Numsy Recensioni 321

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Anderhalf jaar geleden een Numsy whitenoise gekocht. Heel fijn product, erg tevreden mee. Intussen gaat de batterij de laatste tijd minder lang mee. Ik heb Numsy gemaild met de vraag of ze iets konde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben de beer Bruno, white noise machine. Wat een top ding! Zoveel verschillende geluiden en het is zelfs een nachtlampje. Ons zoontje valt er zoveel sneller mee in slaap en is een stuk minder on... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu 2 keer contact gehad met Numsly. Ze reageren erg snel en hebben een probleem zonder enige discussie opgelost. Fijn als er meer bedrijven zo zouden handelen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de Numsy white noise en de Numsy flessenwarmer thermofles, met beide producten ben ik zeer tevreden. De thermofles is erg prettig om borst/kunst voeding onderweg mee op te warmen. Handig en s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio per bambini

Scritti dall'azienda

Bij Numsy geloven we dat ouderschap een bijzondere reis is vol liefde, maar ook vol nieuwe uitdagingen. Daarom ontwikkelen wij slimme, toegankelijke producten die ouders helpen bij de dagelijkse momenten met hun baby of kind. Van rustige nachten tot ontspannen voedmomenten: Numsy staat naast ouders, bij elke stap. Ons assortiment bestaat uit praktische en innovatieve ouderschap essentials zoals white noise machines, slaaptrainers, babyfoons, nachtlampjes en draagbare flessenwarmers. Al onze producten worden ontwikkeld met één doel: meer rust, vertrouwen en gemak creëren voor zowel ouders als kinderen. Numsy is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoudige oplossingen die écht werken in het dagelijks leven van ouders. Daarom luisteren we continu naar feedback van onze community en gebruiken we deze inzichten om onze producten steeds verder te verbeteren. Duizenden ouders in Nederland en Europa gebruiken dagelijks Numsy producten om hun baby beter te laten slapen, voedmomenten makkelijker te maken of simpelweg meer rust in huis te brengen. Onze missie is simpel: ouders ondersteunen met betrouwbare producten, eerlijke service en een betrokken community. Numsy, voor elke stap in het ouderschap.

Voor 23.59 besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd

Gratis en snel thuisbezorgd

30 Dagen riscoloos uitproberen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Top babyfoon parent pro en whitnoise

Whitenoise is super omdat er verschillende geluiden op zit en je een timer in kan stellen.

Babyfoon parent pro is echt top kan beide kamer van mijn 3 kinderen zien en hij schakelt automatisch over naar de andere camera als de baby in de andere kamer huilt echt super

27 ottobre 2025

Super tevreden over Numsy

Super tevreden over Numsy! De producten zijn van topkwaliteit en helpen echt om beter tot rust te komen. Alles werd snel geleverd en mooi verpakt. Je merkt dat er veel aandacht is voor detail en duurzaamheid. Een echte aanrader!”

Super klantenservice!

Hele fijne en vriendelijke klantenservice!
Nog geen jaar geleden de Numsy Mini aangeschaft en dat is een groot favoriet van mijn dochter en ik! Helaas was een knopje doorgeschoten tijdens het instellen. Hierover een mail gestuurd met foto's en ze wilden gelijk een nieuwe opsturen. Zo fijn! Hij was de volgende dag binnen.

Super klantenservice!

Valutata 5 stelle su 5

Vanmorgen gemaild over dat onze Lou…

Vanmorgen gemaild over dat onze Lou (numsy slaaptrainer) binnen een week gebruik stuk is gegaan, waarschijnlijk door iets dat binnen in los zit, en de nieuwe is door de fijne communicatie nu al onderweg en morgen in huis. De snelle reactie vanuit team Numsy zorgt ervoor dat je je gehoord en gesteund voelt. Zeker vaker dingen bestellen bij dit fijne bedrijf! En mijn dochter wordt altijd heel blij van de spullen van Numsy!

23 ottobre 2025

Super service

We hadden een defect in onze dochter haar slaaptrainer. En naar het probleem uit gelegd te hebben werd er zonder aarzelen een vervangende slaaptrainer op gestuurd.. kan niet anders zeggen dan Wauw super service!

Valutata 5 stelle su 5

Super klantenservice & een super product!

Helaas is mijn Numsy stuk gegaan maar na super contact met de klantenservice is er gelijk een nieuwe opgestuurd. Ons kleintje is zo gewend aan de numsy dat hij heerlijk de hele nacht doorslaapt! Zou dit zeker aanbevelen bij andere 🍀

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en goede vervanging!

De Numsy werkte niet meer zoals normaal. Het scherm viel uit zodra ik alles had ingesteld. Toen ik contact opnam kreeg ik het verzoek om een video te sturen. Nu sturen ze een nieuwe op. Hoe fijn is dat als organisaties zo klantgericht zijn en mails snel opvolgen. Blij mee.

21 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Degelijke producten en een goede klantenservice

Heel fijne en degelijke producten, aan een scherpe prijs. Wij hebben een white noise machine en een babyfoon en zijn van beide enorm tevreden. Na enkele maanden bleek er een probleem met onze white noise te zijn, maar dit werd netjes opgelost door de klantendienst. De communicatie verliep snel en goed. Een heel aangename ervaring dus, zowel op vlak van producten als diensten

Al langere tijd fan!!

Wij hebben al meerdere producten van Numsy en zijn wederom weer onwijs tevreden. De service, de snelheid, de reactiesnelheid op socialmedia maar bovenal de fijne producten die het leven van mijn kleintje en mij net iets makkelijker maken!

Valutata 4 stelle su 5

Goede klantenservice en fijn apparaatje!

Wij hebben de flessenwarmer van Numsy omdat ik alleen flesvoeding kan geven en alhoewel we even wat problemen ondervonden met de warmer omdat hij niet goed opwarmde, was de klantenservice erg snel en behulpzaam en hebben we mega snel een nieuwe ontvangen! Het werkt fijn en is makkelijk in gebruik, alleen let goed op de siliconen ringen want die heb je echt nodig zodat hij niet lekt! Verder ideaal voor onderweg, of het nu in de auto is of in een koffietentje. Een bijbehorend zakje om mee te nemen is er niet; dat zou nog mijn feedback zijn.

17 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Lekkende flessenwarmer

Wij hebben meerdere producten van Numsy, maar de flessenwarmer raden we zeker niet aan als je Hegen flessen gebruikt. Bij elk gebruik lekt de warmer. Andere producten van numsy zijn prima, maar mocht je Hegen hebben, zoek dan vooral verder.

18 agosto 2025

Echte lifesaver

De slaaptrainer is heel fijn in gebruik. Sinds ons zoontje is overgegaan naar een peuterbed kwam hij dagelijks rond 6 uur uit bed. Doormiddel van het gebruik van de slaaptrainer leren wij ons zoontje om pas uit bed te komen als het lampje groen is (7uur). Om half 7 wordt het lampje oranje en mag hij rustig op zijn kamer spelen of boekje lezen in zijn bed. Hierdoor is het voor hem duidelijk hoelang hij in zijn bedje moet blijven liggen. Daarnaast zit er ook een nachtlamp functie op en is het mogelijk om een muziekje af te spelen. Als je het mij vraagt dus een echte lifesaver.

16 ottobre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Het product is van matige kwaliteit.

Het product is - in theories- handig. Maar... binnen 2 maanden is de batterij snel zwakker geworden. Je moet hem te vaak laden (na drie keer opwarmen). De rubber ringen in de koppelstukken gaan snel los en/of verdraaien waardoor de flesjes niet goed aansluiten. Jammer. Het is het precies net niet. Voor het geld mag je een beter product verwachten.

Update: na klacht via customer service van numsy wordt een nieuw product toegestuurd.

11 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più