hij nu dieper en langer door. De Bruno gaat overal mee naar toe, in de auto, wagen en zijn bedje. Wij zijn er erg blij mee en kunnen niet meer zonder!

12 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più