NSF Byggeentreprise ApS Recensioni 231

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk. Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt. Især fugearbejdet var super l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en rigtig god oplevelse fra start med telefonopringning, første besøg med opmåling samt selve udført arbejde. Vi fik skiftet store vinduer samt terrassedør i udestue. Der kom 4 søde unge menn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi fik monteret 6 vinduer på første sal i et gammelt hus fra 1800 - Vi havde et fint forløb og dialog i processen, og om morgenen for monteringen mødte to dygtige og flinke håndværkere op. Det gik st... Leggi di più

L'azienda ha risposto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Meget tilfredse kunder

Vi har været rigtig glade for
NSF byggeentreprise.
Hurtig og professionel service med både opmåling samt montering af vores nye hoveddør, og der var en rigtig fin kontakt via mail med altid hurtige svar.
Vi vil helt sikkert benytte os dem igen hvis vi får brug for at få monteret flere døre.

23 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til NFS's dygtige håndværker team

På to dage skiftede NFS byg via deres team fra Randers 25 vinduer i huset og det afsluttende resultat var over al forventning. Oven i købet var håndværkerne meget hensynsfulde og ryddede totalt op efter sig - det er ingen selvfølge nu om dage. De varmeste anbefalinger fra mig.

23 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Opmåling og montering af vinduer efterladt med skuffende resultat

Jeg fik foretaget opmåling og montering af NSF. Ved montering har de ikke målt op korrekt så jeg kan ikke få mine radiatorer op igen og står derfor uden varme i -5 grader med en nyfødt i huset. Internet kablet var skåret over og der var efterladt 4 store huller indtil min ydermurs isolering hvor der originalt havde været træ. Det ovenstående er jeg ikke informeret om, men finder først ud af det da jeg kommer hjem fra hospitalet med en nyfødt.

Jeg ringede til NSF og får at vide at ham der står for sagen er på ferie i en uge og jeg må defor pænt vente.
Da jeg kan komme i kontakt med dem igen ringer jeg hver dag i ca. 9 dage for at få dem til at løse problemet.
Jeg fik at vide at det var mit problem og jeg skulle få en murer til at komme og ligge en fuge som jeg så selv skulle betale for. Jeg må kæmpe for at få dem til at lave en anden løsning hvor jeg får samme løsning som originalt til stede.

Alt i alt er jeg meget skuffet over niveauet af service. Føler de forsøge at udmatte kunden for at slippe for at gøre projektet færdigt. Vil absolut ikke anbefale NSF til nogen.

30 ottobre 2023
Logo di NSF Byggeentreprise ApS

Risposta di NSF Byggeentreprise ApS

Kære Mathias,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service. Vi vil gerne adressere nogle af de punkter, du nævner i din anmeldelse.

Inden opstart af projektet blev der sendt en ordrebekræftelse, hvor det tydeligt blev specificeret, at murerarbejde eller arbejde med radiator ikke var inkluderet i den aftalte service. Vi bestræber os altid på at kommunikere klart og tydeligt om omfanget af det arbejde, vi udfører, for at undgå misforståelser.

Efter din henvendelse for en måned siden besøgte vores team dig for at montere plader som støtte til radiatorerne og udføre listearbejde på de områder, hvor du ikke ønskede murerarbejde, selvom det kunne have været den optimale løsning. Vi bestræber os altid på at imødekomme vores kunders ønsker og behov inden for rammerne af vores ekspertise.

Efter din anmeldelse kontaktede vi dig telefonisk, hvor du bekræftede, at alt arbejde var udført. Vi forstår, at der var frustration over tilpasningen af beslag til radiatoren, og det beklager vi, hvis dette skabte ulejlighed for dig. Vores sidste besøg for at færdiggøre arbejdet var for snart en måned siden, så anmeldelsen kommer bag på os, da vi troede, at vi havde afsluttet alle nødvendige opgaver i henhold til aftalen.

Vi værdsætter din feedback og vil fortsat stræbe efter at forbedre vores service og kommunikation med vores kunder. Hvis der er yderligere spørgsmål eller udestående problemer, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en passende løsning.

Endnu en gang tak for din tid og feedback.

Venlig hilsen,
Niclas Frederiksen
NSF Byggeentreprise

Super service og god kvalitet

Super service og god kvalitet

Har fået skiftet en hoveddør og alt er bare gået som man ønsker sig når det er en god håndværker.

Til at komme ud, til at svare, til at give tilbuddet og nu hvor arbejdet er udført, også super godt håndværk. Ikke en finger at sætte på noget. De kommer bestemt til at forsætte med at hjælpe os.

2 novembre 2023

Super flot arbejde

Jeg fik monteret 2 nye vinduer.
Der ankom 2 friske mænd som hurtigt fik fjernet de gamle vinduer og isat de nye vinduer.
Flot udført arbejde og de ryddede pænt op efter sig.
Jeg er meget tilfreds med arbejdet og kan helt sikkert anbefaler dem til andre.
Jeg skal helt sikkert bruge dem til de andre vinduer i mit hus når jeg har sparet penge sammen.

4 ottobre 2023
Valutata 4 stelle su 5

A part of the job was carried out badly, but the company offered a replacement

7 windows including frames on the inside and outside of a protected wooden house were installed.
The frames on the inside were fitted in a great manner, those ones on the outside unfortunately were not.
Very rough and obviously cheap wood was fitted in an inadequate manner.
The company's management agreed to replace the frames on the outside.

25 agosto 2023

God oplevelse

God oplevelse
Havde en god dialog med NSF før dørene blev leveret, hvor jeg fik et tilbud som jeg accepterede. Da dørene blev monteret var det nødvendigt at lukke vejen hvilket betød en ekstra uforudset omkostning ift. omkostninger til kommunen - hvilket var fair. Kæmpe kran og mandskab udførte opgaven som lovet. Det var nødvendigt at flytte et elstik - som jeg selv skal etablere igen. De har endda været villige til at vente på elstik er genetableret - inden den sidste finish laves. Der måtte efterfølgende pudses op under dørene - men fremgår tydeligt at det er for egen regning i deres tilbud. Så alt i alt en god oplevelse - mangler lige den sidste liste/finish - men den monteres når elektriker har genetableret elstikket. Så alt i alt en god oplevelse.

16 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vi oplevede en super service kompetent…

Vi oplevede en super service kompetent medarbejder der ved hvad han taler om, vores aftale blev rykket fra i Fredags til i går Søndag morgen pga. af sygdom i firmaet, Super flot arbejde/afslutning.

Vores bedste anbefalinger.

Frank & Helene Kronborg Ahlstrand

20 novembre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più