Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk. Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt. Især fugearbejdet var super l... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Leggi di più
Det var en rigtig god oplevelse fra start med telefonopringning, første besøg med opmåling samt selve udført arbejde. Vi fik skiftet store vinduer samt terrassedør i udestue. Der kom 4 søde unge menn... Leggi di più
Vi fik monteret 6 vinduer på første sal i et gammelt hus fra 1800 - Vi havde et fint forløb og dialog i processen, og om morgenen for monteringen mødte to dygtige og flinke håndværkere op. Det gik st... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har en murermestervilla fra 1954, og derfor besluttede vi at udskifte fire vinduer i stueetagen, et på 1. sal og et i kælderen. Vi fik et fordelagtigt tilbud fra SparVinduer og for at være på den sikre side bestilte vi en opmåling fra NSF Byggeentreprise. Det var Niclas Frederiksen, der lavede opmålingen, og det kom vi ikke til at fortryde. Vi fik nogle gode råd, især vedr. udskiftning af et stort vindue bredde ca. 2,70 cm. Vinduerne blev leveret rettidigt og uden problemer, og på den aftalte dag dukkede NSFs hold punktligt op kl. 7 om morgen. Det var en forrygende opvisning i holdsamarbejde, og der var en behagelig atmosfære. Da de var færdig, gennemgik vi resultatet til alles tilfredshed. Derfor har vi ingen betænkeligheder ved at give NSF vores varmeste anbefaling.
Kompetente og effektive
Kompetente og effektive! Tror de var 8 personer forbi og de sørgede for at vinduer og døre blev færdig monteret inden dagen var omme. Godt håndværk helt ned i detaljen ( også perfekte fuger), tak!
Super god service og kompetente…
Super god service og kompetente medarbejdere
NSF: en meget dejlig erfaring
Det var en meget dejlig erfaring at have NSF's tømrer i huset. De kom som lovet og færdiggjort arbejdet (montering af fem døre og tolv vinduer) med høj kvalitet, i godt humør og i de fire dage de lovede.
Det er nu anden gang
Det er nu anden gang, vi har benyttet os af NSF Byggeentreprise til montering af vinduer og døre. Først i vores tidligere hus i Frederiksværk i 2018 og nu i vores nuværende bolig i Holeby på Lolland. Begge gange er alt gået som smurt, de “drenge” har godt nok styr på, hvad de laver. Der er også rigtig god kommunikation med Niclas, ejeren af firmaet. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Tak til Daniel, David og Mark for godt arbejde og jeres hyggelige og ligefremme måde at være på 👍👍😎 Hilsen Bente & Finn 😀
Hurtigt og effektivt arbejde.
NFS` s dygtige gutter har udskiftet vores vindues parti, og det var hurtig og effektivt klaret. Rigtig god kommunikation mellem gutterne og os. De fortjente den kaffe. kage og sodavand som de blev budt.
Gitte & Jørgen Jensen
Dianalund
Jeg er meget tilfreds med det udførte…
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde,
jeg glæder mig hver dag når jeg ser på vinduerne. Tak til Niclas og hans medarbejdere som har været dygtige og behagelige at have i vores hjem.
Kan varmt anbefales
Nem kommunikation, alt udført som aftalt til aftalt pris, gode priser og høflig service. Tømreren huskede endda at at fortælle ham, der skulle fuge det hele den sidste dag, at han skulle komme før 7.30, da vi skulle på arbejde. Og det gjorde han. Montering af vinduer og døre skete helt efter planen.
fik monteret 3 vinduer på 2 sal
fik monteret 3 vinduer på 2 sal. Fantastisk godt og hurtig montage. 100 % tilfreds med arbejdet og kan varmt anbefale NSF.
They changed all our windows
They changed all our windows and we did have a few issues with them, but they helped figure everything out eventually and end result is really good! The issues were more in the category of 's**t happens' so they still get 5 stars :)
Meget fint arbejde
Meget fint arbejde med respekt for nyistandsatte vægge. Lidt lang leveringstid af min dør, men det er jo nok som verden ser ud i øjeblikket
En rigtig god oplevelse med NSF
En rigtig god oplevelse med NSF. Vi fik udskiftet samtlige vinduer og døre til vores hus. Super flinke og smilende håndværkere, selv når tingene driller. Møder altid op til den aftalte tid. Fleksibel ledelse, som fandt hurtige løsninger til de opståede problemer.
Det bliver ikke sidste gang vi bruger NSF. Kan varmt anbefale dem.
Har fået sat ny hoveddør i af en flink…
Har fået sat ny hoveddør i af en flink ung mand. Han var super venlig både overfor mig og dyret herhjemme, hvilket giver gode point! Virkelig flot arbejde og lækker dør!
Ny hoveddør
Selve monteringen af hoveddør er fint arbejde.
Dog syntes jeg det er en skam når man afleverer et stykke arbejde at finishen ikke hører automatisk med, det drejer sig om lidt spar
tel arbejde der Ca tager 10 min ekstra.
Det er trods alt en fed pris man betaler for dør og montering.
For hurtige og sjusket og derfor behov…
OPDATERET d. 4/1-2022
Vinduer samt døre er nu eftermonteret virkelig flot og meget professionelt - Tak for det, Niclas + medhjælper 👍👍
OPDATERET!!!!
(Se nederst)
For hurtige og sjusket og derfor behov for efterjusteringer ved 80% af vinduer/døre. Vinduerne kunne enten ikke åbnes eller lukkes igen. Der var knagen eller pibelyde mm.
Ved efterjustering, over 3,5 uge senere (efter megen snak frem og tilbage og fralæggelse af ansvar fra jeres side - "det er vinduerne og dørene, der er dårlig kvalitet"), skulle der påpeges overfor vedkommende tømrer flere gange undervejs at problemerne ikke var løst, trods han påstod sådan. Jeg skulle flere gange efterprøve hans "justering", hvilket ikke er ok.
Endvidere var der en del affald, gl isolering, +30 store og mellemstore skruer og træstykker liggende udenfor, trods betaling (2800 kr) for fjernelse af restaffald.
Jeg beklager, men til det besvær, vil jeg nok ikke anbefale jer.
Hvis vinduerne og dørene er i så dårlig kvalitet, som i påstår, hvorfor nævnte i så INTET, da i monterede?
Ville det ikke have været god håndværkerskik og minimum af faglig stolthed?
Blot en tanke...
PS! Både vinduer og døre er jeg superglad for, så ikke dér, problemet er.
OPDATERET:
Hej Niclas, du har ret i at jeg i første omgang (umiddelbart efter montering) skrev at 4 vinduer manglede justering. Dette blev dog efterfølgende ændret til næsten alle,efter endnu en gennemgang. Årsagen til at jeg ikke skrev dette til dig, var allerede aftalen om at i sendte en montør til tjek af alle vinduer 3 uger senere. I mellemtiden véd du, at der var vinduer, der ikke kunne åbnes eller lukkes igen, med gummilister, der blev revet i stykker mm til følge. Jeg sendte jo flere billeder og videoer til dig om det (nærmest i panik over hvad hulan jeg skulle gøre for at overbevise dig om at det ikke blot var "finjustering". Du mente, jeg blot skulle justere selv og sendte vejledning til mig om hvor jeg skulle skrue osv. Det virkede jo selvfølgelig ikke.
Dette mener jeg iøvrigt heller ikke er kundens opgave).
De fejl, jeg nævner øverst i mit første skriv, har intet med håndtagets funktion at gøre, men for hurtig og sjusket montering (dette iflg nu 2 uafhængige professionelle vindues montører, - hvor du mente at de intet kendte til montering af vinduer??).
Måske er det derfor en idé at du instruerer dine unge drenge i fremover at gå en gennemgang med kunden og tjekke om alt monteret er ok og virker efter hensigten, inden de haster videre?
Og ja, du havde ringet 2 gange indenfor 3-5 minutter fredag middag og skrevet 1 mail fredag aften. Min private mobil er på lydløs i hverdagene og min private mail læser jeg ikke mere end 2-3 gange pr uge, så da jeg nu får besked fra Trustpilot om at du har svaret, vælger jeg at svare dig her også.
Vær obs på at mit første skriv er beskrivelse af forløbet.
Du ved lige så godt som jeg, at døre og vinduer skal kunne åbnes og især lukkes igen efter professionel montering, uden kraftige skub, uden at gummilister el.lign går i stykker, uden mulighed for at lukke vinduer. Er det ikke tilfældet, er det helt ok at beskrive forløbet her på Trustpilot - også i det jeg mener at 40.000 kr for 4 timers arbejde er et beløb, hvor man godt må forvente lidt.
Du nævner intet om oprydningen i dit svar?
Men ja, Niclas, jeg er glad for mine vinduer nu. Det har jeg været hele tiden, blot ikke selve monteringen, - det gik for hurtigt.

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS
Sublimt arbejde
Sublimt arbejde, udført af super friske og flinke gutter! 10vinduer. 1.Hoveddør. 1.Dobbelt terrassedør. 1.Single terrassedør. På EN’ dag! Sådan drenge👍. Og det skal tilføjes, at der stadig var kælet for tingene, så alt var til UG!. Klart anbefales, og vil til hver en tid kontakte NSF igen. Vi siger kæmpe tak!.
Ikke specielt dygtige.
Hurtige. Men ikke specielt dygtige. Fejlmontering af flere vinduer og døre, som jeg selv har måttet rette. Langsom reaktion ved reklamation. Ærgerligt at betale så meget for det.
Kun ros til jer
Kun ros til jer - god service og vi er meget tilfredse med arbejdet.
100% fra start til slut, 6 nye vinduer, målt og monteret!
Vi fik NFS til at måle og montere 6 vinduer i forkellige størrelser, på vores lille hus.
Hele projektet har været nem at overskue fra start til slut og virksomheden stod altid klar til at svare på vores spørgsmål hvis vi var i tvivl.
Jeg anbefaler stærkt NFS Byggeenterprise ApS til andre!
Super oplevelse👍
Super oplevelse👍 Fik skiftet 12 vinduer og 4 døre på 2 dage… det er simpelthen for vildt. Håndværkere møder til aftalt tid om morgenen, og “kører bare igennem”. Venlige, seriøse og vidste hvad der skulle ske, - ikke så mange spørgsmål, der var bare styr på det. Har seriøst ikke oplevet noget lignende tidligere, og vil klart anbefale NSF til andre, og selv benytte dem fremover.
💪👍😊 Super oplevelse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.