Nordsjællands j Symaskinecenter Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Bestilte symaskine som desværrelige var solgt i butikken. Fik svar 2 minutter efter at der var nye på på vej ugen efter. Vi har modtaget denne. Kan kun anbefales. Ps. Skulle vi mangle d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Niklas er fantastisk til at hjælpe med at finde den sygemaskine eller overlocker man ønsker og tilpasse sin egen behov. Han er rigtig god og tålmodig til at underviser i overlocker Det er en mege... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg indleverede min symaskine til reparation. Jeg fik at vide at der nok ville gå 14 dage, men allerede efter en uge var den klar. Prisen var ok og den syr igen som en drøm. Super god betjening

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Var uheldig at symaskine var solgt i butik, men fik af vide at de var nye på vej, Har modtaget den. Kan kun anbefale NSJ.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di macchine da cucire
  2. Servizio di riparazione di macchine da cucire

Scritti dall'azienda

Hos Nordsjællands Symaskinecenter. Går vi meget op i at levere så høj en service som muligt, både ved reparation af symaskiner. Samt salg af nye og tilbehør hertil!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

42 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Køb af symaskine og overlocker

Rigtig god vejledning og service ved køb. Hurtig levering.

9 settembre 2025

Hej Bente 🤍
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at både vejledning, service og levering har været en god oplevelse for dig 🧵

Du er altid velkommen, hvis der opstår spørgsmål eller behov for hjælp fremover ✨

God rådgivning

Pålidelig God rådgivning, og grundig gennemgang af ens maskine.
Og Niclas er utrolig venlig

30 agosto 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig at høre, at rådgivningen var god – det er vigtigt for mig, at man føler sig tryg i sine valg 🧵

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik et godt tilbud som jeg skyndte…

Jeg fik et godt tilbud som jeg skyndte mig at sige ja tak til.
Der ud over synes jeg at han er dygtig til at reparere gl. gamle symaskiner og ved en masse om de nye 👏🏼

11 agosto 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at både tilbuddet og hjælpen – til både nye og ældre maskiner – gav mening for dig 🧵

Tak for tilliden, og du siger bare til, hvis der er noget en anden gang ✨

Hej Irene 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig at høre, at du har oplevet både god service og venlig betjening – sådan skal det være 🧵

Hej Benthe 🤍
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at både servicen og snakken har været en god oplevelse – det betyder meget for mig 🧵

Du kigger bare forbi igen, hvis der bliver brug for det ✨

Klar anbefaling herfra

Jeg har købt flere maskiner og har også fået serviceret flere. Det er altid en fornøjelse at handle med Niclas, som har/yder god tålmodighed, vejledning og service. Vil klart anbefale denne forhandler.

2 agosto 2025
Non scritta su invito

Kære Birgitte 🤍
Tusind tak for din meget fine anmeldelse – og for den tillid, du har vist mig igen og igen.

Det betyder virkelig meget for mig at have kunder som dig, og det er altid en fornøjelse at hjælpe, uanset om det er køb, service eller bare en snak og lidt vejledning 🧵

Tak for din anbefaling og for at komme igen – du er altid hjerteligt velkommen.

God service.

God service. Til rimelig pris.

2 luglio 2025

Hej Annette 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du har oplevet god service til en fair pris – det er vigtigt for mig 🧵

Hurtigt svar på mail

Hurtigt svar på mail, god og hurtig service. Kunne hente når det passede mig

21 giugno 2025

Hej Dorte 🤍
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Godt at høre, at mailkontakt, service og afhentning fungerede, så det passede ind i din hverdag 🧵

Du kigger bare forbi igen, hvis der bliver brug for det ✨

Hej Ellen 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at både kontakten og snakken var en god oplevelse – det betyder meget for mig 🧵

Max stjerner herfra

Max stjerner herfra. Jeg havde opgivet at få den repareret. Du var sidste chance. OG GJORDE DET.
Tusind tak fra Lisbet Lyager

26 maggio 2025

Kære Lisbet 🤍
Din anmeldelse ramte mig lige i hjertet.

At være “sidste chance” og så lykkes med det – det er præcis derfor, jeg laver det, jeg gør 🧵

Tusind tak for din tillid og for at tage dig tid til at skrive så fine ord. Det betyder mere, end du tror.

De allerbedste hilsner

Anbefaling herfra

Super betjening. Og reparation der har løst problemet. Helt klart turen til fr værk værd.

24 maggio 2025

Hej Vibeke 🤍
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig meget at høre, at både betjening og reparation løste problemet – og at turen var det hele værd 🧵

Tak for anbefalingen, og du er altid velkommen igen ✨

Skøn Service

Skøn Service, God garanti, hyggelige medarbejder måde symaskine centeret og sy hjørnet.
Kan klart anbefales at støtte denne lille lokal butik.

10 maggio 2025

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner ⭐
Det betyder meget at høre, at stemningen, servicen og garantien har været en god oplevelse – og ekstra tak for at støtte en lille lokal butik 🧵

Du er altid hjerteligt velkommen igen ✨

Tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at alt var som aftalt – sådan skal det være 🧵

Super god service

Super god service. Min ægtefælle og jeg købte ny symaskine i butikken og fik meget grundig vejledning og mange gode råd af Niclas. Vi havde en ældre symaskine med, hvor vi også fik rigtig god hjælp og rådgivning. Meget stor anbefaling af Nsj Symaskinecenter fra os.

5 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Kai 🤍
Tusind tak for jeres virkelig fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det var en fornøjelse at hjælpe jer – både med den nye symaskine og den ældre, I havde med. Det betyder meget for mig, at I følte jer godt vejledt og trygge i jeres valg 🧵

Tak for anbefalingen – I er altid meget velkomne igen ✨

Valutata 5 stelle su 5

Har kun oplevet venlighed og god service. Både i forhold til min gamle symaskine, samt køb af ny. Desuden hurtig afsendelse af maskinen.

11 febbraio 2025

Hej Monica 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig meget at høre, at både hjælpen til din gamle maskine, købet af den nye og den hurtige afsendelse har været en god oplevelse 🧵

Valutata 5 stelle su 5

God service og gode tilbud på maskiner og sy tilbehør.
Kan varmt anbefale at handle hos Nsj Symaskinecenter.
Anne

5 febbraio 2025

Hej Anne 🤍
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder meget at høre, at både service og tilbud på maskiner og tilbehør har ramt rigtigt 🧵

Tak for anbefalingen – og du er altid hjerteligt velkommen igen ✨

Hurtig service

Hurtig service så maskinen ikke skulle undværes så længe

28 gennaio 2025

Hej Annemarie 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig at høre, at maskinen hurtigt var i gang igen – det er vigtigt for mig, at man ikke skal undvære den unødigt 🧵

Valutata 5 stelle su 5

Fin service ved køb af ny maskine …

Fin service ved køb af ny maskine og efterfølgende god og tålmodig forklaring på noget kludder jeg helt selv var skyld i.

18 gennaio 2025

Hej Anette 🤍
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det var en fornøjelse at hjælpe – også når det bare var små kludder, som nemt kunne løses. Sådan noget sker for os alle 🧵

Tak for tilliden, og du er altid velkommen igen ✨

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en rigtig god gennemgang i…

Jeg fik en rigtig god gennemgang i forbindelse med valg af en ny symaskine og fik svar på mine spørgsmål. Jeg er rigtig glad for den løsning vi fandt frem til.

16 gennaio 2025

Hej Evan 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig meget at høre, at gennemgangen gav mening, og at vi fandt frem til en løsning, du er glad for 🧵

Du siger bare til, hvis der dukker spørgsmål op undervejs – du er altid velkommen ✨

Kæmpe anbefaling til Nsj-symaskincenter

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nsj-symaskinecenter.
Han var meget ærlig og informativ omkring hvad der kunne betale sig i forhold til reparation af min gamle Pfaff.

27 novembre 2024

Hej Irene 🤍
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder meget for mig, at ærlighed og god information har været en del af oplevelsen – især når det handler om, hvad der bedst kan betale sig for en ældre maskine 🧵

Tak for anbefalingen, og du er altid hjerteligt velkommen igen ✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più