Nordsjællands j Symaskinecenter Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super service. Bestilte symaskine som desværrelige var solgt i butikken. Fik svar 2 minutter efter at der var nye på på vej ugen efter. Vi har modtaget denne. Kan kun anbefales. Ps. Skulle vi mangle d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Niklas er fantastisk til at hjælpe med at finde den sygemaskine eller overlocker man ønsker og tilpasse sin egen behov. Han er rigtig god og tålmodig til at underviser i overlocker Det er en mege... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg indleverede min symaskine til reparation. Jeg fik at vide at der nok ville gå 14 dage, men allerede efter en uge var den klar. Prisen var ok og den syr igen som en drøm. Super god betjening

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super god service. Min ægtefælle og jeg købte ny symaskine i butikken og fik meget grundig vejledning og mange gode råd af Niclas. Vi havde en ældre symaskine med, hvor vi også fik rigtig god hjælp og... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di macchine da cucire
  2. Servizio di riparazione di macchine da cucire

Scritti dall'azienda

Hos Nordsjællands Symaskinecenter. Går vi meget op i at levere så høj en service som muligt, både ved reparation af symaskiner. Samt salg af nye og tilbehør hertil!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Havde bestilt en brugt symaskine

Havde bestilt en brugt symaskine. Jeg var meget spændt på hvad og hvornår jeg ville modtage. Den kom kort tid efter bestilling. Den er tjekket og klargjort og kører så fint. Jeg er så glad.
Tak 👍

21 novembre 2025

Risposta di Nordsjællands j Symaskinecenter

Tusind tak for de fine ord Lotte! Det sætter vi pris på! Vi gør hvad vi kan for at de brugte maskiner vi sælger kommer hurtigt afsted! Og fungere så godt som da de blev solgt fra nye 🥰

Valutata 4 stelle su 5

Jeg indleverede min symaskine til…

Super god betjening

30 ottobre 2025

Hej Mona 🤍
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🧵
Det glæder mig virkelig at høre, at din symaskine igen syr som en drøm – og at både pris og behandling levede op til forventningerne.

Hvis du på noget tidspunkt har idéer, input eller forslag til, hvad vi kan gøre endnu bedre – og ramme de 5 stjerner næste gang ⭐ – så hører jeg meget gerne fra dig.

Du er altid hjerteligt velkommen igen, hvis du får brug for hjælp, service eller bare et godt råd ✨

Super service ⭐️

15 novembre 2025

Hej Maiken 🤍
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord ⭐
Det er dejligt at høre, at du har oplevet super service hos os 🧵

Hvis du har idéer, input eller forslag til, hvad vi kan gøre endnu bedre – og ramme de 5 stjerner næste gang ✨ – så hører jeg meget gerne fra dig.

Du er altid hjerteligt velkommen igen.

Professionel betjening

Professionel betjening, jeg vil ikke tøve med at anbefale Nsj Symaskinecenter i Frederikssund.

12 novembre 2025

Hej Marianne 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner og din anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet professionel betjening hos Nordsjællands Symaskinecenter 🧵

Du er altid meget velkommen igen, hvis du får brug for hjælp, service eller et godt råd ✨

Supergod service 🤩

6 novembre 2025

Tusind tak for de 5 stjerner og de dejlige ord ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder mig virkelig, at du har oplevet supergod service hos os 🧵

Du er altid hjerteligt velkommen igen ✨

Valutata 5 stelle su 5

at han kunne skaffe en ny motor til min…

at han kunne skaffe en ny motor til min gamle symaskine

6 novembre 2025

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder mig, at det lykkedes at finde en løsning – også selvom det var til en ældre symaskine. Det er altid ekstra tilfredsstillende, når en “gammel kending” kan få nyt liv 🧵

Du er meget velkommen igen, hvis der opstår noget, eller hvis maskinen en dag trænger til et eftersyn ✨

Valutata 5 stelle su 5

God service Høflig og behagelig betjening

Høflig og behagelig betjening.
Og symaskinen syr som en ny igen. Tak

30 ottobre 2025

Hej Ingerlise 🤍
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at både betjeningen og resultatet har været en god oplevelse – og især at symaskinen igen syr, som den skal 🧵

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og du er altid velkommen forbi igen ✨

Niclas er genial

Niclas er genial - og hans service er uden sammeligning en af de bedste vi har oplevet.

Han tager sig tid - det er ikke kun at sælge men på at give os kunder en rigtig god oplevelse og indlevelse i symaskines verden.

Denne anmeldelse er også en anerkendelse af at, det at starte sådan en forretning op, sker ikke uden at der er nogen bagved som tager sig af børn og dagligdags opgaver og problemer - tak til dig som giver os lov til at få denne first class service af Niclas.

29 ottobre 2025
Non scritta su invito

Hej Per 🤍
Tusind tak for din meget fine og personlige anmeldelse – den gjorde mig oprigtigt glad at læse.

Det betyder enormt meget at høre, at I ikke bare har oplevet god service, men også den tid, omsorg og indlevelse, som ligger bag det, jeg laver 🧵

Og tak for de ord, der også rækker ud over selve butikken – det er sjældent, men meget værdsat. Uden opbakning derhjemme og forståelse fra kunder som jer, kunne det her ganske enkelt ikke lade sig gøre.

Tak for tilliden – og for at tage jer tid til at skrive noget så gennemtænkt. Glæder mig til at se dig og Pia i butikken igen ❤️🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Meget venlig og hjælpsom betjening

Meget venlig og hjælpsom betjening. God service. Anbefaldes!

21 ottobre 2025

Hej Rosa 🤍
Tak for de 5 stjerner og for din anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er skønt at høre, at du har oplevet både venlig og hjælpsom betjening – det er præcis den oplevelse, jeg gerne vil give 🧵

Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen ✨

Fin service

Jeg kan kun anbefale Nsj symaskine service. Jeg har en meget gammel maskine. Men den blev modtaget og serviceret. Der var knækken en del i maskinen, og jeg blev ringet op og vi talte om at den skulle skiftes, på trods af maskinen alder. Prisen for servise er aldeles overkommelig

14 ottobre 2025

Hej Anne 🤍
Tusind tak for din anmeldelse – og for de 5 stjerner ⭐

Det var virkelig hyggeligt at hjælpe med din gamle maskine, og jeg er glad for, at vi fandt en løsning, der gav mening, selvom den har nogle år på bagen 🧵

Tak for den gode snak og tilliden undervejs. Du kigger bare forbi igen, hvis der bliver brug for det ✨

Niclas
Nordsjællands Symaskinecenter

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og venlig betjening.

Hurtig og venlig betjening.

17 ottobre 2025

Hej Anne 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og venlig betjening – sådan skal det være 🧵

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og korrekt levering.

Nem bestilling, meget hurtig respons.
Hurtig og korrekt levering.

9 ottobre 2025

Hej Karsten 🤍
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Fedt at høre, at både bestilling, svar og levering gik hurtigt og som det skulle 📦🧵

Sig endelig til, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med en anden gang ✨

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og god service på mine 2…

Hurtig og god service på mine 2 symaskiner

2 ottobre 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at begge dine symaskiner fik hurtig og god service 🧵

Du er altid velkommen igen, hvis der bliver brug for det ✨

Valutata 3 stelle su 5

Hej Tina 😊
Tak for din anmeldelse!
Jeg kan godt forstå, det kan føles som lang leveringstid, men jeg kan se, at din ordre blev lagt en søndag, hvor vi holder lukket – og vi har også lukket om mandagen. Din pakke blev derfor pakket og sendt afsted allerede tirsdag og leveret den 5. oktober.
Forsendelsen blev altså afsendt så hurtigt som muligt herfra 💪

Vi gør altid vores bedste for hurtig afsendelse, men selve leveringstiden afhænger desværre af fragtfirmaet. Hvis du oplever, at pakken var længere tid undervejs, er du meget velkommen til at tage kontakt til fragtfirmaet, så de kan undersøge forløbet nærmere.

Tak fordi du handlede hos os – jeg håber, du bliver glad for dit køb 🧵😊

Kvalitets-reparation og venlig behandling

Jeg fik reparerer min overlock og jeg er yderst tilfreds. Den er bedre end før og jeg fik en virkelig god og venlig behandling. Jeg fik også mulighed for en meget fleksibel afhentning, på et tidspunkt der passede mig bedst.
Jeg kan klart anbefale Nordsjællands Symaskinecenter, og jeg tænker at jeg kommer igen når mine maskiner skal til service.

12 settembre 2025
Non scritta su invito

Hej Spritt 🤍
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder mig meget at høre, at din overlock nu kører bedre end før – og at både reparationen og fleksibiliteten omkring afhentning gjorde det nemt for dig. Det betyder meget for mig, at det kan passe ind i hverdagen og ikke omvendt 🧵

Tak for anbefalingen og tilliden. Du er altid velkommen igen, når maskinerne trænger til service ✨

Kompetent

Venlig, reel og kompetentbetjening.

18 settembre 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Dejligt at høre, at du oplevede både venlighed og kompetent hjælp – det sætter jeg stor pris på 🧵

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid godt arbejde og hurtigt…

Det er altid godt arbejde og hurtigt meget dygtig

17 settembre 2025

Hej Lone 🤍
Tak for de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig at høre, at du igen har haft en god oplevelse – hurtigt og ordentligt, som det skal være 🧵

Fin fin behandling

Super fin oplevelsen, d jeg spurgte ind til nogle maskiner, ejeren viste godt hvad han talte om 👍👍👍

11 settembre 2025

Hej Tine 🤍
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er fedt at høre, at du fik en god oplevelse og den rette vejledning, da du kiggede på maskiner 🧵👍

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più